Hoofdstuk 19

3.9K 54 26
                                    

Shana's POV

We zijn onderweg naar de club. Iedereen loopt enthousiast voor ons terwijl ik en Justin wat vanachter rustig wandelen. "Ga je vannacht bij Eline slapen?" vraag ik zacht aan hem terwijl de rest steeds verder van ons verdwijnt. "Ja waarschijnlijk wel, wil graag bij haar zijn. Maar de rest gaat zich vragen stellen waar ik zit." antwoordt hij. "Zeg gewoon dat je iemand had leren kennen in de club en met haar bent meegegaan. Dat gaan ze direct geloven hoor, zo was je toch een tijdje geleden." lach ik naar hem. "Ja dat is waar." lacht hij terug. "Ik ben eigenlijk wel veranderd eh." zegt hij er achter en kijkt in de verte naar Eline. "Ja, maar niet op een slechte manier." zeg ik hem en hij kijkt me aan. "Het komt door haar eh?" vraagt hij aan me. "Ja, zij heeft je anders gemaakt maar op een goede manier." zeg ik hem.

"Ga je het binnekort aan de rest vertellen?" vraag ik hem na een tijdje. "Ik weet het niet. Ze zijn me zo niet gewend en ook Liam is met haar geweest. Wie weet hoe reageert hij. Ik wil het nog even verzwijgen en zien hoe alles loopt." zegt hij. "Praat er ook met Eline over. Zij zal ook willen weten hoe het zit." zeg ik hem subtiel. Zij wil dit niet voor eeuwig voor de rest verzwijgen. "Even genoeg over mij en Eline. Jij en Niall nu." zegt hij en kijkt me afwachtend aan. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik ben zo blij dat hij nu eindelijk van mij is. Ik wist niet dat hij ook iets voor me voelde." zeg ik blij. "Ik heb toch altijd gezegd dat alles goed zou komen tussen jullie. Maar seg hij heeft een kamer voor jullie twee geboekt. Maar hoe de bijtjes en bloemetjes werken weet je al zeker?" zegt hij en kijkt me lachend aan. "Onnozelaar." zeg ik en lach met hem mee. Hij slaagt een arm om me heen en we wandelen lachend verder.

Een beetje verder blijft de rest even stil staan. We horen ze als we dichterbij komen. "Ah hier zijn de treuzelaars eindelijk." lacht Zayn. "Euhm nu niet dat ik schrik heb voor concurrentie van Justin eh maar ik zou liever hand in hand met mijn vriendin lopen." zegt Niall lachend en ik voel een kriebel door me heen gaan als hij 'vriendin' zegt. "Oke, hier, she is yours." knipoogt Justin naar Niall en haalt zijn arm af mijn schouders. Niall pakt mijn hand vast en trekt me naar zich toe. "Blijf dicht bij me, ik wil je geen moment meer missen." fluistert hij in mijn oor. Iedereen begint verder te wandelen. Samen met Niall loop ik hand in hand verder. "Aan wat ben je aan het denken?" vraagt Niall als hij me uit mijn gedachten haalt. "Aan iets dat je zei op het strand." zeg ik hem en kijk hem aan. "Dat ik van je hou?" vraagt hij en knipoogt naar me. "Nee, ale dat ook. Maar ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar die zelf geschreven liedjes van je. En ik wil je graag eens gitaar horen spelen." zeg ik zachtjes tegen hem zodat de rest het niet hoort. "Ooit zal ik een van die liedjes voor je spelen." zegt hij wanneer hij stil blijft staan en mijn hoofd in zijn handen pakt. "Voor jou zal ik dat doen." zegt hij net voor hij een kus op mijn lippen plant.

Na nog 5 minuten wandelen komen we aan bij de club. "Eerste rondje is van mij." zegt Zayn en geeft ons allemaal een shotje. Iedereen slaagt het achterover en ik trek Eline meteen mee om te dansen. "Justin zal vanavond wel bij jou slapen." zeg ik haar. De jongens staan nog aan de bar te drinken. "Ik hoop het." lacht ze. Na nog een half uurtje te dansen gaan we terug naar de jongens want we hebben dorst. "Hier zijn ze terug se." lacht Harry. "Jij hebt precies al wat gedronken." knipoog ik naar hem. Hij lacht even. "Willen jullie nog iets drinken?" vraagt Justin. "Ja doe voor mij maar een vodka redbull." zeg ik en Eline zegt dat ze er ook een wil. Justin gaat het drinken voor ons halen. "Liam is hier niet. Waar is hij?" vraag ik aan de jongens. "Daar aant dansen met een meisje." wijst Louis en een beetje zie ik Liam met een meisje dansen en lachen. "Ow sorry Eline je vindt het toch niet erg?" vraagt Louis bezorgd. "Haha nee natuurlijk niet." lacht ze geruststellend naar hem. Justin komt terug met onze drankjes en geeft ze aan ons. "Ik ga even naar toilet. Kom je mee Eline?" vraag ik haar. Ze knikt.

Wanneer we bij de toilethokjes zijn kijk ik haar aan. "Wat is er? Je kijkt ineens minder vrolijk." vraag ik haar bezorgd. "Justin stuurde net een bericht. Hij zei dat hij straks met een meisje hier ging praten zodat hij vanavond stiekem bij mij kan komen slapen en dat de rest denkt dat hij bij haar zit." legt ze uit. "Dat is toch goed, dan kan hij straks naar jou komen." zeg ik tegen haar. "Ja maar ik hou niet van de gedachten van hem bij een ander meisje." antwoord ze. "Je moet niet ongerust zijn. Ik heb derstraks even met Justin gepraat. Hij wil echt bij je zijn vanavond. Dit doet hij enkel voor jou." spreek ik haar wat weer moet in. Nadat we allebei naar toilet zijn geweest wandelen we terug naar binnen.

It started all with sex lessonsजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें