2,6

122 8 1
                                    

Pov: Violetta
Ik draaide me om en zag...

Jade!! Wat deed zij nou weer hier, ik pakte snel een boek en sloeg haar, ze viel neer. O nee want moet ik nu doen uhmmm, ik leg een doek over haar heen en gooi haar uit het raam, dit was toch de eerste verdieping, en wat boeit het als zij dood gaat ze heeft mijn zusje ook vermoord. Ik hou haar voor het raam en ik bedenk me, zij verdiend dit ook niet. Ik kan denk ik gewoon beter de politie bellen. Ik bel de politie ze komen er zo snel mogelijk aan. Ik kijk weer naar Sofia, ze licht daar zo rustig, over een paar dagen had ze weer een kuur. De politie komt binnen en ze nemen Jade mee ze doet haar ogen open, kijkt rond en zegt "ik zal wraak nemen" waarom zal ik bang voor haar zijn, ze zit nu toch in de gevangenis.

Pov: Sofia

Ik hoorde een rare stem zeggen "ik zal wraak nemen" ze zij het tegen violetta, waarschijnlijk was ze hier ook heen gekomen, ik Violetta ndt het echt nog moeilijk omte bewegen. Ik probeer mijn ogen open te krijgen maar het lukt maar niet, wat iritant zeg.

1 maand later...

Ik voel me al een stuk beter ik denk dat ik straks mijn ogen wel open kan doen...

Pov: Angie

Vandaag gaan ze de stekkers er uit halen. Nu is alles definitief ze gaat echt weg. Of mischien nee dat kan gewoon niet, we lopen de kamer in en erkomen dokters aan. Ik kijk naar mij meisje ik zou zo graag willen dat ze dit overleefde maar er is echt maar een hele kleine kans. Er rollen tranen over mijn wangen en ik wil nog een afscheidliedje ik begin te zingen algo se enciende in het engels. (Zie media) als ik klaar ben zie ik iets wat ik nooit had gedacht...

Wat zou Angie zien? Zou Sofia nog leven? Dat zie je in het volgende hoofdstuk. ;)

germangieWhere stories live. Discover now