Hoofdstuk 12

3.6K 54 0
                                    

Shana's POV

Eline heeft al iets lichter aangetrokken. Een mooi roos zomerjurkje. Ik sta hier nog steeds met mijn koffer, nadenkend over wat ik aan zou doen. "Pak dat rood dat staat je goed." Zegt Eline als ze het kleedje omhoog houdt. "Oke dankje." Lach ik naar haar. "Ik ga op het balkon even bellen naar men moeder. Dan is ze gerust." Zegt Eline en ik knik. Terwijl ik de jurk aandoe wordt er aan de deur geklopt. Shit, de rits is zelfs nog niet vast. Ik trek mijn jurk goed en laat mijn haar over de opgesloten rits vallen. Als ik de deur open doe zie ik Niall daar staan met een big smile. "Hey is jullie kamer ook zo mooi?" Zegt hij nog steeds enthousiast. Ik gebaar hem dat hij naar binnen mag komen om te kijken.

"Mooi." Zegt hij na even rond te kijken. We blijven elkaar even aanstaren. "Euhm zijn jullie klaar om iets te gaan eten?" Vraagt hij na een tijdje. "Ja, Eline is juist nog even aan het bellen met haar moeder." Antwoord ik. "Oke is goed dan wachten we even. Ik had tegen de andere gezegd dat ik jullie zou komen halen. Ze wachten in de lobby." Zegt hij terwijl hij op de rand van het bed ging zitten. "Oke das goed. Euhm.. Zou je me misschien nog even willen helpen?" Vraag ik en wij naar de rits op men rug. Hij staat recht en komt achter me staan. Ik doe mijn haar uit de weg en voel zijn handen maar de rits gaan. Zacht doet hij de rits toe, daarna legt hij zijn handen op mijn schouders. "Het staat je geweldig." Fluistert hij. Ik draai mijn hoofd een beetje om en kijk recht in zijn ogen.

"Ik ben klaar!" Komt Eline luidruchtig binnen en haalt ons uit onze gedachten. Ze ziet ons en blijft stil staan. "Ow.. Sorry." Zei ze stil. "Euhm ik kwam jullie net halen." Zei Niall nog steeds enthousiast. "Zijn we weg?" Vraag ik terwijl ik mijn tas neem en de kamer uit liep. "Sorry slechte timing." Hoorde ik Eline nog tegen Niall zeggen.

*

Eline's POV

"Kijk daar is een restaurant, zullen we daar gaan horen of er nog plaats is voor ons?" vraagt Harry. Iedereen gaat akkoord. "Kan er eigenlijk iemand Spaans?" vraag ik als we naar het restaurant stappen. "Ja hoor, ik." zegt Niall terwijl hij naar Shana knipoogt. "Jij? Dat is het eerste dat ik er van hoor." lacht Shana. "me subestimaron mi estimado" zei Niall als we voor het restaurant staan. (Onderschat me niet mijn liefste)  "Geen idee wat je net zei maar het klonk goed." lacht Shana naar hem."Dat laatste durf je niet in het nederlands tegen haar zeggen zeker." fluister ik naar hem en hij lacht even. 

We gaan allemaal aan tafel zitten. Justin komt naar me zitten en Niall zit over me. "Zullen we allemaal samen een de tapas schotel nemen?" stelt Harry voor. "Ja klinkt goed." zegt Justin en ik voel dat hij zijn hand op mijn been legt onder tafel. Er gaat een schok door mijn lichaam. "Eline?" vraagt Shana als ze me uit mijn gedachten haalt. "Ja?" vraag ik als ik me probeer te concentreren wat niet goed lukt. Ik denk enkel nog aan zijn hand op mijn been, zijn aanraking. "Is het goed voor jou?" vraagt Shana en kijkt me even bezorgd aan. "Ja hoor prima." zeg ik. Justin kijkt me even aan en knipoogt naar me. Oh waarom moest hij dat toch doen, sevens smelt is helemaal. Ik probeer me terug te concentreren op het gesprek aan tafel. "We kunnen na het eten nog iets gaan drinken in de bar van het hotel? Ik wil het de eerste avond niet te laat maken zodat we morgen al iets kunnen gaan doen." stelt Liam voor. "Ja dat is goed maar we kunnen sevens inderdaad nog iets gaan drinken in de bar." klinkt Shana enthousiast. Ze zit naast Niall en hij kijkt haar aan terwijl ze verder praat met Liam. Ik hoop echt dat hij deze week zijn kans waagt. Ik snap niet waarom die twee nog niet samen zijn. Ze zijn stapel op elkaar maar ze weten het niet van elkaar. Daar moet ik deze week verandering in brengen. Ik wordt uit deze gedachten gehaald als ik de hand van Justin voel bewegen. Hij wrijft over mijn been. Heel mijn lichaam tintelt. "Ik moet even naar het toilet." zeg ik en sta recht. Shana kijkt me even na terwijl ik naar toilet loop.

Pff even af koelen nu. Waarom maakt hij me zo zot? Hoe doet hij het toch.. Ik ga snel naar toilet, was mijn handen en wil de damestoiletten weer uitlopen maar ik bots tegen iemand op. Justin. "Werd het je daar te heet?" fluistert hij in mijn oor als hij me passeert. Nog voor ik kan antwoorden is hij al de herentoiletten in gelopen. 

Ik ga terug aan tafel zitten en het eten wordt net gebracht. Het ziet er heerlijk uit. "Oh eindelijk eten." zegt Niall en je ziet zijn gezicht opvrolijken. "Jij wordt gelukkig als je eten ziet." merkt Shana op. "Niet enkel bij eten hoor." zegt hij en knipoogt. "Wat maakt je dan nog gelukkig?" vraagt ze terwijl iedereen begint te eten en onderlinge gesprekken voert. Zeg het Niall, zeg dat zij je gelukkig maakt. "Gewoon heel veel dingen". zegt hij. Shana lacht even en richt zich dan mee op andere gesprekken. Ondertussen is Justin terug aan tafel komen zitten. "Check even je telefoon." zegt hij zacht zodat niemand het hoort. Ik neem mijn telefoon en zie dat ik een bericht heb van hem.

Van: Justin
Ik wil straks even met je alleen zijn. Als iedereen nog iets gaat drinken zeg dan dat je al gaat slapen. Dan kom ik wel naar je kamer x

Ik steek mijn gsm terug weg en Louis vraagt me wat er was. "Mijn moeder stuurde me een berichtje om te vragen of alles goed was." verzon ik snel. "Je hebt 2 uur geleden nog met haar gebeld?" merkte Shana op. "Ja, ze is nogal ongerust." zeg ik. Dan gaat iedereen weer terug naar zijn onderlinge gesprekken. 

"Dat was echt heerlijk." zegt Niall nog eens enthousiast wanneer we het restaurant verlaten. Het begint donker te worden en de lichtjes in de stad gaan aan. Het is hier echt prachtig. "Toch een prachtige stad he." zegt Shana. Ze gaat op een bruggetje staan en kijkt rond in de stad. "Een prachtige stad met een prachtig meisje." zegt Niall tegen haar en ze kijkt hem aan met een van haar mooiste glimlachen. De rest is al doorgestapt en ik ga snel achter hen aan. Ik kijk nog even achterom en zie dat ook Shana en Niall samen ons aan het volgen zijn naar het hotel.Ze stoppen even en ze geeft hem een knuffel. Daarna laat ze los, lacht even verlegen en wandelt samen met hem verder.

*

We komen aan in de bar van het hotel. Iedereen gaat zitten en bekijkt meteen de drankenkaart. "Euhm ik ga al naar de kamer. Ik ben eigenlijk echt moe dus ik denk dat het beter is dat ik nu al ga slapen." zeg ik en iedereen kijkt op. "Vind je het erg dat ik nog even blijf?" vraagt Shana aan me. "Nee natuurlijk niet." zegt ze en lacht naar me. 

Onderweg naar men kamer voel ik mijn gsm trillen. 

Van: Justin

Laat je deur op een kier staan x

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now