Bölüm 32

1.7K 124 0
                                    

Cem ve cadılar gittikten sonra yaralı vampir ve periler okulun içine götürüldü. Okulun revir bölümündeki bütün odalar doldu. Bazıları da yatakhaneye götürüldü. Cadıların hızlı ve görünmez olması hiç iyi olmamıştı. Geri geleceklerdi yine görünmez gelebilirlerdi. Bunun için bir çözüm bulmalıydık. Müdür odasına doğru ilerledim.

"Gell!!" İçeri girdim. 

Alix:"Ne vardı?"

"Hocam şu cadıların görünmezligi için bir şey bulmamız gerek"

Alix:"Biz bunu Doina ile konuşuruz.  Hatırlatman iyi oldu.  Şimdi çıkabilirsin." Kapıya doğru yöneldim ve çıktım. Buna bir an önce bir çözüm bulmaları gerekiyordu. Cem kaçmıştı. Neden kaçmıştı. Beni öldürebilirdi. Bir şey hissetmişti. Göz bebekleri büyümüştü. Geri geleceği zamanı bekliyordum. O anda karşıma Thomas çıktı.

Thomas:"Bir tanem ne yapıyorsun burada?"

"Alix'le konuştum. Görünmezliğe bir çözüm bulacaklar."

Thomas:"Elbet bulurlar sen şimdi boşver onu seninle biraz bahçede konuşmak istiyorum. "

"Olur" Dedim ve Thomas elimi tuttu birlikte bahçeye çıktık.  İlerideki bir ağacın altına oturduk.

Thomas:"Sevgilim bugünlerde hiç iyi değilsin.  Senin için endişeleniyorum. "

"Korkacak bir şey yok"

Thomas:"Cem'e bir daha öyle saldırmayacaksın Elizabeth"

"Ne yapabilirim ki?"

Thomas:"Bak benimde ailemi öldürdü.  Benimde canım yaniyor ama öyle yapmıyorum.  Lütfen zamanı geldiğinde beraber alacağız  intikamımızı"

"Tamam doğru diyorsun. "

Thomas:"Seni seviyorum daha fazla acı çekmeni istemiyorum"

diyerek bana sarıldı.

Her zaman ki gibi kokuyordu.  Onun yanında olmak bana her zaman iyi gelmişti.

Cem:"Vay vay aşıklar buradaymış"

Cem o anda bir büyü topu yaptı. Bize atacaktı. O anda Cem yere düştü.  Arkasındaki mor elbiseli vampir bize doğru yaklaştı. Yaklaştıkça tanıdım.

Thomas:"Teşekkürler"

"Beyza"  

Thomas:"Bu bu Beyza mi yine değişmiş. "

O arada okul zili çaldı.  Cadılar süpürgeleriyle aşağı indiler. Kılıncımı cektim.  Thomas'ta dönüştü.  Hemen bir cadıya saldırdım.  Bir tanesi çok kötüydü. 

Kılıncı gayet iyiydi.  Kılıncını hızlı bir şekilde kullanıyordu.  Zayıf yanını bulmazsam birazdan yorgun düşebilirdim.  Kılıncıyla kolumu kesti. Ağzımdan "ahh!!" Diye bir ses çıktı. 4 cadi etrafımda toplandı. Saçlarım çözüldü.  Derin derin nefes alıp veriyordum. Hepsi bir üstüme bağırarak saldırdı.  Sıçradım ve diğer tarafa atladım.  Hepsi birbirini bıçaklamıştı. O anda arkamdan bir bıçak  sirtimi kesti. Acı içimi yakıyordu. Gözlerimi karamaya başladı.  "Thomas!!"

Vampir ve PeriWhere stories live. Discover now