Hoofdstuk 8

4.6K 60 9
                                    

Eline's POV

Maandag ochtend en ik sta klaar om naar de eerste les te gaan. Ik heb eerst Frans samen met Shana, Harry en Niall. Ik sta te wachten tot Shana de badkamer uit strompelt. Ze ziet er niet zo uit als anders. "Gaat het?" Vraag ik voorzichtig. Ze trekt haar schouders op. "Ik ben nog steeds boos op Niall vanwege zijn opmerkingen maar het liefst wil ik hem gewoon. Eline ik zie die zo graag.. Maar hij denkt toch maar dat ik een slet ben.." Zegt ze en zie dat ze haar tranen probeert in te houden. "Shana nee zo bedoelde hij het waarschijnlijk niet." Antwoord ik in een knuffel. Ze pakt me stevig terug vast. "Je bent echt geweldig Eline. Dat je weet wanneer je me moet vastpakken. Dankje." Zegt ze en voor ik kan antwoorden sleurt ze me mee naar het lokaal voor we te laat zijn.

Als we aan de hoek van het klaslokaal komen zien we Niall en Harry voor de deur staan wachten. "Hey we dachten al dat jullie te laat gingen komen." Zegt Harry als hij ons een kus geeft en mee de klas binnen wandelt. "Kom naast mij zitten." Zegt Shana rap tegen Harry als ze ziet dat Niall iets wil zeggen. Shana en Harry gaan op de voorlaatste rij zitten en zijn druk in gesprek.

"Heeft Shana nog iets over mij gezegd?" vraagt Niall terwijl ik aandachtig nota's van de les probeer te maken. "Euhm wat denk je? Ze is wat boos vanwege je opmerking." zeg ik terwijl ik mijn laatste nota's afwerk net voor de bel gaat. "Hoe kwam mijn opmerking over dan?" vraagt hij en ik kijk hem een beetje verbaasd aan. "Komaan Niall je zei dat ze er niet vies van was om met iemand in bed te duiken, hoe denk je dat het overkwam?" zeg ik terwijl ik mijn spullen bijeen begin te pakken. "Ik bedoelde het echt niet zo, het kwam er gewoon zo uit omdat ik.." net voor het laatste van zijn zin dwaalt zijn stem weg. Ik draai mijn hoofd volledig naar hem. "Waarom Niall? Dan begrijpt ze het tenminste misschien." zeg ik en net daarna gaat de bel. We staan te samen recht en Harry en Shana draaien zich om naar ons. "Ik heb nu Chemie met Harry en Justin dus ik zie je wel tijdens de pauze." zegt ze enkel tegen mij en geeft me een kus. Harry begroet mij en Niall nog en loopt dan al pratend met Shana het lokaal uit. Ik draai me terug naar Niall. "Welk heb je nu?" vraagt hij aan me. "Biologie." zeg ik en wandel samen met hem het lokaal uit. "Ik loop wel even mee." zegt hij en ik knik. "Ga je me dan nu vertellen waarom je het zei?" vraag ik terwijl we naar mijn volgende lokaal lopen. "Wel euhm.. kun je zwijgen? Je bent het enige verdere meisje in de groep en jij en Shana hebben al een heel goede band gekregen maar kun je dit voor jou houden?" vraagt hij precies een beetje zenuwachtig. "Als je echt wil dat ik zwijg zal ik dat doen." zeg ik en wacht nieuwsgierig af. "Wel ik weet dat Shana me probeerde jaloers te maken met Louis. Ik wist het gewoon. Maar alhoewel ik het wist dat het maar alsof was werd ik toch jaloers en ja daardoor deed ik zo en zei ik die dingen." zegt Niall als we bij mijn lokaal aankomen. "Wil je daarmee zeggen dat je ook gevoelens voor haar hebt?" vraag ik terwijl ik een klein lachje op mijn gezicht krijg. "Ik weet niet of ik gevoelens voor haar heb Eline. Het ligt nogal ingewikkeld. Maar wow wacht OOK gevoelens. Wil je daarmee zeggen dat Shana.." Vraagt hij maar ik onderbreek hem snel. "Ik weet het niet Niall die ook zette ik er automatisch tussen euhm ik moet nu snel naar binnen de les gaat beginnen. Bye zie je straks." zeg ik en vlucht snel het lokaal in. Shit bijna Shana verraden.

Als ik in het lokaal sta zie ik dat het nog maar half vol zit. Helemaal vanvoor zie ik een jongen met een bril zitten die zijn boeken dicht tegen zich aanschuift. Jorden. Misschien moet ik naast hem gaan zitten, zo leer ik ook nog is nieuwe mensen kennen. Ik wandel rustig verder naar voor en laat met op de stoel naast Jorden zakken. Hij kijkt opzij en kijkt me verrast aan. "Eline, ik had niet verwacht dat je bij me zou komen zitten." zegt hij een klein beetje zenuwachtig. "Ik zag je zitten en ik dacht waarom niet." lach ik vriendelijk naar hem. "Ik zie dat je zo met Shana en Justin enzo optrekt." zegt hij om een gesprek te onderbouwen. "Ja Shana is mijn kamergenote en daardoor is het eigenlijk begonnen." zeg ik als ik ook mijn spullen al klaar leg. "Ja ze lijken niet echt mensen waar je mee zou op trekken." zegt hij en ik denk dat hij er al spijt van had want ik zag hem even moeilijk kijken. "Hoe bedoel je?" vraag ik hem lief zodat hij ziet dat hij zich kan ontspannen bij mij en niet zenuwachtig moet voelen. "Euhm ze zien er anders uit. Ale begrijp me niet verkeerd maar jij ziet er gewoon.. hoe moet ik het zeggen.. 'braver' uit?" zegt hij zoekend naar woorden. "Ze vallen echt wel mee hoor, van een afstand lijken ze anders maar als je ze kent valt alles heel goed mee." en als ik dat gezegd heb dwalen mijn gedachten meteen naar Justin af. "Wil je misschien de semesteropdracht van dit semester samen met mij doen?" haalt Jorden me uit mijn gedachten. Ik zit de laatste dagen echt veel met Justin in mijn gedachten. "Euhm ja dat is goed zullen we een van de dagen bespreken welk onderwerp we doen?" vraag ik en hij knikt nog en dan begint de leerkracht aan zijn les.

"Als je ideeën hebt voor een onderwerp laat je maar iets weten." zegt Jorden als we naar buiten lopen. "Oke zie je later." zeg ik en loop verder naar het bankje waar de rest al zit. "Hey." zeg ik tegen iedereen als ik me naast Shana aan tafel laat zakken. Ik zie Niall schuin over mij zitten en hij maakt duidelijk met zijn ogen dat ik mijn mond moet houden over daarstraks. De gesprekken gaan onderling vloeiend tot dat we Niall iets tegen Shana horen zeggen. "Hey euhm Shana dat van gisteren bedoelde ik niet zo. Ik had een slechte dag en ik meende echt niet wat ik zei ik weet niet wat ik had.." zegt hij voorzichtig en iedereen zwijgt wachtend op Shana's antwoord. "Het is oke, ik had misschien minder heftig moeten reageren." zegt ze en alle hoofden draaien terug naar hun onderlinge gesprekken terwijl ik probeer om me op iets anders te concentreren dan Justin zijn perfecte kaaklijn en spieren. Als de bel gaat zegt iedereen gedag en lopen ze verder naar hun lokalen. Justin houdt me even tegen zodat we achteraan lopen en niemand ons hoort. "Kom je vanavond langs?" vraagt hij en ik krijg een rilling door mijn lichaam als ik zijn warme adem langs mijn huid voel gaan. "Euhm ik heb nogal veel werk voor school en.." probeer ik te zeggen maar hij onderbreekt me. "Please? Ik kan wat gezelschap gebruiken." zegt hij terwijl zijn ogen in de mijne staren terwijl ik er steeds dieper in verdrink. "Oke ik kom wel." zeg ik. Hij lacht even en loopt dan verder naar zijn volgende les.

Ik heb me net omgekleed en wandel de kamer terug binnen als ik zie dat Shana aan het bellen is. "Oke ik zie je straks. Kan niet wachten. En ik zie u ook nog graag hoor." hoor ik haar zeggen. Tegen wie is ze aan het praten? Niall? Als ze ophangt kijk ik haar vragend aan. "Het was mijn oudere broer Ilian. Hij komt vanavond langs. Wat bijpraten en een filmpje kijken enzo. Kijk je mee?" vraagt ze me. "Euhm ik ga eigenlijk naar Justin." zeg ik een beetje verlegen. "Haha oke amuseer je." zegt Shana als ze me een knipoog geeft en haar haar bij elkaar bindt. "Tot straks." zeg ik en wandel de kamer uit.

Als ik voor Justin zijn deur sta veeg ik mijn bezwete handen nog een laatste keer af aan mijn broek en klop dan aan. Als hij komt opendoen en mij ziet staan lacht hij naar me en laat me binnen. "Ben blij dat je toch gekomen bent." zegt hij en hij laat zich neerploffen op het bed en sleurt mij mee naast zich. "Dus welk is de volgende les?" vraag ik zenuwachtig als het even is stilgeweest. "Wel ik had gedacht om gewoon vandaag rustig wat bij elkaar te zijn en gewoon wat doen dat we al gedaan hebben. Ik heb momenteel gewoon gezelschap nodig en dacht aan jou." zegt hij terwijl hij mij op zijn schoot zet en zijn lippen op de mijne plant. "Is er iets? Waarom heb je gezelschap nodig?" bezorgd kijk ik hem aan. "Niets om je zorgen om te maken. Wil je gewoon even hier blijven om te knuffelen en kusjes te geven?" vraagt hij. Wow hoor ik dit goed? Is dit Justin die ik de eerste keer in onze kamer zag. "Tuurlijk blijf ik hier." zeg ik en voel terug zijn lippen op de mijne. Als ze deze keer lossen legt hij me neer op het bed en legt zijn hoofd net boven mijn borsten. Zo liggen we een tijdje stil en voor mij voelt het gewoon geweldig. Het enige schaamtelijke is dat Justin nu duidelijk mijn hartslag moet horen. Mijn hart gaat wild te keer met hem hier in mijn armen. Alsof hij mijn gedachten kan lezen zegt hij: "Wow je hart gaat wel snel." Ik denk even na maar probeer toch snel te antwoorden. "Ja ik heb soms wat hartkloppingen maar mijn medicijnen helpen meestal wel. Nu gewoon vergeten innemen." zeg ik snel. Ik hoor hem even grinniken. "Ah oke."

Na nog een paar minuten zo stil te liggen voel ik zijn hand naar de onderkant van mijn topje gaan. Hij heft mijn topje op tot net boven mijn navel en begint kusjes te planten over mijn buik. Oh dat kietelt een beetje en ik giechel. Wat is dat nou? Ik giechel nooit. Ik zet mijn handen in zijn haren en breng zijn hoofd omhoog naar mijn hoofd waar ik mijn lippen terug op de zijne plant. Terwijl onze tongen een vurig spelletje spelen leg ik mijn hand stilletjes over de knop van zijn broek. Hij onderbreekt de kus en kijkt me even aan. "Eline wordt ondeugend." zegt hij en ik zie verbazing in zijn ogen. Ik bloos en haal mijn hand snel weg. "Nee schat leg die maar terug." knipoogt hij naar mij. Ik breng mijn hand terug naar zijn knop en maak die ineens los. Als de knop los is gaan Justin op het bedrand zitten en ga ik voor hem zitten op mijn knieën. "Wil je dit wel?" vraagt hij voor de zekerheid. Ik knik en trek zijn onderbroek ineens mee naar beneden en zie zij lid er uit springen.  Ik pak hem vast en begin rustig te trekken. Ik hoor een klein kreuntje van Justin en zie dat hij zijn ogen dicht heeft en zijn hoofd naar achter in zijn nek. Stilletjes breng ik mijn mond naar zijn lid en neem hem volledig in mijn mond. "Hmmmm Eline." hoor ik hem kreunen als ik steeds harder en harder ga. Na een tijdje verzwaard zijn ademhaling. "Eline ik ga komen haal hem uit je mond." zegt hij als waarschuwing. In plaats van dat te doen ga ik nog een tempo sneller en enkele seconden laten voel ik hem komen in mijn mond. Braaf slik ik alles door. Hij trekt me terug op zijn schoot. "Je verbaast me elke keer weer." zegt hij net voor hij zijn lippen terug op die van mij plant.

It started all with sex lessonsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن