210

75 5 0
                                    

Mvr mnr we hebben slecht nieuws...

Pov: Angie

"Uw kinderen hebben een autoongeluk gehad en liggen nu in coma" zegt de dokter. Er rollen tranen over mijn wangen, en ik zie dat Herman ook moet huilen. De dokter laat ons even alleen, en ik geef Herman een knuffel en zeg "rustig maar ze zijn sterk". Hij knikt en we bkijven nog een tijdje knuffelen. We mogen naar de kamer waar zij liggen, ik mag wel uit mijn bed maar nog niet uit het ziekenhuis. We vragen bij de receptie waar ze liggen en ze zegt "kamer 555" we liepen er naartoe, daar lagen ze dan Sofia, Rosalie en Violetta. Ik zie Violetta haar hand bewegen ik loop naar haar toe en zeg "kom op je kunt het, je kun het!!" Ze deed haar ogen open, en ik knuffelde haar. Herman knuffelde haar ook. Er kwamen dokters aangelopen en ze namen Violetta mee.

Pov: Herman

Violetta was net wakker geworden ze lag nog geen ééns 1 uur in coma. Ik hoop dat de rest ook snel wakker wordt, waarom moet dit nou gebeuren op de dag dat Angie bevalt van Samuel.

Leon komt de kamer inlopen en vraagt "waar is Violetta?" Angie antwoord "Violetta is net wakker geworden en ze zijn haar nu aan het controleren." leon zegt "oke, en hoe gaat het met de rest en waar is je buik Angie?" ik antwoord dit keer. "De rest ligt nog in coma zoals je ziet en we hebben geen verdere info gehad, en Angie is net bevallen van ons kindje." Leon geeft Angie en mij een hand en zegt 'gefeliciteerd' en hij vraagt "wat is het geworden en hoe heet hij/zij." Angie zegt "het is een jongetje en hij heet Samuel". Er komt een dokter naar me toe lopen en hij vraagt of ik even mee wil komen. We lopen naar zijn kantoor en ik ga zitten. Hij begint "Violetta mag al bijna weer mee naar huis." ik vraag "en Rosalie en Sofia overleven ze het?" "van Rosalie is de kans dat ze overleefd 90% en van Sofia is het 10%" (haha precies 100% maar wel over 2 mensen en niet over 1 ;(.) zegt de dokter. Ik ga terug naar de kamer van Rosalie en Sofia en Violetta is er ook alweer. Angie komt naar me toe lopen en vaargt "Herman wat zei de dokter gaan ze het niet overleven?" ze klonk bang, ik wou haar eerst gerust stellen door niks te zeggen maar ik kan toch niet liegen? Ik zeg tegen Angie "Rosalie's overlevingskans is 90% en die van Sofia is 10%". Angie is blij en verdrietig tegelijk. Ik ook, de ene dochter over leeft het en de andere niet. Ik geef Angie een knuffel.

Violetta staart naar Angie's buik. Ze kan het niet laten en vraagt "waar is je buik Angie?" ze antwoord en zegt "op de babyafdeling." Violetta begrijpt haar niet. Dus ik zeg "het kindje is eruit". Nu begrijpt ze het en vraagt "hoe heet hij?" "Samuel" antwoord ik.

germangieHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin