211

72 6 0
                                    

3 maanden later...

Pov: Angie

Samuel is nu 3 maanden oud, en Sofia en Rosalie zijn nog steeds niet wakker, ze hebben nog 3 dagen en dan worden de stekker er uit gehaald.

Ik zit tussen de 2 meiden in ik hou allebei hun handen vast en dan voel ik Rosalie's arm bewegen. Het gaat steeds beter met haar en ze zou binnenkort uit coma kunnen komen, maar met Sofia gaat het steeds slechter zw overleefd het waarschijnlijk niet. Ik kijk naar Rosalie ze probeert haar ogen open te doen en ik moedig haar aan. "Kom op lieverd je kunt het wel." ze krijgt haar ogen open ik geef haar en knuffel en ze knuffelt me terug. Ikdruk op het knopje, en er komen dokters aanlopen ze nemen Rosalie mee. Ik bel Herman op.

Begin gesprek...

Herman: heyy Angie!!
Angie: heyy Herman Rosalie is wakker geworden.
Herman: ik kom er meteen aan kusje doei.
Angie: kusje doei.

Einde gesprek...

Herman komt binne lopen met Samuel in zijn armen, de dokters komen binnen met Rosalie die recht op zit. De dokter zegt tegen mij "ze staat er goed voor, ze mag morgen al naar huis."

3 dagen later...

Vandaag wordt Sofia 4, haar stekkers worden er vandaag ookuit gehaald. Herman onhelst me en we gaan naat het ziekenhuis.

In het ziekenhuis...

Zometeen worden de stekkers van mijn kleine meisje er uit gehaald. Herman heeft zijn arm om me heen geslagen, er rollen tranen over onze wangen. We wouden er bij zijn.

Ik hoorde een lange piep. Ze was dood ze was gewoon dood, ik moest hier zo snel mogelijk weg, ik rende uit de kamer Herman kwam achter me aan, we kwamen thuis aan, en gingen op de bank zitten, de hele famillie was aan het huilen.

Moehaha, dit wilde ik laten gebeuren. Het komt vast nog wel goed, in het volgende hoofdstuk ben je weer opgelucht, denk ik;)

germangieOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz