hoofdstuk 13

183 10 1
                                    

Mijn lippen kwamen steeds dichter bij die van haar...

Pov: Herman

Mijn lippen raakten de hare en we zoenden vol met passie, ik stopte en zeg "ik hou van je, zal je niet meer terug willen gaan naar Frankrijk" ik keek haar vragend aan, ze zegt "zolang dit blijft doorgaan ga ik niet terug naar Frankrijk" ze kuste mij nu en ik kuste terug, en ik zeg "ik vind het leuk dat je niet terug gaat naar Frankrijk" ik sta op en trek Angie omhoog. Als ze staat tik ik haar en ren het water in.

Pov: Angie

Hij had net gezegd dat die van me hield, ik wordt getikt door Herman en hij rent weg. Ik dacht even na, en toen wist ik het weer we waren tikkertje aan het doen. Ik ren het water in en ren acher Roberto aan. Na een paar seconden tik ik hem en ik ren weg, richting Herman hij zwaaide namelijk met een emmertje. Hij zei "kom dan pakken we wat zand en water. We liepen naar ze toe en Herman liet de emmer onder water, en vriemelde wat aan mijn bikinibroekje ik lachte naar hem, en hij lacht terug, we hadden net afgesproken dat we het op hun zouden gooien, hij zei ook dat ie me graag als vriendin wou, en ik had ja gezegd, het was nog een eindje lopen naar ze toe en hij ging wat dieper in mijn bikini broekje en voelde een beetje, toen we er bijna waren haalde hij zijn hand uit mijn broekje, ik vondt het wel jammer maar ja. Ik pakte wat zand uit het emmertje en liep naar Violetta toe en gooide het op haar, Herman deed het zelfde bij Rosalie, en we gooiden het ook op roberto en Olga toen het emmertje leeg was, renden Herman ik lachend naar onze handdoek, ze zaten helemaal onder het zand. Ik ging zitten en Herman kwam naast me zitten. Hij legde zijn armen om me heen en zei, "we gaan zo baar huis dus val maar niet in slaap" ik moest lachen
20 minuten later...

De rest kwam eindelijk het water uit, en we gingen ons omkleden, Hermans handdoek was groot dus hij zei "we kunnen ons tegelijk om kleden, de handdoek is toch groot genoeg" ik knikte. We waren toch al droog dus we hoefdeb ons niet af te drogen. Ik trekte eerst mijn topje uit, en Herman keek naar mijn tieten, ik bloosde, en hij lwchte naar me ik deed mijn bh aan en daarna mijn onderbroek. Ik pakte mijn shirt en mijn broek en trok ze aan. Ik was klaar en toen begon Herman pas, ik moest lachen, waarschijnlijk had hij de hele tijd naar me zitten staren, nu trekt hij zijn shirt aan, en daarna zijn broekje uit, en zijn ondergoed aan, hij trekt zijn broek aan, en we lopen naar de auto, iedereen was er al. Roslie vraagt "mammie waarom duurde het zo lang" Violetta begon keihard te lachen, de achterbank had 4 stoelen, normaal zit Olga er bij maar nu kwam Herman er op eens zitten, ik vond het wel leuk.

germangieWhere stories live. Discover now