hoofdstuk 11

172 10 0
                                    

Pov: Herman

Ik werd wakker, en ik zag dat het 8 uur was. Iederen sliep nog, en Angie lag boven op me, ik kon haar wakker maken, zodat wij 2 ze eens op een leuke manier wakker konden maken. Dus ik maakte Angie wakker. Ze zei meteen "sorry Herman dat ik zo lag" ik zeg snel "ssst" "wat is er Herman". Vraagt ze, ik zeg "ik heb een idee, we halen water en gooien het over hun heen. Angie dacht even na en zei "ja" we liepen naar de keuken toe, en pakten allebei een grote emmer, en die vulden we met water. Ik denk  dat de bank nat zou worden maar het droogt wel weer op denk ik. We liepen zachtjes naar de woonkamer, Angie liep naar Vio en Rosalie en ik liep naar Olga en Roberto. We fluisterden zachtjes "1,2,3" en plons. "Aaaaaaah" gilde iedereen. En ik en Angie waren in de slappe lach geschoten. Vio+Rosalie+Olga+Roberto: "we krijgen jullie nog wel". En Angie zei "dat zien we nog wel" en iedereen begon te lachen.

We zitten aan tafel, Angie zit naast me en ik gaf haar een briefje door en knipoog.

Pov: Angie

Herman gaf me een briefje door en knipoogt. Op het briefje staat:

We worden denk ik wel meer te grazen genomen, maar ik denk dat we dit tovh moeten doen, we gaan met zijn allen naar het strand....

Wat staat er dan dat zie je in het volgende hoofdstuk. Ik ben vandaag ziek, mischien morgen niet meer, maar dat betekent wel dat ik het hoofdstuk nu ga schrijven.
Xx hermangielove

germangieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu