Bölüm 7

3.4K 194 9
                                    

Yatağımdan çağırarak sıçradım. Beyza yatağından kalktığı gibi yanıma geldi.

"Beyza rüyaymış" diyerek sarıldım.

"Ah canım geçti.Sakin ol kan ter içinde kalmışsın"

"En iyisi ben soğuk bir duş alayım" diyerek banyoya girdim. Üstümü çıkartıp buz gibi suyun altına girdim. İşte bu iyi gelmişti. Gördüğüm rüyanın etkisinden kurtulmuştum. Tabi aklımda hala o vampir vardı. Artık sabrım kalmadı. Bir an önce o vampirin ölmesini istiyordum. Saçlarımı yıkadıktan sonra üzerime bornozumu geçirdim. Buğulamış aynaya doğru gittim.  Elimle aynayı sildim. Peki ya Thomas ona baktığımda hissettiklerim neyin nesiydi. Gerçekten elime dokunduğunda ki hissettiklerim çok tuhaftı dün gece benimle göz göze gelmemeye çalışmıştı oda aynısını hissediyordu. Bu vampir işi bittikten sonra bunu da araştırmam gerekecekti. Aynanın önünden ayrılıp odaya girdim. Üstümü giyindim. Saçlarım hiç bu kadar uzun olmamıştı şimdi bu saçlarla uğraşmak vardı. Yatağıma oturup saçlarımı taramaya başladım. Saçlarımı taradıkça kuruyordu. Saçlarımla işim biitikten sonra Beyza ile birlikte yemekhaneye gittik. Müdür balkona çıktı.

"Günaydın vampirlerim! size iyi bir haberim var 1 hafta sonra her sene olduğu gibi vampir ve peri öğrenciler arasında turnuva olacak. Hazırlıklar başlasın!" Büyük bir alkış koptu. Bu turnuva nereden çıktı şimdi. .. Kahvaltımız bittikten sonra sınıfa girdim. Değişim hocası benim ardımdan sınıfa girdi. "En son size gelmek istedim. Çünkü bu sınıftaki öğrenciler okulun en önemli öğrencileri" heyecanlı bir şekilde en öndeki kişiden başladı.  Elini arkadaşın başının üzerine koydu. "Başaramamışsın canım" diğerine geçti.  Kimse mi başaramamıştı. Sıra Darren'a gelmişti. "Profesyonel öğrencimiz Darren" dedi gülerek. "Teşekkür ederim hocam"

Ardından bana geçti.  Elini başımın üzerine koydu. "Veee ikinci profesyonel öğrencimiz Elizabeth" diyerek kahkaha attı.  "Gerçekten beni çok şaşırttın Elizabeth daha yeni geldin ve bu başarının devamını bekliyorum." Diyerek diğer öğrenciye geçti. Darren gülerek:"Elizabeth tebrik ederim."

"Teşekkür ederim sende başarmışsın çok sevindim dostum" diyerek gülümsedim gözlerinin içi parlıyordu. Tenefüse girmeden hoca bize profesyonel öğrenci olduğumuz anlaşılsın diye altın bronş taktı. Daha sonra tenefüse çıktık. Beyza gülerek yanima geldi.  "Kızım bu bronş çok güzel üzerinde vampir ayy!!" "Evet güzel" diyerek gülümsedim. Müdür bağırıyordu. Görevliler harekete geçti.  "Bütün yeni profesyonel olmuş öğrencileri Alix hanım bahçeye çağırıyor." Diye bağırıyordu görevli. .

Bizde bahçeye çıktık.  Herkeste yavaş yavaş geliyordu.  Müdür konuşmaya başladı. "Herkes tamam mı?" Dedi görevliye görevli evet anlamında başını salladı. Müdür:"Okulumuza yeni geldiniz biliyorum ama siz zoru başardınız. Sizin profesyonel öğrenci olarak turnuvaya katılmanız zorunludur. Dövüş hocanız sizi 1 hafta boyunca eğitecek şimdiden başarılar diliyorum." Diyerek kürsüden ayrıldı. Dövüş hocası kürsüye çıkıp "bugün benimlesiniz" diyerek gülümsedi.

"Haydi arka bahçeye!" Hep birlikte hocanın arkasından gidiyorduk. Arka bahçeye geçtik. "Arkadaşlar herkesin bir burcu var. Herkes burcunun özelliğini taşır.Mesela ben balık burcuyum elimle seni suda boğarim tabi sana dokunmam gerek su topu oluşturup atamam. Fakat bir nesneye su verip attığımda da o kişi suda boğulur. Herkes bana burcunu söylesin.  Herkes teker teker söyledi. Bende söyledim.  Benim ateş özelliğim varmış.  Beyza ise hava. . "Arkadaşlar bu özellik içinizde bunu içinizden çıkarmanız gerek yoksa öğrendiğiniz dövüş teknikleri o perilere karşı pek işe yaramaz. Dövüş tekniklerinin hızlandırılmışını göreceksiniz. Diğer öğrencilerde birazdan gelecek. Sizinle özel konuşmak istedim. Şimdi  gücünüzü ortaya çıkarmaya kalmayın asıl güç turnuva günü verilir." Dedi. Gerçekten bu inanılmazdı. Diğer öğrencilerde arka bahçeye gelmişti. Darren yanima gelip:"Bu turnuvada hep yenildim. Bu sefer o sarışın vampiri nasıl alt edeceğimi gör. " diyerek gözlerime baktı. Çok hırslı biriydi. Aklım başıma şimdi dank etmişti. Sadece profesyonel vampirlerle profesyonel periler savaşacaksa o zaman Darren Thomas'tan söz ediyordu. Geçen seneki profesyonel öğrenciler bize güçlerini gösteriyordu.  Darren de demir gücü vardı.  Dokunduğu şey demir oluyordu. Thomas'a olan kini her halinden belli oluyordu. "Bittin seni sarışın zübbe" diyerek ağaçlara yumruk atıyordu. "Gel buraya Elizabeth sana biraz bir şeyler öğreteyim" yanına gittim.  Dediklerini yapmaya çalıştım.  Pek başarılı olamadım.  Hatta tam düşecekken beni tutmuştu ve göz göze gelmiştik. Gözlerinin içindeki kin gidip yerini ışıl ışıl parlayan gözler aldı. "Darren" dememle beni bırakması bir olmuştu. Şimdi ise yorgun bir şekilde odama çekilmiştim. Bu gece yine yolculuk vardı.  Kendimi uykuya teslim ederken "artık şu vampirden kurtulalim" dedim. Uyuyordum. Soğuktu üşüyordum. "Hey! Kalk"  dedi. Gözlerimi açtığımda vampirler başımdaydı. Kim jong kook diz çökmüş bana bakıyordu. Galiba o uyandırmıştı beni. .. "Neredeyim ben"

Kim jong kook gülerek:"Ayağa kalkta gör uykucu" ayağa kalktım. Üstümü başımı silkeledim yine o lanet olası göldeydik. Beyza yerde yatiyordu.  Yine çember kurduk.  Aynı sözleri tekrar ettik. Beyaz bir küre oluştu.  Beyza'nın üzerinde küre göle gitti. Ve patladı. Vampir yine önümüze düştü.  Dayanamayıp boynunu kırdı. Galla:"İşte bu kadar" dedi. "Hani bir akşam daha gelcektik." Dedim şaşkınlığımı belli ederek.

"Şekerim çok meraklısın herhalde burada sihir yapmaya. "

Merve:"Bunu biz bir kitapta bunu gördük zaten turnuva var biliyorsundur hazırlanmamız gerek" dedi.  "Biliyorum profesyonel vampir oldum o turnuvada bende varım. Beyza'da var. "

Thomas'a kaydı  gözlerim tepkisini merak ediyordum. Göz göze geldik. Yanıma yaklaştı.  Iki elimide tutup:"Çok sevindim." Nefesim kesildi.  Kalbim o hızlı hızlı atmaya başladı. Yoksa hoşlanıyor muydum ondan. ..

Kim jong kook:"Gençler isterseniz biz gidelim siz rahatınıza bakın" diyerek kahkaha attı. Thomas ellerimi bıraktı. "İyi geceler Elizabeth" parmağını şıklattı. Odaya yine gelmiştim. Thomas'a karşı hissettiklerim hala aklimdaydi. Hoşlanamam ondan bu sadece aramızda oluşan enerjiden kaynaklanıyor. Kafanı topla Elizabeth kendine gel ve uyu. ..

Sabah kalktığımda Beyza yoktu.  Galiba kahvaltiya gitmişti.  Ona mutlu haberi vermek için sabırsızlanıyordum. Hemen giyinip yemekhaneye gittim.  Beyza'nin yanına oturdum.

"Günaydın Beyzam" "Günaydın canım"

"Sana iyi bir haberim var." Kulagina yaklaştım. Senin vampir öldü.

Kolumdan tuttuğu gibi bahçeye çıktık.  "Emin misin Elizabeth" "eminim öldü. "

"Peki ya bu nasıl oldu?"

"Nasıl olduğu önemli değil. Öldü işte daha fazla soru sorma kurtuldun canım arkadaşım" diyerek Beyza'ya sarıldım. 

Sınıflara geçtik.  Biraz dersten sonra beni ve Darren'ı hoca arka bahçeye dövüşe yolladı. 2 saatlik dövüşten sonra ön bahçeye doğru gidiyordum. Beyza ile bir erkeği konuşurken gördüm. Beyza'nın yanağından öptü. Bana bunu ne zaman söyleyecekti acaba o sırada dövüş hocası beni çağırdı. Dövüş hocasıyla konuştuktan sonra arka bahçeye gidip biraz hava almak istedim. Çıktım.  Beyza ve o erkek az ileride oturuyorlardı. Yanlarına gittim.

"Ahh Elizabeth gel seni erkek arkadaşımla tanıştırayim"

"Merhaba" diyerek oturdum. "Cem Beyza"

"Memnun oldum" diyerek gözlerime baktı.  Gözleri kırmızıya döndü. Gözlerinde kötülük vardı.  Beyza bunu görmüyor muydu? O sırada yanımıza Darren geldi. Yanıma oturdu.  Oda Cem' le tanıştı. Tabi Darren Cem'e bakmadı bile gözleri sürekli üzerimdeydi. "Elizabeth seni seviyorum" dedi. "Bende seni seviyorum Darren iyi bir dostsun" dedim. Darren beni tutup kendine çekti. Dudaklarımı emmeye başladı.

Vampir ve PeriWhere stories live. Discover now