8.Bölüm

1.2K 184 49
                                    

Hepinize merhabalar umarım iyisinizdir!!
Başlamadan önce bu ayın 15'i çok değer verdiğim dostumun doğum günü.
Bu bölüm senin için morsvita  Doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum 💕


-Jisung'un Anlatımından-

Bay Kim elindeki kağıda bir şeyler yazdıktan sonra tekrar bize döndü ve '' Benim gitmem gerekiyor gençler siz geri kalan her şeyi Jisung'a anlatırsınız'' dedi ve gitti. Bende sorgularcasına Minho ve Changbin'e bakıyordum. Yine Changbin konuşmaya başlayacaktı ki telefonu çaldı.Bence de artık çalsın, Minho'nun sesine hasret kalmıştım burda.

Changbin telefonu çaldığı için dışarıya çıkarken, Minho bana hafifçe gülümsedi ve '' Sanırım açıklamak bana kaldı''.

'' Yaklaşık bir ay sonra bizim okulda olan etkinlikte dans klubü ile performans sergileyeceğiz. Tabi sadece bizim okul değil bir kaç okul daha olacak'' dedi. Ne yani yarışma gibi bir şeye isteğim dışında mı katılmıştım?. Emin olmak için '' Yarışma mı yani ?'' diye sordum.

'' Hayır hayır! sadece normal bir etkinlik biz sadece orda insanları eğlendirmek ve sıkılmalarını önlemek için bulunacağız''ve gözlerini devirerek güldü. Yaptığı hareket sayesinde bende gülmüştüm.

O sırada Changbin kapıda göründü ve '' Benim gitmem gerekiyor, Minho hyung sen heralde her şeyi Jisung'a açıklarsın'' dedi. Bunları söylerken hala telefona bakıyordu ve yüzünde aptal gibi duran bir sırıtış vardı.

Bende bunların arasında iyice pinpon topuna dönmüştüm.İlk önce öğretmen ikisine, sonra Changbin Minho'ya en sonunda da heralde hepimiz bahçivana..Minho, Changbin'e bıkmış bir surat ifadesiyle baktı ve '' Tamam ben hallederim sen sevgilinin yanına gidebilirsin''.

Demek Changbin o yüzden öyle sırıtıyordu şimdi anlamıştım. Gerçekten Felix'e aşık olmalıydı.Bir an acaba bizde Minho ile sevgili olsak o böyle olur muydu diye düşünmeden edememiştim.

Changbin anında koşar adımlarla arkasını döndü ve gözden kayboldu.Minho'da o sırada bana gülümseyerek baktı ve ''Diğer kısımları zaten söyledim eklemem gereken tek şey umarım dansa yatkınsındır çünkü sahne gereği bizimde azda olsa dans etmemiz gerekiyor''.

Şunu söylemem gerekiyor ki ben dansda berbattım. Koltuk bile benden daha güzel dans edebilirdi. Biz müzik klubüydük neden dans etmemiz gerekiyordu ki?. '' Dans mı? Yani çok da fena sayılmam işte''. Birde anlaşılmasın diye yalandan sırıtmıştım.

'' Merak etme dediğim gibi bütün koreografi değil de sadece bir kaç yerde dans etmemiz gerekecek'' dedi sorun yok dercesine gülerek.Aynen canım kesin sorun yoktur. Sen onu birde bana sor bakalım.

Minho bana onu söyledikten sonra arkasını döndü, masaya ilerleyip oturdu ve telefonunu çıkardı. Ben ne yapacağımı bilemez şekilde hala olduğum yerde duruyordum. '' Gel buraya orda ayakta durma'' dedi ve yanındaki sandalyeye eliyle yavaşca pat patladı.

Sakin adımlarım ile yanına gittim ve oturdum. Oturduğum gibi Minho telefonunu önüme koymuş ve eliyle işaret ederek '' Yapmamız gereken koreografi ve şarkı işte bu '' demişti.

Video bitene kadar hiçbir şey söylemedim ama kendi içimde çok enteresan kelimeler yaratıyordum. Video bittikten sonra Minho bana baktı ve bende ona şaşkın gözler ile bakıyordum. '' Video gözünü bu kadar korkutmasın zaten biz sadece söylediğimiz yerlerde bir kaç harekete eşlik edeceğiz. Amaç sahnede bütünlük oluşması'' ve içimi rahatlatmak için hafifçe bacağımı sıktı. Yapma işte bunu yapma.

'' Birde rap mi yapmam gerekiyor yani?''

'' Eh biraz ama çoğu rap kısımları zaten Changbin ve Chan söyleyecek senin ve benim oldukça az kısmımız var'' dedi kafasını sağa sola sallıyordu ve dudaklarını büzmüştü. Zaten elini de hala bacağımdan çekmemişken bu hareketleri yapması benim ve kalbim açısından hiç iyi değildi.

'' Bir kaç çalışma ile harika bir şarkı çıkaracağını düşünüyorum'' diyerek beni motive etmeye devam etti. Bende sessiz kalmamak için '' Peki çalışmalar ne zaman başlayacak?'' diye bir soru yönelttim.

'' Hemen yarın çünkü biliyorsun pek uzun bir vaktimiz yok. Biz zaten daha öncesinden birazda olsa çalışmış olduğumuz için hazırlıklıyız ama senin için aynı şeyi söyleyemem''. Eh haklıydı, sonuçta klübe bile daha bugün gelmiştim.

'' Sanırım daha fazla sorun yok ?'' diyerek sorgularcasına bana baktı. Kafamı iki yana salladım hayır dercesine.

'' Tamam o zaman yarın görüşüyoruz ilk önce ses olarak çalışırız dans içinde ben öğrendiğim kadarını sana gösteririm'' dedi ve bacağıma iki kere vurduktan sonra oturduğu yerden kalktı. Bende kafamı olumlu anlamda sallarken onu takip ederek sandalyeden kalkmıştım.

'' Ah unutmadan yarın için görüşürüz dedim ama ben sana mesaj atarım rap çalışacağın için Changbin buradayken gelsen daha iyi olur'' dedi ve göz kırparak odadan çıktı.   

Kendinize iyi bakın. 🤗  

YUÁNFÈN•缘分 | MinsungWhere stories live. Discover now