Hoofdstuk 13

3.7K 60 0
                                    

Eline's POV

Ik laat de deur achter me op een kier staan. Het is warm in de kamer dus ga ik de deur van het balkon maar open zetten. Wanneer ik op het balkon sta om wat verkoeling te zoeken schrik ik op van twee armen die ik rond mijn middel voel. "Je bent er al." zeg ik luchtig als ik mijn armen over die van hem leg. Ik voel mijn hart steeds sneller slaan. "Heb je liever dat ik terug weg ga?" fluistert hij in mijn oor en meteen knik ik nee. "Ik heb echt zin in je." fluister hij in mijn oor en ik voel zijn handen over mijn lichaam gaan. Na zijn woorden weet ik niet wat zeggen, er zit precies een brok in mijn keel. Ik slik luid. "Kom." zegt hij en plant eerst nog een kus in mijn nek voor hij me terug mee naar binnen trekt. 

Hij duwt me op bed en komt boven me hangen. "Ben je klaar voor de volgende les?" vraagt hij als hij over me heen komt zitten. "Welk is de volgende les?" vraag ik met een zacht stemmetje. Hij gaat af me en komt naast me zitten. "Is alles wel oke? Als de lessen te snel gaan of je wilt niet meer moet je het zeggen he?" Zegt Justin zacht tegen me. Is hij bezorgd? Waarom laat hij deze kant van hem zo weinig zien.. "Het is oke, ik ben gewoon een beetje zenuwachtig." zeg ik verlegen. "Je moet niet zenuwachtig zijn bij mij." zegt hij en ik kijk hem met een klein lachje aan. Hij is gewoon de hele reden dat ik zenuwachtig ben..

Hij duwt me zacht terug op bed zodat ik lig en komt dan over mij hangen. "Wil je weten wat ik in gedachten had voor een volgende les?" vraagt hij aan me terwijl hij met zijn lippen langs mijn hals gaat maar net niet raakt. Ik knik. "Misschien wordt het tijd dat ik jou is verwen." zegt hij als hij zijn hand op mijn borst legt. "Ben je daar klaar voor denk je?" vraagt hij terwijl hij zijn tweede hand over mijn been schuift onder men kleed. Ik knik weer en blijf hem aankijken. "Als je wil stoppen kan je het altijd zeggen." zegt hij terwijl hij zachtjes mijn kleed naar boven schuift. Ik knik weer en kijk toe hoe hij me verder uitkleed. 

Hier lig in dan in enkel mijn ondergoed. Ik ben blij dat ik een van mijn mooiste setjes heb genomen. Justin begint me te kussen en ondertussen voel ik langzaam zijn hand in mijn onderbroek verdwijnen. Eerst laat hij die gewoon zitten maar na een tijdje voel ik dat zijn vinger zacht in me probeert te gaan. Er gaat een rilling door me heen wanneer hij het doen. "Gaat het?" vraag hij bezorgt. Ik knik en slaag mijn armen om zijn hals als teken dat hij verder mag gaan. Hij begraaft zijn hoofd in mijn nek en kust mijn hals verder terwijl hij steeds sneller en sneller met zijn vinger begint te bewegen. Na een tijdje stopt hij even en kijkt me aan. Hij is steeds zwaarder beginnen ademen. "Vind je het oke als ik.." vraagt hij met een zware stem en nog voor zijn zin af is knik ik. Zijn hoofd verdwijnt naar beneden en het duurt slechts enkele seconden voor ik zijn tong voel.


Shana's POV

Wanneer Justin zegt dat hij ook al naar zijn kamer gaat loop ik hem even achter na. "Hey Justin," zeg ik en hij draait zich om. "Laat je me even weten wanneer ik mijn kamer straks kan binnen komen?" vraag ik met een knipoog. Hij lacht en knikt en loopt dan verder. Ik ga terug naar de bar en zet me terug aan tafel bij de anderen. "Welk was er?" vroeg Louis. "Niets ik moest gewoon nog iets vragen, ik denk dat hij zich niet zo goed voelde." zei ik maar om hen gerust te stellen. Ik vraag me trouwens af wat Liam zou doen als hij wist van de lessen die Justin aan Eline gaf. Voor Eline vind ik het ook erg.. Ze doet die lessen alleen maar omdat ze verliefd is en dat snap ik wel.. Ze heeft dan de kans om bij hem te zijn. Ik hoop gewoon dat ze zich niet gebruikt gaat voelen. Als hij nu eens voor zijn gevoelens zou uitkomen...

"Hey dromer." haalt de stem van Niall me uit mijn gedachten. "Oh sorry was even helemaal weg." lach ik en richt mijn aandacht terug op de tafel. "Aan het dromen van een knappe spanjaard die je hier gaat tegenkomen?" knipoogt Liam naar me. Ik lach even. "Nee, trouwens wat zou ik daar mee zijn, ik kan geen spaans." lach ik. "Maar iedereen spreekt de taal van de liefde." lacht Harry. "Maar niet iedereen gebruikt ze me de zelfde bedoelingen." antwoord ik en ik merk da ze er even over moeten nadenken. "Ik denk dat dit een te zwaar onderwerp is voor als je al wat gedronken hebt." zeg ik en de andere lachen. Enkel Niall lacht niet. Hij blijft me even aankijken en het oogcontact duurt zo lang dat ik na een tijd weg kijk omdat  ik bijna begon weg te dromen over hem. 

Na nog enkele drankjes later wil iedereen naar zijn kamer gaan en hebben we betaald. Ik heb nog steeds geen bericht van Justin gekregen. Iedereen loopt richting de lift. "Ik ga nog even een nachtwandeling maken, tot morgen." zeg ik tegen hen en loop richting de uitgang van het hotel. "Ik ga ook even." hoor ik de stem van Niall ergens achter me zeggen en hoor hem mijn richting uit lopen. "Vind je het erg als ik even mee wandel?" vraagt hij als hij naast me komt wandelen. Ik kijk hem aan en lach naar hem en knik dat ik het niet erg vind. 

We wandelen buiten het hotel en stoppen even om te kiezen welke richting we uitgaan. Ik denk dat Niall op mijn beslissing wachtte want hij verzette zich niet. Ik besluit richting het strand te wandelen en hij komt mee. "Zalig dat het snachts nog zo'n temperatuur is." zegt hij om de stilte te doorbreken. "En dan het uitzicht dat je hier hebt." vul ik hem aan. "Ja het uitzicht is prachtig." zegt hij en in mijn ooghoeken zie ik dat hij me blijft aankijken. Als we op het strand lopen kijk ik hem aan en nog voor ik iets zeg knikt hij. Hoe weet hij wat ik wil zeggen? We doen onze schoenen uit en wandelen verder met onze voeten in het water. "Het water voelt echt zalig aan." zeg ik als ik even mijn ogen sluit. "Misschien moeten we morgen ook is gaan zwemmen, maar wat later op de avond dan is het rustiger." stelt hij voor. "Dat is een goed idee." antwoordt ik en lach naar hem. 

"En is er een reden dat je nog niet naar de kamer wou?" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. "Ik wou gewoon even mijn hoofd leegmaken." zeg ik snel. Ik kan moeilijk zeggen dat ik Justin en Eline niet wou storen. "Vind je het dan niet erg dat ik er bij ben?" vraagt hij een beetje ongemakkelijk. "Nee dat vind ik niet erg. Bij de anderen had het niet gelukt, ze zijn wat.. drukker maar bij jou gaat het wel. Je straalt een soort rust uit. Als je geen honger hebt tenminste." lach ik erachter aan. "Ik neem dat als een mooi compliment." zegt hij en kijkt me lachend aan. 

"Vind je het erg dat ik hier even in het zand ga zitten?" vraag ik hem nadat we nog vijf minuten hebben gewandeld. "Vind je het erg dat ik er bij kom zitten?" vraagt hij. Ik ga in het zand zitten en klop naast me als teken dat ik het goed vindt. Ik kijk uit op de zee, wat een heerlijk uitzicht. In mijn ooghoek zie ik dat Niall me aankijkt. "Waarom ben je eigenlijk ook gaan wandelen?" vraag ik hem en kijk hem aan. "Ik hield gewoon niet van de gedachten dat je hier alleen 's nachts zou rondlopen. Je weet nooit wat er kan gebeuren. En ik... ik geniet ook van je aanwezigheid." zegt hij een beetje verlegen. Ik kijk hem aan en zo blijven we even oogcontact hebben tot het geluid van mijn gsm gaat. 

Van Justin:
Ben terug op mijn eigen kamer xx

"Misschien is het tijd om terug naar het hotel te gaan." zegt Niall nadat we nog een kwartiertje op het strand hebben gezeten. Hij staat recht en pakt dan mijn hand vast om me recht te trekken. "Wacht," zegt hij voor we van het strand af lopen. Hij neemt zijn gsm uit zijn zak. "Ik wil eerst nog een foto hebben van deze wandeling." zegt hij en knipoogt naar me. Hij doet teken dat ik dichter moest komen staan. Hij nam een foto van ons twee en je kon het strand ook nog zien.

We komen aan bij mijn kamer en we blijven even staan. "Ik hoop dat je het niet erg vond dat ik mee ben gegaan." zegt hij nog een keer. "Helemaal niet, je kan heel rustgevend zijn." zeg ik verlegen. "Je bent zo anders als ik met je alleen ben, ik bedoel vroeger als we weggingen met de groep, je bent dan anders.. Dat is niet slecht bedoeld." zegt hij naar de juiste woorden zoekend. "Hangt er gewoon vanaf hoe ik bij die persoon voel." antwoord ik. "En is het in dit geval positief?" vraagt hij terwijl hij zenuwachtig steun zoekt op zijn ander been. "Ja." zeg ik en kijk hem lachend aan. Hij geeft me een knuffel. Het duurt iets langer dan anders. "Slaapzacht." fluistert hij in mijn oor, geeft me een kus op mijn kaak en wandelt verder naar zijn kamer.

Ik loop de kamer binnen en Eline zit nog wakker op bed. "En waar heb jij zo lang gezeten?" vraagt ze lachend. "Gaan wandelen, ik moest toch iets doen om je even alleen te laten." knipoog ik naar haar. "En alleen?" vraagt ze terwijl ik mijn kleed uitdoe en omwissel voor een short en topje. "Niall is mee gegaan." zeg ik en ze kijkt me met grote ogen aan die vragen om meer uitleg en details. Ik ga bij haar op bed zitten. "Er is niets gebeurd. We zijn gaan wandelen op het strand en hebben wat gepraat. Hij gaf wel vaak een compliment en zo maar.." zeg ik mijn zin niet afmakend. "Maar wat?" vraagt ze ongeduldig. "Hij heeft zoveel kansen gehad derjuist, dus ik denk niet dat hij.." zeg ik zonder mijn zin af te maken. "Heb nog even geduld, het komt nog wel." zegt ze geruststellend. "En hoe was jou avond nog?" vraag ik nieuwsgierig aan haar. "Euhm goed.." zegt ze verlegen. "Welk heb je gedaan?" vraag ik afwachtend. "Euhm.." ik zie dat ze rood begint te worden. "Sorry ik was even vergeten dat je er niet zo over praat. Laat maar je moet geen details geven." knipoog ik naar haar.

Het is al laat en omdat we morgenvroeg niet te laat willen opstaan besluiten we maar allebei te gaan slapen. 

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now