2,9

101 6 0
                                    

8 maanden later...
Pov: Angie

Ik wordt wakker in Herman's armen. Ik heb al een hele grote buik, Herman begint met mijn haar te spelen, en dan stopt hij opeens ik vraag "waarom stop je"? Hij schrikt en zegt "was je al wakker"? "BABY!" Herman schrikt en helpt me uit bed ik begin te lachen. Ik zeg "het wad maar een grapje". Hij kijkt boos en ik geef hem een kus. Hij zegt "dat was niet grappig" en ik zeg "wat dat ik baby riep of dat ik je kuste". Hij antwoord "Dat je baby riep, ik vondt het wel fijn dat je me kuste". Hij geeft me een kus op mijn neus en we gaan naar beneden.

We zitten aan de tafel en ik voel dat de baby komt.ik schreeuw "Baby!" Herman gelooft het niet ik zeg "dit keer is het geen grap"! Herman springt meteen van zijn stoel en helpt me naar de auto. Gelukkig hoeven de kinderen niet mee want die zijn logeren bij Vio en Leon.

In het ziekenhuis...

Auww!!! De baby was er uit. Ze namen hem mee. Herman geeft me een kus op mijn mond, en zegt "je hebt het fantastisch gedaan."

De baby wordt naar me toe gebracht het is een jongetje (eingenlijk wou ikeen meisje doen maar ze heeft al 2 meisjes...)de dokter vraagt "hoe het hij"? Herman en ik zeggen tegelijk "Samuel castillo" de dokter geeft het baby'tje aan mij.

Na een tijdje zijn Violetta en de kinderen er nog niet, Herman had ze al een uur geleden gebeld. Hij was er ongerust.

Even later kwam er een dokter binnen hijzegt mnr en mvr we hebben slecht nieuws over uw kinderen...

Haha jullie zien nog wel wat hierna gebeurt.

germangieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora