Hoofdstuk 20

1.5K 19 14
                                    

Eline's POV

Het was zalig om vanochtend met Justin naast me wakker te worden. Spijtig genoeg is hij ondertussen al terug vertrokken naar zijn kamer. Anders zou hij zich moeten verantwoorden bij de andere jongens. Nu Niall het ook al weet ben ik al wat geruster. Zijn reactie viel goed. Ik hoop echt dat Justin snel met Liam gaat praten. Ik lach even met mezelf. Wie had ooit gedacht dat ik na enkele weken college, zo snel nieuwe vrienden zou maken, waarmee ik nu op reis ben, en dan nog eens een vriendje heb. VRIENDJE! Dit zou mijn moeder zelfs niet geloven denk ik. Ik geloof het zelf bijna niet. Dat een jongen zoals Justin op mij zou vallen. Het is best raar dat ik zelf verliefd ben geworden op hem. Deze gevoelens heb ik nog nooit voor iemand anders gehad. Ergens denk ik bij mezelf dat Justin dit ook nog nooit gehad heeft. Ik ben misschien wel zijn eerste echte liefde. Dan komt plots ook de gedachten dat hij wel veel bedpartners heeft gehad... Snel schud ik deze gedachten van me af.

Ik stap in de douche en laat het warme water over me stromen. Het is ondertussen de voorlaatste dag van onze reis. Nog even genieten van het mooie Barcelona en dan keren we terug. Terug naar college, terug naar het studeren. Dan gaat Justin eindelijk met Liam praten. Ik blijf daar maar aan denken. Hoe gaat Liam erop reageren? Ik stap uit de douche en zie dat het al 9 uur is. We hebben afgesproken in de ontbijtzaal om half 10 dus ik moet even doordoen. Ik probeer de gedachten omtrent Justin en Liam van me af te zetten en droog mijn haar. Als dat eindelijk klaar is, trek ik snel een shortje met een topje aan. Net op tijd vertrek ik naar de ontbijtzaal.

Als ik aankom zie ik dat iedereen al aan tafel zit. 'Goeiemorgen' begroet ik hen waarna ze me terug begroeten. Er is nog een plekje vrij naast Louis dus ga ik daar maar zitten, net over Justin. Ik probeer hem aan te kijken maar hij kijkt niet terug. Ik wend men blik van hem af en probeer de gesprekken aan tafel te volgen. 'Dus Niall en Shana gaan vandaag samen iets doen, zullen wij naar kamp Nou gaan dan?' Vraagt Liam aan de jongens. Meteen zijn de andere enthousiast, jongens en voetbal. 'Ik ga niet mee, ik heb een date met dat meisje van de club.' Hoor ik Justin zeggen en ik zie de jongens even grinniken. Ik weet dat hij met mij iets gaat doen maar toch geeft het me een raar gevoel. Ondertussen haalt Liam me uit mijn gedachten. 'En jij? Wil je mee? Zou het erg vinden als je alleen achter blijft.' Vraagt Liam aan me. 'Dankje maar voetbal is niet echt mijn ding. Ik denk dat ik in de voormiddag wat ga rond wandelen in de stad en in de namiddag naar het strand ga of het zwembad van het hotel.' Lach ik vriendelijk naar hem. Hij knikt. 'We zijn wel echt een hele dag weg en Shana en Niall ook, dus dan moet je s' avonds ook alleen eten. Vind je dat erg?' Vraagt Zayn voor de zekerheid. Ik schud mijn hoofd en lach vriendelijk naar hem.

Na het ontbijt zijn de jongens direct vertrokken richting het voetbalstadion van Barcelona. Wat ze daar allemaal gaan doen een hele dag blijft voor mij een raadsel. Ik weet echt niet wat al die jongens met voetbal hebben. Ondertussen zit ik hier nog in de ontbijtzaal met Shana, Niall en Justin. Het voelt al veel losser. Justin is naast mij komen zitten en is met Shana aan het praten. 'Wat gaan jullie allemaal doen?' vraagt hij aan haar. Shana kijkt even naar Niall. 'Jij mag kiezen in de voormiddag, maar in de namiddag heb ik al een verrassing gepland.' knipoogt Niall terug. 'Ooh spannend.' zegt ze als ze hem een klein kusje geeft. 'Wat gaan jullie doen?' vraagt Shana aan hem. 'Ik ga Eline laten kiezen en volg haar braaf.' lachte Justin. Hij pakte even mijn hand vast en ik voelde de kriebels door mijn buik gaan. 'Dan zullen wij maar eens vertrekken.' zegt Niall en hij trekt Shana recht van haar stoel. Ze botst tegen hem aan en hij houdt haar stevig vast. 'Vandaag wordt een dagje voor ons twee.' hoor ik hem in haar oor fluisteren. En dan te denken dat die twee ooit zoals Justin en ik begonnen zijn.

Als Shana en Niall vertrokken zijn vraagt Justin aan me wat ik wil gaan doen. 'Nu we toch in Barcelona zijn, ik wou altijd al een de Sagrada Familia bezoeken.' lach ik naar hem. Ik hoor hem even zuchten. 'Ik had kunnen weten dat je zoiets ging voorstellen.' lachte hij. 'Niet echt iets voor jou?' vraag ik spottend. Hij schud zijn hoofd. 'Maar als we nu vertrekken kunnen we in de namiddag terugkeren naar het hotel.' fluistert hij me zachtjes toe met zijn ondeugende blik. Ondertussen voel ik mijn hart kloppen in mijn keel. Ik knik zachtjes en kan een lach niet onderdrukken. 'Kom dan zijn we weg.' zegt hij. Hij staat recht en wacht tot ik ook recht sta. Als we vertrekken zie ik dat hij even over iets twijfelt maar na een tijd pakt hij toch mijn hand vast. Ik kijk hem blij aan. 'Sorry als dit soms wat stroever gaat, in die romantische dingen ben ik niet zo'n specialist.' lacht hij een beetje verlegen naar me. Justin verlegen? Ik lach even naar hem. 'Je doet je best.' zeg ik en geef hem snel een kusje op zijn kaak. Dan blijft hij even staan. 'Serieus?' vraagt hij dan. Ik kijk even verward. Dan pakt hij mijn hoofd tussen zijn twee handen en plant zijn lippen op de mijne. 'Als je me een kus geeft, voel ik die liever op mijn lippen.' fluistert hij na de kus. Ik lach even naar hem. Wat voel ik me gelukkig. 'Of ergens beneden.' zegt hij er nog achter en ik kan het niet laten om met mijn ogen te rollen. Ondertussen wandelen we verder hand in hand.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 04, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now