Hoofdstuk 9

3.7K 50 5
                                    

Eline's POV
Met een tintelend gevoel in mijn buik ga ik terug naar mijn kamer. Als ik de deur open zie ik Shana ongemakkelijk aan tafel zitten met Jorden. Shana staat recht en komt naar me toe. "Je hebt bezoek. Man ik ben blij dat je er bent. Ik zat hier alleen met die weirdo. Ik ga even langs de jongens. Tot straks." Fluistert ze en loopt de kamer uit.

"Hey wat doe je hier?" Vraag ik als ik naast hem ga zitten. "Ik wou misschien even komen overleggen voor een onderwerp voor onze semesteropdracht." Zegt hij als hij rechtsstaat. "Ahja das goed, ga maar zitten hoor. Wil je iets drinken?" Vraag ik hem voor ik bij hem ga zitten. "Een watertje." Zegt hij. Ik neem een flesje water voor hem en ga aan tafel zitten. "Dus ik ben met mevrouw Landers gaan praten en er waren nog 2 onderwerpen open voor de semesteropdracht. We konden kiezen tussen spieren en beenderen. Welk wil je doen?" Vraagt hij terwijl hij me heel de tijd in men ogen aankijkt. "Voor mij maakt dat ni uit. Euhm spieren?" Stel ik voor. "Ja das goed. Dan licht ik mevrouw Landers in." Zegt hij. "Oke is goed." Zeg ik en ineens legt hij zijn hand op de mijne. "Ik ben blij dat je de opdracht met mij wil doen." Zegt hij en plots zwaait de deur open. Justin kijkt ons met vreemde ogen aan. "Euh sorry dat ik stoor. Eline als je hier klaar bent kom maar naar Niall zijn kamer. We zitten daar allemaal." Zegt hij en net voor hij vertrekt zie ik hem nog naar onze handen kijken. Met een harde klap zwaait hij de deur dicht. Shit wat dacht hij wel niet? Maar waarom reageerde hij zo? Hij leek wel boos. "Shana?" Haalt Jorden me uit mijn gedachten. "Ja?" Vraag ik als ik me terug op hem probeer te concentreren. "Heb je in de herfstvakantie tijd om eraan te werken?" Vraagt hij en ik denk even na. "Tijdens de herfstvakantie ga ik naar huis en dat is wel even rijden van hier. Ik laat je nog weten wanneer ik kan." Zeg ik terwijl ik recht sta. Hij staat ook recht. "Ik moet nu echt gaan." Zeg ik alsof ik dringend weg moet. Domme kip hij weet wel dat je naar de rest gaat. Hij zat er net ook bij hoor. "Ik snap het. Bye." Zegt hij en loopt de kamer uit.

Als ik voor de kamer van Niall sta klop ik aan en wacht ik tot de deur opengaat. "Kom erin." zegt Zayn als hij de deur opendoet. Ik begroet iedereen en ga naast Shana op het bed van Niall zitten. Ik zie dat Justin mijn blik ontwijkt. "We hebben dus een geweldig idee." zegt Niall terwijl hij zich op zijn bed laat vallen boven op mij en Shana. "Ja zoals altijd zeker." lacht Shana. "Je kent me eh." knipoogt hij naar Shana. "Dus de spanning tussen jullie zijn weg? Goed kun je dan nu je geweldig idee vertellen?" vraagt Liam. Niall gaat recht zitten en begint te vertellen: "Wel, we hebben nog 1 week les en dan is het herfstvakantie. Ik en Harry dachten eraan om misschien tijdens de herfstvakantie allemaal samen op reis te gaan. We kunnen een last minute boeken dat is toch goedkoper." stelt hij voor. "Ik ga mee, ik heb toch niks te doen." zegt Shana direct. Ook Liam, Zayn, Louis en Justin bevestigen. "Naar waar gaan we dan?" vraagt Shana. "Ik en Niall hebben al wat rondgekeken en er komen twee plekken in aanmerking. Barcelona in Spanje of Praag in Tsjechië." zegt Harry. "Ik ben voor Barcelona." hoor ik Shana naast me zeggen. Niall zijn gewicht begint door te wegen op ons dus ik verplaats me een beetje, waarschijnlijk heeft hij het door want hij zet zich recht, tussen mij en Shana. De andere verkozen ook Barcelona. "En Eline ga jij mee of heb je al plannen met je vriendje?" vraagt Justin plots aan me. "Men vriendje?" vraag ik aan hem. "Ja dien Jorden ofzoiets, jullie leken nogal intiem." zei hij met de nadruk op intiem. "Ik moet gewoon met hem samen werken meer niet." zeg ik tegen hem en wend mijn blik af. "Ik ga even bellen met mijn ouders, normaal zou ik naar hen gaan." zeg ik en sta recht. "Das goed, zorg dat je mag anders zit ik met die jongens opgeschept." roept Shana ze nog na. Als ik naar de badkamer ga hoor ik ze nog na discussiëren. 

(Telefoongesprek tussen Eline en haar moeder)

M: Hallo lieverd! Ik ben zo blij dat je belt!
E: Hey mam, hoe is het?

M: Goed goed maar hoe gaat het met jou? We horen je zo weinig?

E: Ja ook goed, ik heb het gewoon wat druk.

M: We zullen blij zijn je nog is te zien tijdens de herfstvakantie.

E: euhm ja daar wou ik je over spreken. Ik heb hier een paar vrienden gemaakt en we zouden graag tijdens de herfstvakantie samen opreis gaan..
M: Maar dan moeten we nog langer wachten tot we je nog eens zien..
E: Ik weet het mama maar ik wil echt mee, ik heb eindelijk een paar mensen gevonden waar ik goed mee over weg kan.

M: Oke het is goed maar dan moet je daarna snel eens op bezoek komen eh!
E: Natuurlijk mama zal ik zeker doen!

M: En naar waar gaan jullie?

E: Naar Barcelona;

M: Amuseer je daar schatteke! Ik moet nu gaan. Gebruik de centen op je kaart maar en ik zal deze week nog wat geld storten.

E: Dank je mama, tot de volgende keer.

Als ik terug naar binnen wandel kijkt Shana me verwachtingsvol aan. "Het is inorde." zegt ik. "Yes!" zegt ze blij. Ik ga terug op het bed naast haar zitten en Harry zegt dat hij de tickets direct gaat boeken.
Na een halfuur heeft hij alles besteld en hebben we afgesproken dat we de tickets die hij momenteel heeft voorgeschoten terug op zijn rekening storten. "Dus het hotel zit mee in de tickets in begrepen. Er is één tweepersoonskamer en de andere zes kamers zijn allemaal éénpersoonskamers." legt Harry uit. "Ik en Eline nemen de tweepersoonskamer." roept Shana. "Das goed dan is dat al geregeld. Nog een weekje wachten en we liggen aan het zwembad met een cocktail." zegt Liam enthousiast. "Ooh Eline we moeten zeker ook is gaan shoppen in Barcelona, de winkels daar zijn geweldig." zegt Shana net voor ze recht staat. "Ik ga naar men kamer, al een koffer zoeken en zien welk ik meeneem of nog moet bij halen." zegt Shana en ze gaat iedereen een knuffel geven. "Ik kom mee." zeg ik en doe het zelfde. Als ik Justin een knuffel geef laat hij heel snel weer los, wat heeft hij..


Heey iedereen, sorry dat het zo lang duurde voor ik weer update. Ik hoop dat jullie hier blij mee zijn en ik zal proberen wat meer te posten. :)

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now