Hoofdstuk 11

3.9K 50 3
                                    

Eline's POV

Mijn koffer is klaar, ik check nog een keer mijn handtas en zie dat ik alles bij heb wat ik nodig heb. Het is 6 uur. Nog een half uur voor de taxi hier is en Shana slaapt nog steeds, ik zal haar maar voorzichtig wakker maken.
"Shana." Zeg ik zachtjes terwijl ik tegen haar arm duw. "Hmm." Is het enige dat ik terug krijg. "Je hebt nog een half uur voor de taxi er is." Zeg ik en ze schiet wakker. "Ugh dan zal ik me maar snel gaan wassen." En ze schoot weg in de badkamer. Als ik de douche hoor stromen klopt er net iemand op de deur. Ik ga opendoen en zie Niall staan.

"Hey, is Shana al wakker?" Vraagt hij. "Ook een goeiemorgend, ja ze staat net onder de douche." Antwoord ik en laat hem binnen. "Ah oke ja dan zie ik haar straks wel. Euhm pff Eline wil je straks in het vliegtuig naast me komen zitten? Ik zou graag iets met je bespreken over Shana." Zegt hij zenuwachtig. "Ja das goed." Antwoord ik en hij lacht. "Oke tot straks." Zegt hij en loopt de kamer uit.

Een half uur later staan we met zen alle voor het gebouw en is de taxi-chauffeur onze koffers aan het inladen. "De koffers steken er in. Jullie mogen instappen" zegt hij vriendelijk. Ik en Shana gaan al helemaal vanachter zitten en al snel propt Niall zich tussen ons. "Goeiemorgend." Zegt hij blij. "Jij bent goed wakker." Zegt Shana en ik hoor dat ze nog moe is. "Nee ik ben nog doodmoe en moet nog wa rusten." Zegt Niall en legt zijn hoofd op haar schoot terwijl hij naar me knipoogt. Ze legt haar hand in zijn haar en gaat er even door. Hij kijkt op naar haar en even blijven hun ogen in elkaar hangen. Dan vertrekt de taxi en is iedereen enthousiast omdat we binnen een paar uur in de mooie straten van Barcelona lopen.

Als we in de luchthaven aankomen stapt iedereen vermoeid uit de auto. De taxi-chauffeur laadt onze koffers uit en wenst ons een fijne reis. "Shana loopt vanachter wat te klungelen met haar zware koffer en ik zie dat Niall naar haar gaat en helpt. Ze lacht even naar hem en geeft hem een knuffel. Ze zouden zo schattig zijn samen. Terwijl we staan te wachten om in te checken komt Justin naast mij staan. "Hopelijk is jouw kamer dicht bij die van mij." Fluistert hij zacht naar me als hij knipoogt.

Als iedereen is ingecheckt en de koffers zijn af gegeven hebben we besloten te gaan ontbijten in een van de ontbijtbrasseries op de luchthaven. "De reizigers met eindbestemming Barcelona mogen zich naar gate 7 begeven. Het vliegtuig vertrek binnen 45 minuten." Horen we een stem door de intercom zeggen. "Tijd om te vertrekken. Barcelona here we come." Zegt Niall luid als de rechtstaan en een arm om me heen slaat. Ik zie Shana even verward kijken. "Moet je dit niet bij Shana doen?" Vraag ik hem stil en we beginnen allebei te lachen.
"Die mag mij wel is fouilleren." Zegt Zayn als hij naar een vrouwelijke douane knikt. "Hou je manieren maar, straks laten ze je niet meer opstappen." Lacht Harry. "Hey niemand kan mij weerstaan hoor." Knipoogt Zayn naar de douane.

Shana's POV

Terwijl iedereen met Zayn mee lacht zie ik dat Niall iets in Eline haar oor fluistert, ze lacht lief naar hem. Wat is dat nu weer? Als Justin een arm om me heen slaagt haalt hij me uit mijn gedachten. "Kom we mogen opstappen. Waar zit je met je gedachten?" Vraagt hij aan me. "Niks laat maar." Lach ik naar hem en neem mijn vliegtuig ticket. Plaats 84B. Eindelijk gevonden. Justin is naast me komen zitten. Voor me zitten Eline en Niall. Achter me Harry en Louis. En Zayn en Liam zitten schuin voor ons.

"Welk was er nu derjuist?" Fluistert Justin naar me. "Niets hoor. Maar je wou is een babbeltje doen?" Vraag ik hem benieuwd over wat. "Ja, je bent men beste vriendin en er is iets vreemd aan de hand met me." Zegt hij stil. Net voor ik nog iets kon vragen sprak de stewardess door de intercom.

"Beste reizigers, iedereen welkom op de vlucht naar Barcelona. Ik ben jullie hoofdstewardess voor deze vlucht. Jullie mogen mij Sarah noemen. In de achterkant van de stoel voor jullie zien jullie een scherm en daarnaast hangt een hoofdtelefoon. Jullie mogen die opzetten en naar de instructies luisteren voor noodgevallen. Gelieve jullie gordel al om te doen. We stijgen op binnen 4 minuten. Ik wens jullie alvast een prettige reis." Klinkt een zachte stem. Justin tikt me aan en we laten de instructies voor wat ze zijn.

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now