hoofdstuk 14

171 10 1
                                    

Pov: herman

Ik hoorde Violetta keihard lachen, dus ik dacht bij me zelf, en ik ging uiteindelijk op de achterbank zitten, en ik keek Violetta aan met een hou-daar-nou-eens-over-op blik. Ze stopte meteen met lachen, en Angie lachte naar me ik lachte terug. Ik hoorde Violetta fluisteren, tegen Rosalie "kijk daarom lachde ik" Angie had het ook gehoord, en keek Violetta aan met een hou-daar-nu-mee-op blik. Violetta hield meteen op.
10 minuten later...

We waren thuis aangekomen, en ik hield de deur open voor Angie. Violetta vraagt "moeten jullie ons niet iets vertellen"? "Nee" zeg ik, ik had met Angie afgesproken dat we het een tijdje geheim houden, want anders zouden we al meteen allemaal vragen op ons afkrijgen, en daar hadden we nog geen zin in.
Ik liep naar binnen en ging naar mijn kantoor, Angie volgde me. Ik vondt het wel leuk, ik ging zitten in mijn kantoor en Angie, kwam op mijn schoot zitten, ze gaf me een snelle kus op mijn mond, en Angie pakte mijn tabket en vroeg "mag ik hier even op" ik knikte en ze zegt "als ik erop wil moet ik eerst het wachtwoord weten". Ik laat het haar zien en ze lacht, ze is best licht, ze gaat een spelletje doen en ik ga met haar haar spelen. Na een tijdje komt Vio binnen en zegt we gaan eten, en ziet ons zitten en ze kijkt ons aan met een ik-wist-het-wel blik. Violetta loopt mijn kantoor uit, en Angie zet de tablet uit, en staat op we lopen samen naar de tafel en gaan zitten.

Pov: Violetta

We zitten allemaal aan tafek en zeg dan "Papa en Angie hebben jullie ons niet wat te vertellen" Olga vraagt "wat moeten ze dan vertellen" A+H "helemaal niks" Olga kijkt ze aan van er is wel iets, na het eten gaan papa en Angie weer
Naar papa's kantoor en ik ga met Rosalie spelen.

Pov: Angie

Ik liep weer mee naar het kantoor van Herman, en hij deed de deur opslot hij kwam naar me toe en kuste me, na een paar minuten begon hij mijn nek te kussen, en ging naar mijn shirt, ik duwde hem weg en hij keek me verdrietig aan, ik zeg snel "Herman latrn we het hier maar niet doen, want straks komt Roberto binnen, (Roberto heeft namenlijk de sleutel van zijn kantoor) en als hij ons ziet dan is dat niet zo fijn, dus laten we vanavond verder gaan." hij knikte instemmend, en kreeg weer een lach op zijn gezicht. Hij vraagt "zullen we anders een film gaan kijken"? Ik zeg "ja leuk, wat wil je kijken"? Hij zegt "Angie vraag je nou echt wat ik wil kijken, dat is nog nooit eerder gebeurt"! Ik lach naar hem, en knik. Hij zegt "dan gaan we een horror film kijken" ik lachte en vroeg "welke"? Hij zei "eentje met een clown" ik schrok, ik ben namenlijk bang voor clowns. Herman vraagt "wat is er'? "Uhmm ik ben mischieen een heel klein beetje heel erg bang voor clowns". Hij lachte en zegt "als je het eng vindt ben ik er nog hoor". We gingen zitten en al snel ging ik tegen Herman aan liggen, hij deed zijn armen om me heen en zo zaten we daar de hele film. Ik was eigenlijk niet zo bang meer voor clowns als vroeger, het was ooo niet zo'n hele enge film. De film was afgelopen en Herman deed de tv uit en bracht me mee naar zijn kamer. Je weet wel wat er daarna gebeurde;)

germangieWhere stories live. Discover now