Bölüm 26

2.2K 147 1
                                    

Dün geceyi düşünüyordu. Beyza hala uyuyordu. Canım arkadaşım bu kadar çok yükü nasıl kaldıracaktı. Alix'e Beyza kendine zarar vermesinden korkuyorum demiştim. Oda vampirleri bir tek öldürebilen mor taşı saklamıştı. Nereye sakladığı hakkında hiç bir fikrim yoktu. Tek istediğim arkadaşımın artık iyi olmasıydı. Dövüş hocasının bunu yaptığına hala inanamıyordum. Dün geceki manzara gözlerimde haykırışları ise hala kulaklarımdaydı. Arkadaşımın bu dönemde hep yanında olacaktım. Onun konuşmasını yeniden sağlayacaktım. Şimdilik derslere girmeyecekti. Girmesinde zaten bu dönemi atlatmalı. Beyza'yı uyandırmadan yemekhaneye gittim. Bir kaç bardak kan içtim. Bu iyi hissetmemi sağlamıştı. Ama hala içimdeki kötü his gitmiyordu. Buraya geldiğimden beri hep bir şeyleri hissettim. Ne hissettiysem oldu. Bu o kadar güçlü bir şeydi ki bambaşka bir şey olacaktı. Masadan kalkıp sınıfa doğru ilerledim. Sınıftan içeri doğru girdim boş bir sıraya oturdum. Darren'ı görmek bile istemiyordum. O sırada sınıftan içeri Darren girdi. Kendi sırasına geçti.

Darren:''Yanıma gelmeyecek misin sevgilim?''

''Senin sevgilin falan değilim''

Bu çocuğu görmek nede sesini duymak istiyordum. Sabah sabah sinirlerim ayağa kalkmıştı. Hoca sınıfa girdi. Dersi anlatmaya başladı. Derslerden çok geri kalmıştım. Anlattığından hiç bir şey anlamıyordum. Doğru düzgün kendimi dersede veremiyordum zaten..

''Elizabeth Darren'ın yanına geçer misin?''

''Geçmek istemiyorum hocam burada iyiyim''

''Kuralları biliyorsun Elizabeth bu sınıfta herkes yanındakiyle sevgili sende Darren'la evleneceksin büyük ihtimalle hadi şimdi geç onun yanına bu son uyarım''

Sinir olmuş bir şekilde Darren'ın yanına oturdum. Darren ise gülüp duruyordu. Pisliğin tekiydi. Mert bir erkek olsaydı bunları yapmazdı. O an aklıma Thomas geldi. Canım sevgilim biz ne yapacaktık. Darren'la evlenemezdim. Bunları istemeden de olsa düşünüyordum işte...

Beyza'ya bu konuda şanslı derken kızın başına neler geldi. Ondan daha şanslıyım galiba...

Tenefüs olmuştu. Beyza'ya bakmak için yatakhaneye iniyordum. Merdivenlerde Julia durdurdu.

Julia:''Seni dışarıda bir çocuk soruyor.''

Julia bizim sınıftan kumral bir kızdı. Çok narindi vampir gibi değildi. Bahçeye doğru ilerledim. Kapıdan çıktım. Başında mavi bir şapka mavi pantosuyla karşımdaydı. Bu Thomas çok tatlı gözüküyordu. Yanına gittim. Sarıldı.

''Burada ne işin var dersin yok mu senin ?''

Thomas:''Sevgiline bir hoşgeldin demek yok mu'' diyerek güldü.

''Hoşgeldin canım''

''Heh! şöyle seni özledim. Seni ve Beyza'yı merak ettim.''

''Ben iyiyimde Beyza hiç iyi değil ne yapacağım hiç bilmiyorum''

''Bunu düşünmemiz lazım onun iyi olması için bir şeyler yapmamız lazım Elizabeth onu en iyi sen tanıyorsun''

''Evet hadi git okuluna kimse görmeden bizi''

''Görsünler'' diyerek beni kendine çekti ve yine dudaklarımı öpmüştü.

Darren:''Vaaayy! kimler varmış burada''

O anda bi baktık ki Darren yakalanmıştık.

Darren:''Demek sevgilisin he bununla Elizabeth hiç yakıştıramadım bebeğim sana''

Thomas:''Düzgün konuş sevgilimle''

''Darren lütfen dinle beni ben seni sevmiyorum Darren onu seviyorum lütfen saygı duy.''

Vampir ve PeriWhere stories live. Discover now