hoofdstuk 15

178 11 4
                                    

7 maanden later...
Pov: Angie

Ik ren weer naar het toilet toe, ik doe het al een tijdje, ik kreeg weer zo'n vies smaakje in mijn mond. Ik gaf over, Herman kwam naar me toe en pakte mijn haar, hij zei "ik denk dat je een keer naar de dokter moet gaan" ik knikte instemmend en we liepen naar zijn kantoor. Herman gaf me de telefoon en ik belde de dokter. Ik zeg tegen Herman "ik kan over een uur bij hem terecht". Hij knikte en vraagt "zal ik mee gaan" ik zeg "is goed"

1 uur en 20 minuten later...

Ik zat in de wachtkamer, te wachten met Herman, ze hadden wat test gedaan en ik moest wachten, na 5 minuten komt de dokter, en zegt dat we mee kunnen komen, we gaan zitten en hij zegt "gefeliciteerd, u bent zwanger" "hoe lang al?" vraagt Herman "7 maanden, en het is een meisje" zegt de dokter. Ik vloog Herman om de hals en we gingen naar huis

Thuis aangekomen vraag ik aan Herman "wanneer gaan we ze het vertellen"? Violetta+Rosalie "wat moeten jullie ons vertellen" Herman zegt en knipoogt naar me "als jullie Roberto en Olga halen, dan zeggen we het" ik lachte, na een tijdje kwamen ze terug, en gingen ze op de bank zitten. We hadden in de tijd dat ze weg waren afgesproken, dat Herman het mocht vertellen. Hij begon "nou Angie issssss" Violetta: "wat is Angie"? Herman: "Angie is zwanger" ze vlogen ons meteen over de hals, en Violetta stelde meteen wat vragen. "Hoelang ben je al zwanger? En wordt het een jongen of een meisje"? Ik beantwoord ze en zeg "7 maanden en het is een meisje"

2 maanden later...

"De b baby"
Herman helpt me om hoog en we lopen naar de auto.

In het ziekenhuis, de baby is de vliezen aan het breken en ik hou Hermans hand vast, dan komt hij er uit. Na heel lang geperst te hebben wordt ze naar me toe gebracht, en komt de rest binnen, Violetta vraagt meteen of ze de baby vast mag houden, ik geef het haar en ze wiegt hem heen en weer, Herman komt naast me zitten op het bed, Rosalie vraagt "hoe heet ze" en dan zeg ik "Sofia maria castillo" Herman lachte naar me, en gaf me een kus op mijn lippen.

Dit is het einde, ik hoop dat jullie het een leuk boek vonden.

Ps, ik denk dat hier achter nog een boek komt. Mischien een deel 2 als jullie dat willen, of een nieuw boek.

germangieWhere stories live. Discover now