Bölüm 2

5.7K 284 3
                                    

Ağlayarak odama gittim. Okula gitmek istemiyordum. Annem ve babamdan ayrı hiç kalmadım. Elime mavi kitabı aldım. Bu bir rüya olmalı diye düşündüm. Babam odama girdi. 

" Bak koskoca kız oldun biz bildirilmesini daha önce bekliyorduk. Geç oldu. Kızım gitmen lazım o okula bir kaç gün daha burada kalabilirsin." Dedi. Ben:"Baba biliyorum ama bu gerçekten kabus gibi" dedim. Babam gitti. Yatağıma yattim dün gece olanları düşünüyordum. O vampir çok korkutucuydu hele elime kitabı aldığımda hissetiklerim çok tuhaftı. İçimde bir kıpırtı oldu daha önce hiç böyle güçlü hissetmemistim.Odama bakmaya başladım.  Odamda ki son günlerim burada doğdum büyüdüm ben alışmam gerek dedim kendime. Ve günler hızla geçerken o gün geldi çattı.  Bovulum hazırdı.  Kahvaltıya gittim.  Yemekte herkes sessizdi ve kimse kimseye bakmıyordu. Kahvaltı bitti. Annemle vedastim ve arabaya bindik o kadar çok yol gittik ki başım döndü.  Babam durdu bir yerde:

"Kızım buradan ileri gitmem yasak"dedi. " Baba nasıl gideceğim peki?" Dedim.

"Hislerin sana yolu gösterecek" dedi. Arabadan indik. Babama sarıldim.  "Kızım merak etme yaza gelirsin." Dedi. " nasıl yani izin var mı?" Dedim Babam evet anlamında başını salladı. Elime bovulu aldım. Arkama dönüp bakmadım bakarsam kesin ağlar geri döner gidemezdim. Çalliklardan geçtim.  Evet hislerim yolu hislerimle bulacaktim ama nasıl hiç bir şey hissetmiyordum.

Vampir ve PeriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin