Hoofdstuk 15

3.6K 57 1
                                    

Eline's POV

We kiezen een plekje uit op het strand en gaan allemaal even zitten. "Ik wil wel in het water maar er moet toch iemand bij de spullen blijven." zegt Harry. "Gaan jullie al maar ik blijf wel even bij de spullen als ik sevens afgelost wordt." zegt Shana. "Ik zal hier ook wel even blijven." zegt nadien Niall spontaan. Ik wou het ook voorstellen maar ik denk dat die twee wel  wat tijd alleen kunnen gebruiken. "Goed gaat voor de rest iedereen mee in het water?" vraagt Louis en iedereen stemt in. 

Ik doe men kleedje uit en ik zie dat Zayn, Liam en Justin even naar me kijken. "Waarom verstopte je vroeger je lichaam altijd onder al die kleren?" lacht Zayn even. Ik bloos even en zie een beetje ergernis in de ogen van Justin. "Wordt ze je volgende verovering?" vraagt Harry lachend. "Ik bedoelde het niet op die manier." lacht Zayn mee. "Dat zou trouwens tegen onze regel zijn." zegt Liam als hij zijn t-shirt uitdoet en lacht. "Regel?" vraag ik verward. "Ja we hebben zo'n regel waarin staat dat we van elkaars exen afblijven." legt Louis uit. "En Liam heeft er dus voor gezorgd dat iedereen van de groep jou niet mag nemen." zegt Harry er lachend achter. "Nemen, nemen, hier wordt niemand genomen in het openbaar eh." zegt Zayn en iedereen lacht. "Pervert." zegt Niall. Iedereen loopt richting het water dus ga ik mee. Enkel Shana en Niall blijven bij de spullen wachten. 

"Eline waar blijf je?" roept Liam vanaf een paar meter verder. "Jullie kunnen daar nog staan maar ik niet." roep ik terug. "Kun je niet zwemmen?" vraagt Zayn lachend als hij naar me toe komt. "Haha jawel, maar af en toe wil ik even kunnen staan." lach ik terug. "Komt in orde, spring maar achterop." zegt Zayn en staat met zijn rug naar me. Ik spring op zijn rug en hij loopt verder naar de rest. "Ah hier is ze eindelijk se." lacht Louis als we er zijn. "Deze kleine kan hier niet staan, te diep." zegt Zayn en lacht even. "Kleine?" lach ik en slaag hem even tegen zijn hoofd. "Als da zo zit." zegt hij. Hij laat me los en duwt me van zijn rug af zodat ik in het water val. Na een paar seconden kom ik terug boven. "Dankje." zeg ik even tegen hem en probeer hem nadien te verdrinken.


Shana's POV

"Vindt je het niet erg dat ik je weeral lastig val zoals gisterennacht?" vraagt Niall lachend aan me als we ons op de handdoeken neerzetten. "Nee hoor, dat weet je toch." antwoord ik als ik terug recht sta en mijn kleedje uitdoe. "Ahja juist ik was de rust zelve." knipoogt hij naar me en kijkt me dan vragend aan waarom ik mijn kleedje uitdoe. "Ik wil zonnen." zeg ik en leg me nadien om mijn buik naast hem. "Oh shit ik moet me nog insmeren, anders ben ik straks een kreeft." merk ik plots op en neem mijn zonnecrème uit mijn tas. "Zal ik je rug en schouders doen? Want zelf zal da niet lukken." knipoogt hij naar me. "Ja dankje." zeg ik en geef hem de zonnecrème. Net voor ik me terug neerleg zie ik dat Zayn Eline van zijn rug gooit. Sevens wil ik ook genieten van het water. Maar eerst mij laten insmeren door Niall..

"Dit gaat even koud zijn." zegt Niall net voor hij wat zonnecrème op mijn rug doet. Ik huiver even en hoor hem grinniken. Daarna begint hij in te smeren. Zijn handen voelen zo zacht en warm aan op mijn huid. Hij begint mijn schouders te masseren. Hier geniet ik echt van. "Shana, ben je inslaap gevallen?" hoor ik Niall plots vragen. "Nene, ben wakker." lach ik. "Ah oke, ik dacht al ze is zo stil." lacht hij terug. "Ja weet je, je kan goed masseren." zeg ik zonder er bij na te denken. Ik hoor hem even grinniken. "Dan heb ik slecht nieuws want ik ben klaar." fluistert hij in mijn oor, geeft me een kus op men kaak en gaat van me af. Er gaat even een rilling door me heen. Ik ga terug recht zitten en kijk naar de rest in het water. "Ik hoop dat ze ons direct komen aflossen." zeg ik wanneer ik hen allemaal zie lachen. "Ben je niet iets vergeten?" vraagt Niall. Ik kijk hem aan en zie hem daar zitten met de zonnecrème wijzend naar zijn rug met een van zijn schattigste glimlachjes. "Tuurlijk." zeg ik en ga achter hem zitten. Hij doet zijn T-shirt uit en geeft me de zonnecrème. Ik begin hem in te smeren en na een paar minuten ben ik klaar.

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now