Capitolul 5

137 9 2
                                    

Perspectiva lui Luca

Ma trezeste sunetul unei notificari de la e-mail si incerc sa deschid ochii pentru a vedea ce scrie . Of, e de fraierul de la coordonator care n-are somn la ora asta , e abia 8 si un sfert acum . Incep sa citesc sa vad ce vrea sa spuna ' in intervalul 11 - 14 pm , esti asteptat jos la restaurant pentru a te intalni cu unul din participantii proiectului " o vacanta de-o vara, o prietenie pe viata" , participanta se numeste Lily Montez , fiind cazata in camera 26 . Puteti merge unde doriti cu scopul de a va cunoaste mai bine , urmand ca dupa timpul petrecut cu ea sa faci ceea ce doresti . Maine va fi o noua intalnire cu o noua persoane , sper sa va intelegeti cat mai bine. ' Imediat ce termin de citit mail-ul , vad ca si Sophie a primit unul , tot de la coordonator, se pare ca toti avem intalnire intre 11 si 2 dupa-amiaza , asa ca ma decid sa dorm la loc . Ridic cersaful subtire de jos si o invelesc pe Sophia , cuibarindu-ma la spatele ei si bagandu-mi nasul in parul ce miroase a bomboane , adormind imediat. Sunt trezit si eu si Sophie de o bataie in usa de la intrare , buimai ce sunt , merg pana acolo cu ochii mai mult inchisi decat deschisi.

- Buna , tu esti Luca? -spune o vocea unei fete cu ochii caprui si parul brunet , imbraca intr-o rochie scurta si alba de vară .

- Da , tu cine esti ?

-Eu sunt Lily , trebuia sa ne intalnim jos acum un sfert de ora...

-Ups, imi cer scuze , am adormit si nu mi-am dat seama cand a trecut timpul.

-Cine este? - se aude vocea lui Sophie din dormitor.

- Ridica-te si imbraca-te Sophie, in 5 minute trebuie sa fim la restaurant sa ne intalnim cu cate un participant , am uitat sa pun alarma. - strig la ea .

- Lily poti sa ma mai astepti 5 minute te rog , promit sa ma revansez fata de tine cu o inghetata, scuze din nou. - Ii spun asta dandu-mi mana prin par si asteptand sa raspunda . O vad ezitand si apoi ma uit la picioarele mele goale, vai , ce nătãrau sunt , am uitat sa-mi iau pantaloni , sunt doar un boxeri. Ma plesnes mental peste fata, si alergand pana in dormitor.

-Da , te astept jos , sa nu dureze mai mult de 5 minute. - o aud pe Lily strigand .

-Haide Luca , stiu ca nu esti punctual , dar chiar din prima zi sa intarzam...

-Scuze Soph , chiar am adormit fara sa-mi dau seama dupa ce am primit mail-ul. Apropo, tu trebuie sa te intalnesti cu Joseph .

- De dimineata pe fuga sunt , nici macar n-am timp sa ma aranjez.

-Lasa aranjatul , oricum esti frumoasa , nu te mai machia ca oricum este vara .

- Da , ca tu stii ce e bine pentru mine. -spune ea imbracandu-se intr-un tricou alb stramt , prea stramt ca sa se intalneasca cu Joseph cap de borcan, si o pereche de pantaloni scurti ce ii puneau un evidenta formele sale .

-Pune-ti alt tricou ca sa nu-ti fie frig in el. - ii spun incercand sa o fac sa-l schimbe.

- Nu mai am timp si oricum sunt 32 de grade astazi , cum sa-mi fie frig .

- Scuze ca mi-am facut griji pentru tine .

- Esti gata ? - ma intrerupe ea .

- Da , stai sa-mi iau ochelarii si sa ma incalt.

-Ia si mie ochelarii te rog , sunt pe masuta.

Dupa ce iesim amandoi pe usa si coboram jos , observ ca numai Lily si un baiat asteapta pe canapa, baiatul fiind Joseph probabil .

- Hei , scuze ca am intarziat , am adormit . - spun eu spre cei doi.

- Nu-i nimic , eu sunt Joseph .

Totul se schimbaWhere stories live. Discover now