Episode 6

265 33 307
                                    

Hatalarım varsa üzgünüm,iyi okumalar<3

Lütfen bölümü sevdiğiniz bir şarkı ile okuyun sizi seviyorum aşklarım<3

Ten

Sabah uyandığımda odada Winwin'i göremeyince gerilmiştim, içimi bir korku sarmıştı ve direkt telefonuma koştum. Mesajını görünce içim bir nebze rahatlasa bile geleceğim deyip gelmemişti ve kızmıştım. Yuta'nın geç olduğu için göndermediğini, direkt okulda buluşmak istediğini söyleyince kısaca tamam yazıp hazırlanmaya başladım. Bugün Taeyong ile okul çıkışı projemiz vardı. Aslında iyi anlaşabileceğimizi düşünüyordum. Yani, umarım.

Hemen hazırlanıp okulun yolunu tuttuğumda saatin erken olduğunu görsem de umursamadım, erken gelmeyi her zaman seviyordum. Bugün hava güneşliydi, ceketimi çıkarıp koluma attığımda adımlarımı hızlandırdım.

Geldiğimde Winwin'i görebilmek için okulun bahçesine baktım ama göremeyince henüz gelmemiş olduğunu anladım. Ellerim cebimde okulun içine doğru yürüyordum,aslında okulu sevmiştim imkanları güzeldi. Winwin hariç kimseyle pek muhatap olmuyordum zaten. Arada Taeyong ile konuşuyorduk o da pek sık değildi. Ama proje olduğu için artık konuşacağımızı düşünüyordum.

Merdivenlerden çıkarken bir kız beni durdurmuştu. Üstünde kısa kollu ve altında mini etekle karşımda dikiliyordu,istemsiz yüzümü buruşturdum.

"Selam."

Kimseyle konuşmak istemediğim için yanından geçip gidecekken benimle aynı adımı atıp önüme geçti.

"Sadece konuşmak istiyorum ne olur ki?"

Derince nefes verdim. Ben istemiyordum?

"Ne konuşacaksın?"

"Bilmem, uzaktan hoş birine benziyordun bende tanışmak istedim."

"Ama o istemiyor? Uzaklaş Min Seo."

Arkamda duyduğum sesle arkamı döndüm. Taeyong'un elleri cebinde buraya yaklaştığını görünce şaşırmıştım, sürekli müdahale ediyordu. Rahatsız olmuyordum hatta memnundum ama tuhafıma gitmişti. Adının Min Seo olduğunu öğrendiğim kız surat asarak uzaklaştığında Taeyong yanıma gelmişti.

"Pek iyi bir tip değil. O yüzden yardımcı oldum."

Birlikte sınıfa doğru çıkarken yüzünde soğuk bir ifade vardı ve dudağının altında hafif bir çizik görmüştüm, dün konuştuğumuzda yoktu. Büyük ihtimal yeni olmuştu, hafif gerilsem de yutkunup önüme döndüm.

"Teşekkür ederim. Bende konuşmak istemiyordum zaten."

"Önemi yok."

Soğukça geçiştirdiğinde kaşlarımı kaldırmıştım. Gergin ortamı dağıtmak için tekrar konuştum.

"Bugün, çıkışta sınıfta olacağız değil mi?"

Bana baktığında bir an unuttuğunu düşünmüştüm, kafa sallayıp önüne döndü.

"Dünden resim odasında kartonları hazırlamıştım. Çıkışta resim odasında kurs olduğu için onları sınıfa getirir başlarız,olur mu?''

Omuz silkmiştim, her şekilde olurdu.

"Olur, umarım güzel iş çıkartırız, yüksek puan almak istiyorum."

Dediğimle güldü. Neden güldüğüne anlam veremesem de üstelemedim.

Koridorda ilerlerken sınıfın olduğu kata gelmiştik. Karşıdan Yuta ve Winwin'i gördüğümde Taeyong'un yanından ayrılıp Winwin'in yanına koştum. O da beni farkettiğinde gülümsedi.

Always With You •Taeten ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin