Hoofdstuk 10

3.5K 48 2
                                    

Shana's POV

Nog 1 dag en we vertrekken eindelijk naar Barcelona. Ik ben samen met Eline de laatste dingen in onze koffers aan het steken. "Welk is er? Je bent al een hele week zo stil?" Vraag ik aan haar terwijl ze haar laatste topje in haar koffer steekt. "Er is niets. Het is gewoon Justin.. Hij doet raar tegen me en negeert me." Zegt ze terwijl ze zich op haar bed laat vallen. Ik ga naast haar zitten en trek haar terug recht. "Ik denk dat Justin gewoon jaloers is. Hij zei tegen me dat toen hij hier binnen kwam je hand in hand zat met die Jorden." Zeg ik tegen haar. Het is eigenlijk echt raar om te zeggen dag Justin jaloers is. Zo is hij normaal helemaal niet. "Jorden had zijn hand op de mijne gelegd. Ik wou het ook niet." Zegt ze nog steeds sip. "Misschien moet je is met Justin gaan praten. Dat kan hem misschien gerust stellen." Stel ik haar voor. Ze knikt en staat recht. "How wacht!" Roep ik naar haar en ze draait geschrokken terug om. "Je moet eerst helpen mijn koffer toe te krijgen want dat lukt echt niet. Iemand moet erop gaan zitten en de ander moet de rits dichtdoen." Leg ik haar uit. Ze schudt lachend haar hoofd en gaat op mijn koffer zitten. Na een tijdje krijg ik hem eindelijk dicht. "Dankje." Zeg ik terug ik haar een knuffel geef. "Graag gedaan, ik ga nu even met Justin praten." Zegt ze en wandelt weg.

Als ik helemaal klaar ben laat ik me zuchtend op men bed vallen. Meer dan 3 dagen heb ik over mijn koffer gedaan. En eindelijk vertrekken we morgen naar Barcelona. "Moe?" Hoor ik iemand in de deur opening vragen als ik recht schiet. "Kom jij altijd binnen zonder te kloppen?" Vraag ik aan Niall als hij verder binnen wandelt. Hij grinnikt even en zet zich naast me op bed. "Is het gelukt?" Vraagt hij als hij mijn koffer ziet staan. "Ja maar ik denk dak ik mee wat spullen in jou koffer moet steken als we terug keren." Zeg ik lachend als ik naar mijn over volle koffer kijk. "Voor jou is er altijd nog plaats." Zegt hij en onze ogen blijven even recht in elkaar kijken totdat Harry, Zayn en Louis en Liam binnen kwamen. "Ah hier zitten jullie." Zegt Harry en zet zich neer. "Waar is Justin en Eline?" Vraagt Louis. "Eline was nog iets gaan halen voor morgen denk ik." Zeg ik snel als excuus.

Eline's POV

Hier sta ik dan voor zijn deur. Ik heb nog niet geklopt. Ik weet niet hoe ik moet beginnen. Voor ik het zelf doorhad had ik op de deur geklopt en stond ik ineens binnen. Justin kijkt me recht aan. Hij staat op, wandelt me recht voorbij en doet de deur dicht. "Wat kom je doen?" Vraagt hij me kil en gaat recht voor me staan. "Waarom doe je zo? Kijk als het om Jorden gaat, hij is enkel mijn project partner voor bio en hij legde zijn hand op mij ik niet op.." Voor ik kon uitpraten drukte hij me stevig tegen de muur. "Dit en dit is enkel van mij en ik wil niet dat er iemand anders er aan zit." Zegt hij terug hij zijn een hand op mijn borst legt en zijn andere hand op de rits van mijn broek. "Enkel van jou." Zeg ik tegen hem en zijn grip lost wat. "Wil je nog verder gaan met de lessen?" Vraagt hij na een tijdje aan me. Ik kan hem soms echt niet volgen. De ene moment lijkt het alsof hij meer wilt dan de lessen en dan plots wil hij enkel dat. "Ja ik wil ze nog." Zeg ik met een trillende stem. "Goed, de volgende les is in Barcelona." Zegt hij en laat zich terug op zen bed vallen.

Ik ga naar hem toe en ga over hem heen zitten. "Ik had gedacht om misschien de voorbije lessen vandaag al is over te doen." Zeg ik hem verlegen. "Je hebt het lef op hier zo op me te zitten maar praat zo verlegen. Ik zal je is wat losser maken." Zegt hij en draait ons dan om zodat ik beneden lig.

*

"Ik ga maar is terug, ik moet men koffer nog verder inpakken." Zeg ik net voor ik zijn kamer verlaat. Ik kijk nog een laatste keer om en hij knipoogt nog eens naar me. Als ik ik onze kamer aankom zit iedereen druk in gesprek maar dat valt al snel stil als ik binnen kom. "Hier se de verloren meid." Zegt Zayn lachend. "Ja ik moest nog even iets regelen voor morgen." Zei ik en zet me neer op men bed. "Over wat hadden jullie het?" Vraag ik zodat ik de gesprekken kan volgen. "Over hoe laat we morgen waar afspreken enzo." Zegt Liam net als Justin binnen wandelt. "Hey." Zegt hij en laat zich op bed vallen naast Shana en geeft haar een kus op de kaak. "Sorry ik was nog even met iets bezig. Dus hoe zit het voor morgen?" Vraagt hij.
"Onze vlucht vertrekt om 9u. Maar we moeten 2 u op voorhand ingecheckt zijn." Zegt Niall. "Moeten we er al om 7u zijn?! Man das vroeg" klaagt Louis. "Ja, ik heb een taxibusje voor ons bestelt en het komt ons om half 7 ophalen. Vanvoor aan het gebouw." Zegt Niall en knipoogt naar Shana.
"Shana ik zit in het vliegtuig naast u, het is lang geleden dat we is een goei babbeltje hebben gedaan. Ik heb nog wa vraagjes voor u." Zegt Justin.

It started all with sex lessonsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu