Hoofdstuk 4

4.9K 78 36
                                    

Eline's POV

"Liam stop! Niet doen.." Gier ik uit als hij me kietelt. Na een tijdje is hij eindelijk gestopt en slaagt zijn arm om mij. "Zijn jullie eindelijk klaar? Hier zitten nog mensen met gevoelens, hè Shana." Lacht Niall en kijkt Shana aan. Als hij haar aankijkt kijkt zij weg en lijkt Niall even verward. Ze zou beter is met hem praten. Hij weet niet wat ze voelt en we weten nog altijd niet wat dat met Cloë was. "Schat kom je sebiet mee naar mijn kamer? Dan zijn we even alleen. Louis en Zayn zijn toch weg." Stelt Liam voor. We zijn ondertussen een week samen en ik krijg echt het gevoel dat hij meer wilt. Alleen denk ik niet dat ik daar al klaar voor ben. "Ja is goed." zeg ik en hij geeft me een kus.  We staan recht, zeggen iedereen gedag en lopen richting zijn kamer.

"Kom binnen schoonheid." zegt hij en laat me voorgaan. Verrassend genoeg is het hier proper. Ik had verwacht dat zo drie jongens op een kamer wel wat rommel konden maken. Nog voor ik me terug kan omdraaien naar Liam voel ik zijn twee gespierde armen om men middel. Hij plaatst zijn lippen op mijn nek en laat een spoor van kusjes achter. Met mijn hand woel ik door zijn haar en hij draait me om zodat ik oog in oog met hem sta. Zoenend laat hij ons op bed vallen en zo liggen we nog enkele minuten zoenend op bed. Na een paar minuten voor ik dat zijn hand stilletjes naar beneden gaan. Als ik zijn hand aan mijn broeksknoop voel duw ik hem zachtjes weg en ga recht zitten. 

"Welk ik er?" vraagt hij me zacht als hij terug naast me komt zitten. "Ik wil niet verder gaan." zeg ik zacht en laat mijn hoofd naar beneden hangen. Zachtjes tilt hij met twee vingers mijn kin op zodat ik hem recht aankijk. "Is het je eerste keer?" vraagt hij zacht. Ik knik. "Als je nog wil wachten dan snap ik dat." zegt hij en plaatst zijn lippen op die van mij. "Dankje." zeg ik en slaag mijn armen om hem heen. "Ik ga terug naar mijn kamer, ik heb nog wat schoolwerk te doen. Ik zie je morgen." zeg ik en hij laat me terug buiten.

Als ik terug onderweg ben naar mijn kamer kan ik enkel nog denken aan wat er net is gebeurd. Ik ben niet helemaal eerlijk geweest, ik wil wel verder gaan, ik heb gewoon schrik. Stel dat ik hem teleurtstel? Pff. Als ik mijn kamer binnen kom zit enkel Justin er. "Wow jij ziet er gelukkig uit." zegt hij sarcastisch, ik rol mijn ogen en laat me op bed vallen. "Wat doe je hier?" vraag ik geïrriteerd. "Ik wacht hier op Shana ik heb nieuws voor haar in verband met Niall en Cloë. Maar ze was op bezoek bij haar zus dus het duurt nog een uurtje tot ze hier is." zegt hij en kijkt me aan. "Ik reageer niet en sluit mijn ogen. Na een tijdje voel ik mijn matras wat ineenzakken. Ik open mijn ogen en zie Justin op mijn bed zitten. "Welk is er Eline? Normaal zou je me direct weg sturen of het komende uur met me bekvechten." vraagt hij lachend. Ik trek mijn schouders op en kijk weg. Vreemd genoeg trekt hij me recht zodat ik gewoon naast hem zit. "Is er iets met Liam?" vraagt hij dan. "Maakt het jou iets uit? Al vanaf de eerste dag dat ik hier ben moet je me niet en doe je dom tegen mij, waarom doe je nu ineens vriendelijk?" vraag ik verward, hij twijfeld even maar zegt dan toch iets. "Sorry dat ik zo deed, ik bedoelde het niet slecht. Maar je zag er ook zo anders uit dan ons. Zo ongerept en zo maagdelijk, sorry niet slecht bedoeld, maar van ons is niemand meer maagd.." zegt Justin onhandig. "Ja dat besef ik.." zeg ik zacht maar toch heeft hij me gehoord. "Hoe bedoel je? Wacht het heeft met Liam te maken eh? Wou hij verder gaan?" vraagt Justin dan. Ik knik. "En jij wou niet?" vraagt hij dan. "Ik weet niet, ik wil wel verder gaan maar.. ik wil hem niet teleurstellen door iets fout te doen ofso.." zeg ik zacht. Wacht.. Heb ik da nu echt gezegd? "Je wil wel verder gaan maar je wil meer ervaring voor hem?" vraagt hij. Ik knik een soort van, nadenkend over mijn eigenwoorden. "Ik wil het je wel leren." hoor ik Justin dan zeggen. Ik lach. "Wat leren?" vraag ik lachend. "Alles." zegt hij dan zacht en voor ik het weet voel ik zijn lippen op de mijne. Zonder na te denken kus ik hem terug en voor ik het weet  voel ik zijn tong tegen mijn lip tikken en laat ik hem binnen.

"Morgen 20u op mijn kamer voor je eerste les." zegt hij net voor hij doorgaat. Als hij de deur acheter zich dicht slaat besef ik pas wat ik heb gedaan. Ik heb Justin gekust en heb zijn lessen aanvaard. Wat heb ik gedaan? Morgen  ga ik naar hem toe en zeg dat het niet doorgaat. Ik kan Liam dit niet aandoen. Ik laat me zuchtend op bed vallen en unlock mijn iphone. 2 Nieuwe berichten.

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now