hoofdstuk 10

239 11 0
                                    

Pov: Angie
Ik zag nog niet wie het was...

Ik keek om hoog en daar stond, Herman in de deur openining. Hij kwam naar me toegerend en knuffelde me, hij fluisterd "sorry voor het geschreeuw, ik ben juist heel blij dat Rosalie mijn dochter is." ik glimlach naar hem, en hij glimlacht terug en ik fluister "het is je allang vergeven, Vio had alles al vertelt". Hij glimlacht en ik lach terug.

Pov: Herman

Angie had het me allemaal vergeven, ik ben zo blij, ik glimlach naar haar en zij lacht terug en dan zegt Vio. "Leuk stelletje zijn jullie hoor, maar doe dat nou maar niet waar ik bij ben." Angie begon te lachen, en ik zei "wat is er zo grappig". En Violetta zegt "ach daar snap jij toch niks van". Angie begon nog harder te lachen. Toen kwam de dokter binnen en ze stopten meteen met lachen, de dokter vroeg of ik even mee wou komen. Ik ging in het kantoor van de dokter zitten, en hij zei dat Angie over 3 dagen naar huis mocht, en hij vroeg of wij voor haar wilden zorgen ik zei meteen "ja, natuurlijk". Ik liep weer naar Angie toe en Vio was al weg gegaan en Angie vroeg "wat zei hij"? "Hij zei dat je over 3 dagen naar huis mag". Ze onderbrak me en zei "echt serieus"?  Ik zeg "je serieus, maar wij moeten je wel helpen en je moet je medicijnen in nemen". Ze knuffelde me, en gaf me een kus op mijn wang, ik moest blozen.

3 dagen later...
Pov: Angie

Ze kwamen me vandaag ophalen. Herman was elke dag heel lang bij me gebleven, we hadfen heel veel gepraat, en ik moest steeds blozen. Ik hoorde mensen kloppen en ik zij binnen, het waren Violetta, Rosalie en Herman. Herman was krukken voor me wezen halen, dat is zo lief. Rosalie en Violetta kwamen naar me toe en ik werd helemaal plat geknuffeld, ik smachte naar adem en gelukkig zei Herman "ik denk dat Angie wat lucht nodig heeft". Violetta keek haar vader heel even raar aan en toen begreep ze het. Herman gaf me ook een knuffel en iedereen hielp me met opstaan, Herman pakte de krukken voor me en we liepen naar de receptie om me uit te laten checken. (Of hoe je het ook moet noemen).

10 minuten later...

Herman deed de deur open en we liepen naar binnen, Olga kwam meteen op me af rennen, en zei "o Angie mijn meisje gelukkig leef je nog". Ik gaf Roberto ook een knuffel, en we gingen in de zetel zitten. Violetta, Rosalie, Olga en Roberto zorgden ervoor dat Herman en ik naast elkaar moesten zitten. Na een tijdje gepraat te hebben vroeg Violetta of we een film wouden kijken, Rosalie zei meten "ja"! En ik vraag "wat voor film wil je kijken"? Rosalie: "uhmm Frozen" ik zeg "ok zeg oke is goed" met een treurig gezicht, ik wpu een nieuwe film kijken, Frozen had ik al te vaak gezien. Herman fluisterd "wat is er"? En ik fluister "ik heb die film al iets te vaak gezien"

Pov: Herman

Haha, Angie zei dat ze Frozen al iets te vaak had gezien. Dus mischien biel ze wel in slaap, kan ik tenminste nog een keer met Angie slapen als ze geen stel wild worden, ik denk even na en zeg dan "Angie voordat we de film gaan kijken zal ik wel even je medicijnen in nemen". Ze lacht en loopt naar de keuken. Na een paar minuten komt ze weer op dr bank zitten. Ze zat niet ver van me vandaan, gelukkig maar want als ze dan in slaap viel kon ik haar in mijn armen nemen. Ik glimlach en waarschijnlijk valt het heel erg op, want Rosalie vraagt "papa waarom glimlach je zo"? Ik moest snel iets verzinnen maar wat, gelukkig zei Angie "dat komt omdat hij eindelijk een keer geen romantische film hoeft te kijken". En ik zeg "inderdaad ja" Angie lacht naar me en ik lach terug, en dan zegt Violetta "pap in elke film zit liefde en in deze vooral". Ik moest lachen en de film begon. We waren pas 10 minuten aan het kijken en Angie viel op mij in slaap ik deed mijn armen om der heen en we keken verder, toen de film afgelopen was lach iedereen al te slapen, ik probeerde ook te gaan slapen, en dat lukte veel sneller dan eerst". Waarschijnlijk omdat Angie zo dicht bij was.

germangieWhere stories live. Discover now