2.3

147 8 0
                                    

Pov: Herman

Een vrouw met kort zwart haar, ik ken er maar 1. JADE!!! Zij haat Angie, en ze wil mij terug, maar waarom zou ze dit willen, ik zou toch nooit iets meer met haar willen hebben. Waar zou ze Angie en Sofia verstoppen, mischien bij haar thuis, ik zag haar laatst nog in de winkel, met matias, ik ontliep ze toen, ik zag wel dat ze op de baby afdeling waren. Het was ook nog eens in de tijd dat Sofia en Angie vermist waren!! Zou ik naar Jade's huis toegaan. Daar hoef ik geen 2 keet over na te denken, ik ren meteen de deur uit, naar het huis van Matias en Jade, ik hoop dat Angie en Sofia daar zijn!!

Pov: Angie

Ik had overal blauwe plekken. "AUW"!! Jade schopte me alweer, Sofia begon te huilen, en Jade ging opzoek naar iets volgens mij baby voeding. Ze zegt tegen mij "ik ga even naar de winkel met Mati (Matias) en Sofia, zo lang blijf jij hier, en ik zou maar niet proberen te ontsnappen". Ze trapte me, en liep toen het huis uit.

Pov: Herman

Ik was bij het huis van Jade aangekomen, ik zag ze net weglopen, ze hadden een grote tas bij zich, volgens mij gingen ze boodschappen doen, ik ging naar het huis toe, ik probeerde de deur open te krijgen met een speldje. Dat had ik wel eens in films gezien. Klik! De deur ging open, ik liep naar binnen, eerst beneden, daar was niemand, toen ging ik naar boven, ik hoorde gebonk uit een kamer komen, ik deed de deur open en zag. Angie!!

Ik rende naar haar toe en knuffelde haar, ik maakte haar los, en kuste haar zacht op haar lippen, ze kust meteen terug ik vraag "waar is Sofia" ze zegt Jade nam haar mee". Ik knuffelde Angie, ze was ondervoed, en had overal blauwe plekken ik vroeg "wat hebben ze gedaan met Sofia"? Ze zegt " aan het begin sloeg Jade haar de hele tijd maar ze ging haar uiteindelijk wat beter behandelen, en zij is niet ondervoed". Ik gaf Angie een kus op haar voorhoofd, ik hielp haar opstaan. Snel hier vandaan en dan de politie bellen. Na 5 minuten rennen zag ik dat het Angie niet meer lukte, dus ik pakte haar op in bruidsstijl, ik liep met haar in mijn armen naar huis, ik zette haat voor de deur neer, en deed de deur open. Ik had er 1 terug dus nog 1 tegaan. We liepen naar binnen en Angie ging op de bank zitten, ze was echt heel moe, ik zei "mischien is het een goed idee dat je gaat slapen, dan bel ik de politie wel". Ze zei "ja, is goed". Ik ben al wat opgevrolijkt want Angie is terug!!!

Pov: jade.

Ik ren naar ons huis toe want ik was wat vergeten, ik zag Herman staan, hij probeerde de deur open te krijgen, het lukte hem ook nog eens. Ik bleef op een afstandje kijken, hij kwam met Annie het huis uit lopen, of heette ze anders, ik ren snel terug naar Mati, en zeg "Herman heeft Angie gevonden". Matias zegt "we nemen nu meteen de eerste vlucht naar New York". We rennen naar het vliegtuig de vlucht van New York gaat over een uur...

Een uur later...

We gingen in het vliegtuig zitten, ik zat naast Mati en die dochter van Herman, op mati's schoot.

De volgende dag...
Pov: Herman.

Ik werd wakker en Angie lag eindelijk weer in mijn armen, ik heb gisteren de politie gebeld, dat Angie al terecht was, maar Sofia niet, en dat het Jade is die ze ontvoerd heeft. Angie wordt ook wakker en ik geef haar een kus op haar neus "goeiemorgen sweettie" zeg ze, "goeiemorgen schoonheid". Ze moet blozen. "Eten"! Olga roept, ze wisten nog niet eens dat Angie terug was, ik had het ze nog niet verteld.

10 minuten later...

We liepen naar beneden, en Violetta en Rosalie knuffelden Angie meteen. Ik glimlachte naar haar en zei glimlachte terug, ik ben echt al heel wat opgevrolijkd, nu alleen nog Sofia terug en dan is onze familie weer compleet...

Sorry, dat het zo lang duurde, maar ik had het heel erg druk met school, maar hier dus een hoofdstuk, ik hoop dat jullie het een leuk boek vinden.
Xx hermangielove

germangieWhere stories live. Discover now