Hoofdstuk 6

4.6K 59 10
                                    

Eline's POV

"Wow Eline dat moet je kopen! Het staat je geweldig!" Zegt Shana als ik het pashokje uitloop. Ik lach even een kijk dan in de spiegel. Het is een zwart kleedje dat vanboven is afgewerkt met kant. "Ik neem hem als jij die jurk neemt." zeg ik en kijk haar aan. Ze heeft ook een zwarte jurk aan. Het heeft niks speciaal. Enkel dat het een open rug heeft. "Ik was al van plan om hem te nemen." Zegt ze lachend. We gaan terug in ons pashokje en kleden ons om.

*

Als we terug de kamer binnen lopen zien we Justin op Shana haar bed zitten. Als hij ons ziet staat hij recht. "Hey ik dacht ik ga op Shana haar bed zitten want Eline zal wel niet willen dat ik dat bij haar doe." Zegt Justin lachen. Hij geeft Shana een kus en een knuffel en lacht naar me. "En iets gevonden voor vanavond?" Vraagt Justin. "Uhu." zegt Shana als ze afwezig haar zakken uitlaat. "Shana, welk is er?" hij gaat wat dichter bij haar staan en spreekt stiller. "Niall, nu brengt hij vanavond zijn date mee.." Hoor ik haar zacht zuchten. "Maak hem dan jaloers vanavond. Ik weet dat hij er niet tegen kan dat andere jongens met je flirten. Dat heb ik al is gezien." Lacht Justin. "Met wie zou ik hem jaloers moeten maken? In de Tap zitten enkel jongens die me niet aanstaan." Zucht ze weer. "Je mag het met mij doen." hoor ik Louis ineens zeggen. We draaien ons om en Louis komt uit het toilet gelopen. "Voila opgelost. Ik ga me klaarmaken voor vanavond." Zegt Justin als hij wil vertrekken. "Wacht ik kom mee," zegt Louis en loopt dan naar Shana, "we zullen vanavond is laten zien wat hij mist." Knipoogt Louis naar haar. "Hoe weet je het?" Vraagt Shana verwart en kijkt boos naar Justin. "Toen Justin is met jou aan het bellen was kwam ik net binnen en hoorde alles maar don't worry. Ik vertel niks." Zegt hij en wandelt samen met Justin weg.

"Eline ga jij je omkleden in de badkamer? Dan kan ik sebiet je make-up doen." Zegt Shana en duwt me mijn kleedje in mijn handen. "Make-up?" Kijk ik haar vragend aan. Ik draag nooit make-up. "Ja maar ik hou het naturel hoor geloof me. Ik heb het toch ook naturel? Of niet? Anders moet je het zeggen. Ik wil zelf ook niet als een mislukte Barbie rondlopen." Lacht ze als ze even in de spiegel kijkt. "Nee nee je make up ziet er heel goed uit. Je mag sebiet de mijne ook doen." lach ik naar haar als ik de badkamer in wandel. Als ik net mijn kleedje aan heb zie ik mijn gsm oplichten.

Van: Justin
Nu het gedaan is met Liam, wil je dan nog verder gaan met de lessen? Je deed het tenslotte een soort van voor hem.

Wat moet ik daar nu op antwoorden? Tuurlijk wil ik verder gaan! Maar kan ik hem dat zo zeggen? "Zeg dan tegen hem dat je verder wil gaan." hoor ik Shana achter me zeggen en ik schrik me rot. "Hoe lang sta je hier al?" Vraag ik als de schrik weg is. "Net maar zag het berichtje. Kom ga zitten ik ga je make-up doen. Ik ben al zelf helemaal klaar. Antwoord jij terwijl maar op Justin.

Naar: Justin
Zie je het zitten om de lessen verder te doen? Ik wil wel.

Ik laat het eerst aan Shana zien en ze knikt goedkeurend. Daarna leg ik mijn gsm weg en begint ze aan mijn make-up. Lang duurde het niet want ze hield het heel naturel. Ze gaf me een spiegel en ik bekeek mezelf even. "Dankje." zeg ik tegen haar. "Graag gedaan. En je hebt nog een bericht." Zegt ze als ze mijn gsm aangeeft.

Van: Justin
Tuurlijk zie ik het zitten. Ze gaan dus gewoon verder. Weet wel dat het bij mij puur voor de seks is.

Toen ik het las kreeg ik een raar gevoel. Ik wist wel dat hij niks in me zag maar toch deed het een soort van pijn. "Wacht maar. Nu zegt hij dat maar binnenkort.." Zegt Shana tot de deur opengaat. "Wie zegt wat binnenkort?" Vraagt Harry als de jongens binnen komen gelopen. "Niemand." Lacht Shana weg en ze gaat naar Harry en geeft hem en de rest een kus. Enkel Niall is er niet bij. Ik zeg ook dag tegen iedereen en vraag dan waar Niall is. "Die komt ineens naar den Tap samen met zen date." Antwoord Zayn. "Wow Eline nieuwe stijl. Staat je goed." zegt Harry. "Dankje."

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now