hoofdstuk 4

233 11 1
                                    

En toen gebeurde het zomaar ineens...

Pov: Angie

Ik keek in zijn mooie bruine ogen, onze lippen kwamen steeds dichter bij elkaar, en toen in eens "mammie!" Rosalie kwam de kamer in lopen. Ik schrok en vroeg "wat is er?" Rosalie: "wil je wat te drinken." ik dacht in me zelf moest ze nou echt zo nodog dit moment verpesten, en ik zei "ja hoor"

Pov: herman

We waren zo dicht bij, maar toen kwam ineens Rosalie binnen en zij (best hard) "mammie" angie schrok en vroeg snel "wat is er?"
Rosalie: "wil je wat te drinken?"
Angie: "ja hoor."
En Rosalie liep weer de keuken in. Angie stond op en liep naar boven, maar stond opeens midden op de trap stil, ze vroeg "waar moet ik eigenlijk slapen" ik liep naar der toe en fluisterde: Je kunt nu kiezen. Angie zei "waartussen?" en ik zei, of je gaat bij mij, of je gaat bij Rosalie. Ik dacht opeens even na en dacht oeps had ik dat maar niet gezegd, we zijn geen eens een stel, en ze heeft waarschijnlijk al een man.

Pov: Angie

Zei hij nou serieus, dat ik kon kiezen of ik bij hem wou slapen, natuurlijk wilde ik dat, maar het kon gwn niet. Ik moest mijn gevoelens gwn negeren. Maar toch was het nog moeilijk om te kiezen Herman of Rosalie? Ik weet het echt niet. Dus ik zeg maar "ik wil er nog even over na denken." Herman zei oke is goed."

Pov: violetta

Ik en Rosalie gingen terug naar de keuken. We hadden net gwn de kus verstoord, hij wou haar echt bijna kussen.  Nu was Olga ook in de keuken een taart aan het bakken, en vroeg "wie is dat schattige meisje Violetta?" ik antwoorde "dat is Rosalie de dochter van Angie."
Olga: wat een schatje.
Rosalie: dankje
Toen kwam Angie binnen.
En Olga zij tegen haar "wat heb jij een mooie dochter zeg hij lijkt sprekend op jou, en ook op iemand anders maar ik weet even niet wie." Angie moest blozen. Olga vroeg m aan Angie "kun je me misschien een tip geven met welke letter het begint ofzo"
Angie keek haar niet begrijpent aan.
Olga zei: de vader.
Angie liep de keuken uit en ik liep achter haar aan.


germangieWhere stories live. Discover now