Hoofdstuk 16

3.7K 50 1
                                    

Eline's POV

Na een paar minuten verlaat ik ook de kamer en wandel naar de lobby. Mijn benen trillen nog een beetje. Ik kan bijna niet geloven wat zo juist gebeurd is. Dan dwalen mijn gedachten af naar iets dat op het strand gezegd is. De jongens hadden een regel dat ze niet met elkaars exen mochten gaan. Wil dat zeggen dat Justin het voor altijd wil verzwijgen? Al snel stop ik deze gedachten weg wanneer ik bij de rest aankom. "Hier se ons trage is er ook eindelijk." lacht Zayn. Ik lach even en dan lopen we met zen alle naar de zaal waar de flamencoshow doorgaat. Ik kijk in mijn ooghoek naar Justin en voel een tinteling in mijn buik. "Ik wil sevens alle details horen." fluistert Shana naast me. "Ik snap niet wat je bedoeld." zeg ik hoewel ik het goed genoeg snap. "Ik denk dat je het maar al te goed snapt." zegt ze en knipoogt naar mij.

De flamencoshow was geweldig om aan te zien. De professionele dansers waren zo gedreven en een en al passie, prachtig gewoon. Nadien kreeg iedereen de kans om te dansen. "Wil je het is proberen?" vraagt Niall uitdagend aan Shana. "Ik denk niet dat ik dat kan en jij waarschijnlijk ook niet." lacht ze. "Bajo mi liderazgo trabaja mi querido." zegt Niall en Shana trekt een vragend gezicht. (Onder mijn leiding lukt het wel mijn liefste). Hij pakt haar hand en trekt haar mee naar de dansvloer, zo schattig. "Waarom zijn die twee al niet langer een koppel?" vraagt Liam zich luidop af. "Allebei smoorverliefd maar niemand durft de stap te zetten." vult Zayn aan. "Laat ze maar rustig doen, ze komen er wel." zegt Justin tegen hen en hij schenkt me een stiekeme knipoog. Weer gaat er een kriebel door mijn buik. Ik kijk even naar de dansvloer en zie hoe Shana zich laat leiden door Niall. Wow eigenlijk kan hij echt goed dansen. Ze doen het goed. Ondertussen voel ik mijn gsm in mijn tas trillen.

Van Justin
Ik zou je nu eigenlijk echt graag in mijn armen hebben vannacht.. xx

Naar Justin
Zou ik ook heel graag hebben, maarja er is maar een bed in mijn kamer en jij ligt ook niet alleen op de kamer.. xx

In mijn ooghoek zie ik Justin een pruillipje trekken, zo schattig. "Moeten jullie nog iets hebben om te drinken? Ik ga drinken halen." vraagt Louis. "Gewoon een beetje water voor mij alsjeblieft." vraag ik aan hem en hij knikt. Wanneer het liedje eindigt komen Shana en Niall terug naar ons. "Jullie waren geweldig." zegt Liam enthousiast. "Ik moet toegeven, Niall kan er wat van." zegt Shana en Niall knipoogt even naar haar. Ondertussen is Louis terug met het drinken. 

"Wat denken jullie ervan om morgenavond uit te gaan? Er zullen toch wel een paar  clubs zijn hier in de buurt." stelt Shana voor. "Ja dat lijkt me een goed idee." zegt Harry en iedereen knikt. "En iemand ideeën voor in de middag?" vraagt Justin. "Misschien kunnen wij gaan shoppen en dan nog eventjes naar het strand?" vraagt Shana aan me en ik ga meteen akkoord. "Dan kunnen wij Camp Nou gaan bezoeken en nadien ook naar het strand komen?" stelt Louis voor aan de jongens, iedereen gaat akkoord. Ondertussen voel ik weer mijn gsm trillen.

Van Justin
Ik heb geregeld met Shana dat we sevens even alleen zijn xx

Shana is echt een schat dat ze ons wat tijd met twee geeft. Ik ben wel benieuwd hoe het gaat zijn zo nu we.. samen zijn? Zijn we dat? Hij wil het nog even stil houden, wat ik wel snap met de regel enzo, maar wat zijn wij nu? Ik hoop dat er straks nog wat meer duidelijkheid komt. Ondertussen beslissen Harry, Zayn, Louis en Liam dat ze naar hun kamer gaan. "Ik blijf nog even hier." zegt Justin en doet teken dat hij nog wat gaat drinken. "Ik ga ook naar mijn kamer." zeg ik snel, Justin komt sevens wel achterna. "Ik ga nog even wandelen, heb nog wat frisse lucht nodig." zegt Shana. "Ik heb niet graag dat je hier 's nachts alleen over straat loopt. Ik zal mee gaan, als je dat niet erg vindt." stelt Niall voor. De andere grinniken even en gaan dan verder naar hun kamer dus loop ik maar mee terwijl Justin achter blijft.

Wanneer ik in mijn kom zet ik de raam even open voor verluchting. Ik hoop dat Justin er snel is. Ongeduldig ga ik naar de badkamer en doe alvast mijn armband en ketting uit. Dan wordt er op de deur geklopt, Justin! Ik loop naar de deur en doe ze open. Tot mijn grote teleurstelling staat er niemand. Net voor ik de deur terug dicht wil doen glipt er iemand naar binnen en wordt ik tegen de muur gedrukt, Justin. "Je liet me schrikken." lach ik als we in elkaars ogen kijken. "Sorry, ik ben gewoon heel blij dat ik even met je alleen ben." zegt hij en plant een kort kusje op mijn lippen. Daarna sluit hij de deur achter zich en lopen we verder de kamer in.

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now