16.Bölüm

1.1K 180 74
                                    

Sanırım yazdığım en uzun bölümlerden biri oldu bu.



-Jisung'un Görüşünden-

Buluşma olayını Hyunjin ile konuşmuştum ve o da bunun iyi olacağını düşünmüştü. Şu anda ise evi akşam için hazırlıyorduk. Seungmin ise akşam yemek için atıştırmalık almaya markete gitmişti ya da evi toplamaktan kaçtığı için?. Bunun farkındalığı ile Hyunjin'e döndüm.

'' Sanırım Seungmin evi toplamaktan kaçtı.''

Hyunjin tozunu aldığı orta sehpadan kafasını kaldırdı. '' Bunu yeni mi fark ettin gerçekten?.'' dedi ve elindeki bezi bana attı.

'' Odanın tozunu da al burada başka bir şey kalmadı.''

'' Odama gelip bakmayacaklar ki neden alayım?''

'' Evet haklısın ama temizleyerek biraz odayı mutlu mu etsen? Kim bilir en son ne zaman temizlendi o oda.'' diyerek gözlerini devirdi.

...........................

Seungmin, Hyunjin ve ben her şeyi hazırlamış ve onları bekliyorduk. Minho'yu sık sık görmeye alışmış olsam da, yine de istemeden heyecanlanmıştım. Felix'e ne zaman geleceklerini sorduğumda oldukça yakın olduklarını söylemişti.

Ben bunları düşünürken kapı çalmıştı. O dalgınlıkla kapı çalınca bir anda ayağa fırladım ve '' Geldiler!'' diyerek odanın içinde bir sağa bir sola koşmaya başladım. Seungmin sinirle kolumu tuttu. '' İnsan gibi davran Jisung. Sakin ol.'' diye dişlerinin arasından konuştu. Hyunjin ise bildiğiniz gibi sadece bana baktı ve havalı havalı gözlerini devirdi sonra da kapıya gitti.

Bende derince nefes aldıktan sonra sakin sakin kapıya gittim, Seungmin de arkamdan geliyordu. Hyunjin kapıyı açınca üçümüz de aynı anda '' Hoş geldiniz!'' diye bağırdık.

Felix hepimize sıcakça gülümsedikten sonra sekerek yanıma geldi ve sarıldı. Dünya üzerinde Felix'ten başka bu kadar sarılmayı seven birisini daha görmemiştim. Felix bana sarılınca Changbin de yalandan boğazını temizledi ve dikkatlice bize baktı. Felix '' Yok artık Changbin.'' diyerek gözlerini devirdi.

'' Ne var yani sevgilimi kıskanıyorum. Benim sevgilim hani Felix ya.'' diyerek içeriye girdi.

Arkasından Chan hyung ve Minho gözlerini devirerek girdi. '' Söylemesen sevgilin benim zannederlerdi kesin.'' dedi Minho.

İçeriye girdiklerinden sonra kapıyı kapattık ve bizde arkalarından salona gittik.

...........................

İlk başta çok sakin olan ortam şu an yangın yeriydi. Seungmin'den beklemediğimiz şekilde alkol de almıştı. Biraz onu içip diğer yandan da Jenga oynuyorduk. Felix çok kritik bir noktadan blok çekiyordu. Changbin ise o düşüreceği için endişeliydi. ( Ben burayı yazarken Chan canlı yayın açtı ona bakıyım dedim o yüzden tam olarak ne yazacaktım hatırlamıyorum :(( ) 

Fakat Felix hiçbir şey olmadan çekti ve elindeki bloğu zafer kazanmış gibi yukarı kaldırdı. Hepimiz onu çılgınca alkışlamaya başladık.

Sırada onu üste koyması gerekiyordu. Düşürmeden çektiği için yüzündeki gülümseme ile masaya eğildi ve koymak için bloğu yaklaştırdı. Tam koyacağı sırada eli havada kalmıştı çünkü bütün bloklar devrilmişti. Felix'in ağzı açık kalırken hepimiz gülmekten yere yatmıştık.

'' Gerçekten Felix mükemmel bir şansın var.'' dedim ve gülmeye devam ettim. Felix ise Chanbin'e sarılmıştı.

'' Sanırım şimdi ceza zamanı ?'' dedi Chan hyung yüzündeki gülümseme ile sorgular biçimde.

YUÁNFÈN•缘分 | MinsungWhere stories live. Discover now