Invinuieste jocul (3)

2.6K 73 28
                                    

   MAI.

       “Mai aveam putin si terminam si clasa a unsprezecea. Semestrul acesta a trecut atat de repede: toate situatiile intortocheate cu Damian, toate sentimentele pe care le aveam unul pentru celalalt, toate principiile mele care au fost date naibii, toate prieteniile pe care le-am legat, totul imi apartinea si ma definea.”

      In fiecare zi scriu la povestea prietenei mele cu cel care m-a schimbat, dar mi-a redat felul de a fi.  M-am intors spre patul meu si il vedeam pe Damian cum dormea ca un ingeras acolo: cu gura usor intredeschisa si cu o mana intinsa pe partea mea de pat, el crezand ca inca sunt acolo. Am luat o gura din cafeaua pe care mi-am preparat-o si am continuat sa-l privesc. Mii de ganduri imi aglomerau mintea si ma purtau pe culmile visarii. Baiatul din patul meu era capabil sa ma faca fericita si cand dormea.  M-am ridicat de pe scaun si m-am aruncat in pat.

-          Eva, termina! Mi-e somn!

-          Mai bine ai lasa-o mai moale cu alcoolul si tigarile minune!

-          Taci! Era doar putina marijuana. Si in plus, prietenul tau Edi mi-a dat.

-          Da, pentru ca i-ai cerut. Nu mai da vina pe el.

-          Oh, ce dragut. Acum ii iei apararea iubitelului.

-          Damian, mai du-te naibii. Haide ridica-te!

-          Eva, lasa-ma sa dorm si nu mai fa pe lupul moralist. Crezi ca nu te-am vazut aseara cum stateai doar cu el si ca ai fumat cu el?

-          S-a inventat cafeaua de dimineata si nu am exagerat ca tine.

-          A fost doar o petrecere! Acum du-te si fa un dus. Prea mirosi a el.

-          Ah, si cand miros a tine e bine.

-          Nici nu ai idee ce imi vine sa iti fac.

    Pentru prima data si-a deschis ochii de un albastru limpede si m-a privit fix in ochi. Un fior mi-a strabatut trupul si m-a facut sa-mi pierd mintile pentru o clipa. Apoi un zambet strengaresc i-a luat forma pe fata, iar mana lui m-a apucat de talie tragandu-ma usor langa el.

-          Ce faci? Am spus sa te dai jos din patul meu!

     Eu continuam sa tip langa el, iar Damian se apropia tot mai mult. Cuvintele mi-au ramas blocate cand buzele sale le-au atins pe ale mele, muscandu-le usor. Apoi si-a trecut limba peste ele, lasand in mine o pasiune de neinchipuit. M-am aplecat spre el, dar s-a trantit din nou pe perna.

-          Iar eu am spus sa faci un dus!

-          Esti un idiot! Da-te jos acum!

         I-am tras si perna de sub cap si patura de pe el. Mi-a parut rau pentru moment deoarece el isi facuse un obicei de a dormi doar in shortul de baschet si acum ma holbam iar la abdomenul lui perfect. Mi-am pus mainile pe pieptul lui si m-am lasat cu toata puterea pe el, facandu-l sa tuseasca. M-a apucat de maini si m-a trantit in partea mea de pat. Am inceput sa-l zgarii pe spate, dar el mi-a raspuns doar cu cateva gemete. Ok, oficial radea de mine!

          M-am ridicat din pat, m-am dus in pragul usii si m-am dezbracat de tricoul in care dormeam, ramanand doar intr-o pereche de chilotei roz. Mi-am acoperit sanii cu mainile si mi-am pus pe fata cel mai mare zambet. L-am strigat pe cel care acum imi ocupa tot patul.

-          Damiaaan, Damian. Ma duc sa fac dus.

      El a ramas nemiscat intre asternuturile mele mov.

Wild HeavenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt