Capitolul 2

154 9 0
                                    

-      Antonia , trezeste-te scumpo ! Haide , trezeste-te !

-      Inca putin tata !

-      Toni , te-am  lasat sa dormi  o ora in plus , James este jos in sufragerie, ti-a pus bagajele la el in masina si te asteapta ca sa plecati.

-      Of, bine , dar mai stau doar  un minut in pat , apoi ma ridic ca sa ma aranjez.

-      Pe cine mostenesti de esti atat de lenesa , baiatul este de juma' de ora jos , e 10 ²³ , o sa ai timp sa dormi in masina .

-      Bine , bine , Doamne ce insistent mai esti!

-      Am invatat de la cei mai buni , ce  pot  sa zic .Acuma eu plec din camera, in 10 minute vin sa vad daca esti gata!

-      Da, in 10 minute sigur o sa fiu gata …  nu apuc sa termin fraza , ca tata incepe sa ma gadile . Tot timpul face asta atunci cand nu vreau sa ma trezesc , si de fiecare data se termina cu mine cazand pe podea , fiind infasurata in cersaful patului.

-      Gata, gata , o sa fiu gata la timp , acum du-te si tine-i companie lui James .

Dupa ce iese afara din camera , ma ridic de jos si fac patul . Abia am asteptat sa vina vacanta si sa pot merge la mare impreuna cu James si restul grupului . Cand ne-am inscris in programul asta m-am gandit ca ne vom face prieteni noi , tinand cont ca o sa vina personae care nu le cunosc , fiind din alta parte a tarii , si vom lega noi relatii. Nu stiam ca pana  va veni vacanta o sa ma cert cu James , adica nu pot spune ca acum suntem certati , dar in ultimul timp ne certam din ce in ce mai des si doar din niste aiureli . In timp ce  rascolesc prin minte , imi termin de aranjat parul , ondulandu-l putin, si termin si cu machiajul .  In mintea mea era un singur lucru , in luna asta care o vom petrece impreuna ori o sa ma despart de James , ori o sa ne intelegem mai bine . Macar stiam care sunt variantele.

-      'Neata  !  Ce este de mancare ?   il intreb  pe tata in timp ce James imi pupa  incet obrazul .

-      Am pregatit in geanta ceva de mancare !  -Spune James facand cu ochiul spre masina din fata casei .

-      Bine atunci ! -spun incercand sa par cat mai relaxata , nici macar nu stiu cum sa ma comport fata de James , adica e derutant , acum imi spune ca ma iubeste, in clipa urmatoare ne certam  , si toate  astea din cauza fostei lui prietene care se tot baga intre noi , iar el crede ca sunt geloasa . Bine , sunt geloasa dar nu ii arat asta si el crede ca eu vreau sa ne certam  pe tema asta , dar de fiecare data ii spun ca vreau doar sa o lase in pace si ca nu imi pasa de ea , dar el ce apoi incearca sa schimbe subiectul . O sa lamurim noi asta cat timp suntem amandoi fata-n fata , nu cand vorbim la telefon .

-       Hai plecati odata , o sa va astepte ceilalti !

-      Bine tata , am inteles, vrei sa fii singur , dar ai rabdare sa imi iau geanta , apoi vom pleca .  

Dupa ce imi iau geanta de pe canapea  , ma ridic  si ma indrept spre usa.

-      Pa tata , o sa imi fie dor  de tine , te iubesc !

-      Si  mie o sa imi fie dor de tine , te iubesc si sa aveti grija !

-      La  revedere domnule Morgan ,  sa o salutati pe sotia dumneavoastra  din partea  mea !

-      Asa voi face James!

Cei doi isi iau la revedere unii de la altii printr-o stranger din mana si o bataie  prieteneasca  pe  umar .

Acum ne indreptam amandoi spre masina , facandu-i tatei cu mana .

 

Totul se schimbaWhere stories live. Discover now