2,7

150 11 2
                                    

Pov: Angie
Als ik klaar ben zie ik iets wat ik nooit had gedacht...

Ik zie Sofia haar ogen open doen ze leeft nog, ik knuffel haar meteen ze zegt "mammie" haar eerste woordje, er stromen bij iedereen tranen over hun gezicht, geen tranen van verdriet maar van geluk, Sofia leegt nog!! Ik ben zo blij ik geef haar over aan Herman en hij knuffelt Sofia ook. De dokters kunnen hun ogen niet geloven en nemen Sofia mee voor een paar testjes.

De dokters halen ons op en zeggen "uw dochter heeft het overleefd ze mag over 2 dagen alweer naar huis" we gaven de dokter een hand en gingen naar huis. Toen we thuis waren sprong ik helemaal in het rond violetta, Rosalie, Olga en Roberto zeggen "Angie doe eens rustig wat is daar allemaal gebeurt" nu komt Herman ook de kamer in lopen en loopt naar me toe en we zeggen tegelijkertijd "Sofia leeft nog!!" ze omhelsen ons, ze zijn ook heel blij. Herman stelt voor om een film te kijken, en iedereen vindt het goed, we gaan zitten ik ga tegen Herman aan liggen en hij slaat zijn armen om me heen, Violetta heeft een film uitgekozen een Romantische.

Anderhalf uur later...

Eindelijk de film was afgelopen, het was echt een heel leuke film, we gingen allemaal naar bed. Ik was omgekleed en lag al in bed toen Herman plots op me kwam zitten, en mijn nek begon te kussen. Ik wist wat hij wou dus ik deed mijn nek nog wat naar achter, hij ging met zijn handen onder mijn shirt, en ik begon te kreunen. Je weet wel wat er daarna gebeurde...

De volgende dag...
Pov: Herman

Ik had vanacht een pasievolle nacht met angie gehad. Ik geef haar een kus en zeg "goeiemorgen schoonheid, vondt je het gisteren leuk" ze zegt "goeiemorgen sweettie, ik vondt het heel leuk gisteren" ze geeft me een kus op mijn mond, haar kussen waren zo betoverend.

De volgende dag...

Vandaag mocht Sofia, uit het ziekenhuis, ze was al heel wat hersteld, ze moest nog wel kuren maar de leukemie was al bijna weg, ze heeft nu een pruik.

We lopen het ziekenhuis uit Sofia is net ontslagen, nu is onze familie weer compleet, en ik hoop dat het altijd zo zou zijn...

Haha dit is wel een mooi einde, maar het is nog niet het einde er gaat nog iets gebeuren... ;)

germangieWhere stories live. Discover now