Hoofdstuk 7

4.6K 59 3
                                    

Eline's POV

Ik word wakker van een kloppend geluid. "Ugh Shana wat is dat?" kreun ik als ik me recht op zet. "Pff welk?" zegt ze als ze net haar ogen opendoet en zich omdraait naar mij. "Hoor je dat geklop niet?" vraag ik haar. "Doe de deur dan open." zegt ze en draait zich terug om en sluit haar ogen. Ja een ochtendhumeur heeft ze soms wel. Ik sta op en loop naar de deur terwijl de persoon aan de andere kant er op blijft kloppen. "Jaja ik kom al." zeg ik geërgerd en open de deur.

"Niall?" zeg ik als ik de deur opendoe. "Hey, euhm is Shana hier?" vraagt hij als hij me ziet staan. "Ja natuurlijk het is 8 uur ze licht nog in haar bed en het is zaterdag." zeg ik hem. "Ligt Louis er ook bij?" vraagt hij terwijl hij naar binnen wandelt. Louis?

"Shana wordt wakker!" roept Niall en ze zet zich meteen recht in haar bed en gaat met haar hand door haar haar. "Welk is er? Wat doe je hier zo vroeg?" vraagt ze als ze de slaap uit haar ogen wrijft. "Wat is dat tussen Louis en jou?" vraagt hij terwijl hij zijn stem opheft. "Tussen Louis en mij? Niks?" vraagt ze verward. "Haha sure zoals ik vannacht zag zeker." zegt hij. Hoor ik nu jaloezie in zijn stem. "Kijk Niall er is niks tussen mij en Louis. We zijn gewoon al jaren vrienden net zoals de rest verder dan vrienden is er niks." probeert ze hem te overtuigen. "Yeah whatever." zegt hij nog en loopt de kamer uit.

"Ik denk dat er iemand jaloers is." zeg ik als ik terug op mijn bed ga liggen. "Hij leek wel kwaad, fijn nu dat ook nog." Zucht ze en draait zich weer om om verder te slapen. Ik blijf gewoon nog even liggen maar slapen kan ik niet meer. Ik denk steeds terug aan gisteren. Ik heb Justin gewoon afgetrokken op toilet! Sinds wanneer ben ik zo geworden? Niet dat ik er echt spijt van heb maar toch. Wat zou er gebeuren als de lessen gedaan zijn. Gaat hij dan gewoon verder met zijn leven alsof er niets gebeurd is? Ik word uit mijn gedachten gehaald door een bericht. Het is een bericht in de groep die we gemaakt hebben op whatsapp waar iedereen mee in zit.

Nialler: Allemaal samen lunchen? Niall heeft honger 😏 🍕🍔

Harry: Niall heeft altijd honger 😉

Zayn: Is goed. Waar en wanneer?

Nialler: 12 u bij Mario's Hut

Justin: Zal er zijn. Shana ik kom eerst nog even langs u

Shana: oke is goed

Nadat het gesprek stil valt besluit ik me maar te gaan douchen. Wat zal ik aandoen? Wat zou Justin willen dat ik aandoe? Eline doe normaal vergeet hem even. Ik zet een rustig muziekje op en zet de douche aan. De warme stralen doen me deugd terwijl ik nadacht over wat ik zou aandoen. Welk zou Justin mooi vinden? Wow ik ben echt veranderd..

Als ik me heb afgedragen ga ik met de handdoek om mij naar de kamer om Shana te vragen welk ik moet aandoen. Zelf zie ik haar al aangekleed op de tafel zitten terwijl haar een been over haar ander been ligt. Ze draagt een zwart jeans shortje met daarop een Bordeaux topje en nog een ketting en wat sieraden. "Welk zou ik aandoen?" Vraag ik als ik voor haar ga staan. Ze legt haar gsm neer en zonder iets te zeggen loopt ze naar men kast. Ze geeft me een gewoon shortje en een wit topje met zwarte vlinders op. "Staat je vast geweldig." Zegt ze en schenkt me een kleine lach. Dan gaat ze terug op tafel zitten en neemt haar gsm terug. "Alles oke?" Vraag ik haar voorzichtig. Ze trekt haar schouders op. "Heb al naar Louis gestuurd dat hij sebiet terug zoals altijd moet doen want anders maken we Niall nog bozer. Ik wou hem gewoon wat jaloers maken maar nu is hij boos." Zegt ze en laat een zucht ontsnappen. "Dat hij boos was wil ook zeggen dat hij jaloers is en binnenkort is hij het al lang vergeten en dan vraagt hij je misschien een keer mee uit." Moedig ik haar aan en loop dan terug naar de badkamer.

Als ik de badkamer terug uitloop zie ik Shana nog steeds op tafel zitten maar nu staat Justin voor haar. "Hey." Zeg ik tegen hem. Hij draait zen hoofd even naar mij. "Hey." zegt hij en praat dan weer verder met Shana. "Komaan die is nimeer boos. Hij had waarschijnlijk honger dan weet je dat hij raar doet." Zegt Justin. Ze hebben het dus over Niall. "Pff ik heb geen zin om naar Mario's te gaan en daar te moeten zitten zien op hem en dat meisje." Zucht ze. Justin trekt haar van tafel en slaagt zen arm om haar schouders. "Komaan komt allemaal goed. En je hebt mij nog eh." Lacht hij erachter als hij uit de deur wandelt samen met haar. "Kom je ook mee Eline?" Hoor ik hem nog achter de hoek roepen. Ah dus hij heeft me toch nog opgemerkt?

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now