11.Bölüm

1.1K 170 35
                                    

Merhabalar umarım iyisinizdir!!! Önümüzdeki üç gün sınavlarım olduğu için bölüm atamama ihtimalim var. Sınavlarım için bana şans dileyin !^^

-Jisung'un Görüşünden-

Minho ile olan ilk dersimizin üzerinden tam olarak iki hafta geçmişti.Bu süre içerisinde tabi ki de bir takım değişiklikler meydana gelmişti. İlk olarak Minho ile normalden daha yakın olmuştuk. Çünkü bana özel olarak dans konusunda yardımcı oluyordu ve günün büyük bir çoğunluğunu bu yüzden birlikte geçiriyorduk.

Diğer bir değişiklik ise Changbin ve Chan benim rapimi baya bir beğendikleri için şarkıdaki rap kısmını bana vermişlerdi. Yani Chan ve ben şarkıdaki yerlerimizi değiştirmiştik. Aynı zamanda da o ikisiyle çok fazla ortak yönümüz olduğu için oldukça iyi de anlaşıyorduk.

Chan normalde müzik kulübünde değildi ama şarkı yazma konusunda ve düzenleme konusunda çok bilgili olduğu için bize yardımcı olup sahne alacaktı. Bu konuda yetenekli olması müzik kulübünün de işine gelmişti.

Ama Bay Kim yine de benim sesimi beğendiği için ayrı olarak sahne almamı da istiyordu. Kendisini kırmamak için kabul etmiştim ama hala ne söyleyeceğim konusunda bir fikrim de yoktu. Gerçi Minho bu konuda da bana yardımcı olarak bir kaç şarkı önermişti.

Bütün düşüncelerimden omzuma atılan kol ile çıkmıştım. Şaşkınca sağ tarafıma döndüm.

'' Ne düşünüyorsun bu kadar? O kadar seslendim ama fark etmedin bile.'' dedi Minho.

'' Etkinlik hakkında düşünüyordum hala ne söyleyeceğimi bilmiyorum ve çok az bir zaman kaldı.'' diye cevap verdim. Sesimde ruh halimi yansıtmak ister gibi sıkıntılı çıkmıştı.

'' Bu konu hakkında bu kadar düşünme, ne söylersen söyle sana yakışacağına eminim. '' diyerek yanağımı sıkmıştı. Evet Minho ile işte bu kadar yakınlaşmıştık. Umarım olayı fazla kaçırıp friendzone olmazdık. Çünkü arada bir bana bir abi gibi davrandığı da oluyordu.

Dudaklarımı büzerek '' Emin misin?'' diye sordum.

''Evet kesinlikle eminim.'' diyerek hızlıca kafasını salladı.

Biz bu şekilde ilerlerken karşıdan da Chan hyung bize doğru yürüyordu. Tam karşımıza gelince '' Bende sizi arıyordum. Changbin aramış ama ulaşamamış.'' diye açıkladı. '' Ne için aramış ki?'' diye merakla sordum.

''Sanırım performans hakkında, Bay Kim kulübe gelmiş ne kadar ilerlediğimizi görmek istiyormuş.''

Bu konuda rahattım çünkü iki hafta içerisinde inanılmaz bir ilerleme kaydetmiştim. Minho nasıl yaptı bilmiyorum ama şu an dansım mükemmeldi. '' O zaman gidelim'' diyen Minho beni çekiştirerek kulübün kapısına kadar getirmişti.

.........................

İçeriye girdiğimizde sadece Changbin ve Felix vardı. Ah! doğru ya bu iki hafta içinde Felix ile de tanışmıştım. O kadar sıcakkanlı birisiydi ki aramız anında iyi olmuştu. Tabi sadece benimle de değil. Onu Hyunjin ve Seungmin ile de tanıştırmıştım, onlar da Felix'e anında alışmışlardı. Bu kadar sıcakkanlı olmasına rağmen Chan haricinde arkadaşı yoktu. Olay böyle olunca bu duruma el atarak onu bizim gruba almıştım. Ben bunları düşünürken Minho burada bulunma nedenimiz için bir soru yöneltmişti '' Hani Bay Kim çağırmıştı?''

Changbin de yanıt olarak'' Birazdan gelir sanırım, siz hazır mısınız?'' diyerek bize baktı. Elimi mükemmel anlamına gelecek şekilde kaldırdım ve melodik bir sesle '' Tabii ki '' dedim.

Yaptığım şey karşısında Felix güldü. '' Keşke benim sesimde sizin ki gibi güzel olsaydı.''

'' Dedi sesini her şekle sokabilen çocuk'' diyerek cümlesini tamamladım. Gerçekten bana göre harika bir ses tonu vardı. Hatta bana göre değil, sokaktan kimi çevirsen bunu söylerdi ama o sesinin güzel olmadığına inanıyordu.

Biz konuşmaya devam ederken Bay Kim yanında iki kişiyle içeriye girdi. Birisini tanıyordum dans kulübüne gittiğimiz zaman görmüştüm. Dans öğretmenlerinden biriydi. Ama diğerini tanımıyordum. Belki diğerleri tanıyordur diyerek onlara baktım ama onlarda tanımıyor olacak ki anlamsızca birbirimize bakıyorduk.

''Merhaba gençler performansı değerlendirmek için hazır mısınız?'' diye gülerek sordu. Bu adam ne zaman görsem hep gülüyordu, yanakları ağrımıyor muydu acaba?.

'' Dansı değerlendirmek için Jongin ve rapi de benden daha iyi anlayan Jiyong hocanızda bu yüzden benimle geldiler.'' diye yanında olan kişileri de tanıttı.

Jiyong hoca yeni gelmişti sanırım çünkü onu daha önce okulda görmediğime emindim. Bakışlarından anladığım kadarı ile diğerleri de ilk defa görüyorlardı zaten.

'' Ve Jisung sen ne söyleyeceğini seçtin mi ?'' diye bana dönerek sordu.

Gözlerimi Bay Kimden çekip Minho ile göz göze geldim ve gülümseyerek '' Evet seçtim.'' dedim.       

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.^^

YUÁNFÈN•缘分 | MinsungHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin