Hoofdstuk 17

3.5K 50 3
                                    

In dit hoofdstuk ga ik vaak verspringen van POV, als het te ingewikkeld wordt laat dan zeker iets weten. Dan hou ik er in de toekomst rekening mee.

Shana's POV

Ik word wakker van enkele stemmen die ik hoor. Ik heb echt geen zin om mijn ogen open te doen en mijn bed ligt ineens zo hard? Ook voel ik iets zwaar over mijn borst. Ik open mijn ogen en zie de helder blauwe lucht. Het zware gevoel op mijn borst is Niall zijn arm die om me heen geslagen ligt. We zijn vannacht hier inslaap gevallen. Vannacht.. toen hij zei dat hij van me hield. Ik ga met mijn hand door zijn zachte blonde haren. "Niall." zeg ik zachtjes om hem wakker te maken. "Hmm." reageert hij zachtjes. "Niall wordt eens wakker." lach ik terwijl ik nog eens door zijn haar ga. Heel traag opent hij zijn ogen en kijkt op naar me. Hij grinnikt even. "Goeiemorgend." zegt hij wanneer hij zijn hoofd in mijn armen begraaft. "We zijn vannacht hier inslaap gevallen." lach ik wanneer ik recht ga zitten. Hij gaat ook recht zitten. "Ik heb allesinds heel goed geslapen." grinnikt hij, ik lach even. Hij kijkt me aan, brengt zijn hand naar mijn wang en komt dan steeds dichter tot ik zijn lippen voel. Na een tijdje laat hij terug los. "Zo wil ik wel elke dag wakker worden." zegt hij. Ik moet even blozen. "Maar liever in een bed wel." zeg ik er lachend achter. "Zolang ik je maar bij me heb." antwoord hij terwijl hij terug dichterbij komt en zijn lippen op de mijne zet.

Ik neem mijn gsm en zie dat ik 2 berichten heb.

Van Eline:
Is alles in orde? Waar ben je? x

Van Justin:

Sorry we waren in slaap gevallen maar waar ben je eigenlijk? x

"Ik denk dat we best terug naar het hotel gaan, Justin en Eline maken zich een beetje ongerust." zeg ik wanneer ik recht sta en het zand van me afklop. Hij staat ook recht en pakt mijn hand. "Ik meende wat ik gisteren zei, ik hou van je." zegt hij wanneer hij me met een serieuze blik aankijkt. "Ik meende het ook, ik hou ook van jou, al heel lang." zeg ik en ik zie zijn blik ontspannen. Hij trekt me in zijn armen en houdt me stevig vast. "Ben je nu alleen van mij?" vraagt hij zacht in mijn haren. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. "Enkel van jou, altijd al geweest." zeg ik en plant mijn lippen terug op de zijne. Na een tijdje lossen we allebei om terug op adem te komen. Hij pakt mijn hand terug vast en verstrengeld onze vingers. "Kom we zullen terug naar het hotel gaan, het is al 9 u, ze zullen al in de ontbijtzaal zitten." zegt hij en samen wandelen we terug naar het hotel, zijn hand nog steeds in de mijne. Ik voel me naast hem zweven en blijf hem aankijken terwijl we verder wandelen. "Welk?" lacht hij als hij me aankijkt in zijn ooghoek. "Ik ben gewoon echt gelukkig nu." zeg ik en hij lacht even. "Ik ook." zegt hij wanneer hij even stopt met wandelen en me terug een kus geeft. 


Eline's POV

Ik word langzaam aan wakker en wanneer ik mijn ogen open zie ik Justin naast me liggen. Ik krijg spontaan een glimlach. Wacht eens, hoe laat is het? Half 9. Shit we zijn Shana helemaal vergeten iets te sturen en ze is hier ook nog niet. Er zou toch niks gebeurd zijn. Snel pak ik mijn gsm en stuur haar een bericht. Ik leg mijn gsm weg en kijk terug naast me. Justin ligt zo vredig te slapen. Ik kruip dicht naar hem en maak hem stilletjes wakker. Hij opent langzaam zijn ogen. "Goedemorgend schoonheid." zegt hij nog half slapend. "Justin wordt wakker, het is al half 9, we zijn inslaap gevallen en Shana is er nog steeds niet." zeg ik een beetje in paniek. "Eh sssht rustig, kom eens hier." zegt hij en trekt me dicht tegen zich aan. Ik glimlach even. "Shana is een groot meisje, ze zal wel in orde zijn." zegt hij gerust stellend. "En ik zal direct naar mijn kamer gaan zodat we ons kunnen aankleden en naar de onbijtzaal kunnen gaan maar geef me eerst nu een kus." zegt hij terwijl hij me met een pruillip aankijkt. Ik lach even en plant dan mijn lippen op de zijne. 

"Ik zie je sevens in de ontbijtzaal." zegt hij tussen het kussen door. Na een lange tijd laat hij los en wandelt hij de kamer uit. Ik voel mijn gsm trillen, misschien is het Shana!

It started all with sex lessonsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt