2,4

124 10 2
                                    

Pov: Herman

Angie is echt heel verdrietig Sofia is al heel lang vermist, Jade is echt voortvluchtig. Ik hou van Angie en ik zal Sofia terug vinden al kost het jaren, ik wil Angie gewoon weer blij zien, Angie is de vrouw van wie ik hou, en ze verdient haar dochter. Jade was samen met Matias naar New York gevlucht, maar New York is een grote stad dus het is echt heel lastig om ze te vinden, maar ik doe er alles aan om Angie weer blij te zien, dus ik heb tickets naar New York gekocht om Sofia terug te vinden.

In het vliegtuig...

We zitten nu 2 uur in het vliegtuig nog 3 uur tegaan. (weet nie hoelang het duurt maar ja) Angie ligt tegen me aan, ze is echt schattig.

In New York...

Ik heb een heel mooi hotel geboekt voor ons, Angie verdient het, en zo kunen we ook tenminste allemaal even rust nemen.

Ik ga zoeken naar Sofia en ik denk dat Angie ook mee wilt dus ik maak haar wakker. "Angie ga je mee zoeken naar Sofia?" ja is goed" zegt ze, ze staat op en kleed zich aan, we ontbijten snel en ze pakt een koekenpan. Ik vraag "waarom pak je een koekenpan?" ze zegt "voor extra bescherming" ik glimlach naar haar en ze lacht terug, haar prachtige betoverende lach, die had ik al lang niet meer gezien, maar als we Sofia terug vinden dan zie ik hem hopelijk weer vaker.

We lopen nu al een paar uur in New York we hebben echt al heel veel mooie dingen gezien, Angie is ook wat blijer, ze loopt een steegje in...

Pov:Angie

We lopen nu al 2 uur in New York, ik vindt het hier echt mooi, ik weet niet waarom maar ik voel me steeds blijer worden, ik voel dat Sofia heel dicht bij me is en loop een raar steegje in, Herman komt me achterna, ik weet niet wat het is maar ik kan niet meer stoppen met lopen, ik klim een verlaten pakhuis in en wat ik daarzie...

Sorry dat ik niet zo vaak update maar vandaag ga ik proberen veel te updaten, dat had ik belooft aan haberl2001 dus die belofte wil ik ook waarmaken, dit is nog niet zo'n lang hoofdstuk maar ik beloof dat er wel war langere hoofdtukken komen vandaag.

germangieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu