2,8

119 8 2
                                    

Pov: Angie

Ik ren weer naar het toilet toe vanmiddag, gaan ik en Herman naar de dokter. Ik hoop dat hij weet wat er is.

Bij de dokter...

"Mvr en mnr castillo" we staan o en lopen mee. De dikter vraagt "nou mvr waar heeft u lat van" "ik voel me gewoon gezond mar ik moet steeds overgeven" zeg ik. "Zal ik een paar testjes mogen doen?" vraagt de dokter "ja hoor" zeg ik. Ik moet gaan liggen en er wordt een soort gel op mijn buik gedaan. We moesten even 5 minuten wachten op de uitslag.

5 minuten later...

"Mvr en mnr castillo" we liepen het kantoor in. "We hebben goed nieuws" zegt de dokter. "U bent zwanger" Ik was zo blij dat ik op Herman sprong en hem begon te knuffelen. Na de knuffel gaven we de dokter een hand.

Pov: Herman

Angie sprong om meen begon me te knuffelen. We geven dedokter een hand en gaan weg. Ik ben zo blij Angie krijgt nog een kindje, dat is echt fantastisch.

Thuis...

Ik glimlachvan oor tot oor en Olga vraagt "mnr Herman waarom lacht u?" ik zeg "mag ik dan niet lachen als de mooiste vrouw van de wereld zwanger is van ons kind". Olga vraagt "ben ik zwnager dan?" Angie schiet in de lach. Ik zeg "ik had het over Angie." Angie blijft lachen maar begint ook te blozem, ze is zo mooi als ze bloost.

Sofia begint te huilen, ikloop naar de box maar ze wil niet stil worden. Ik loop naar Angie toe en ik zeg "ik krijg Sofia niet stil." en Angie begint te zingen, ze zingt zo mooi ze is ook mooi ik ben zo blij met haar! Sofia valt in slaap en Ik breng haar naar boven. Als ze in bed ligt ga ik weer naar beneden, daar zitten Angie en Rosalie samen te spelen. Ik loop ernaar toe en begin mee te spelen.

Sorry dat ik nie geupdate, heb maar ik had het echt heel druk, ik moest deze week namelijk nog naar school. maar ik heb nu vakantie dus ik ga alles schrijven, ik heb helaas bijna geen wifi daar maar als ik wifi heb, dan zal ik update, en als ik geen wifi hebga ik gewoon schrijven, ik hoop dat dat ook zonder wifi kan, als jullie weten dat het zonder wifi kan willen jullie dat dan even in de reacties zetten.

germangieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu