Hoofdstuk 18

3.3K 55 5
                                    

Eline's POV

Ik loop met Shana door de winkelstraat van Barcelona, het is hier echt geweldig. Toch dwalen mijn gedachten steeds af naar daarstraks toen Niall de kamer binnen wandelde. "Eline, is er iets?" vraagt Shana als ze plots blijft staan. "Gaat Niall echt zwijgen tegen de anderen?" vraag ik een beetje ongerust. "Natuurlijk! Als Niall zegt dat hij zwijgt doet hij dat, echt waar. Ik ken hem al jaren en hij kan zijn woord houden." stelt ze me gerust. "En nu gaan wij een middagje genieten van het shoppen." zegt ze en trekt me mee een winkel binnen.

"Wauw het is hier echt geweldig!" zeg ik als ik samen met Shana naar een pashokje wandel. We hebben allebei een heleboel kleren genomen die we willen passen. "Als je iets aanhebt kom dan naar buiten dan kom ik ook dan kunnen we het beoordelen." zegt Shana net voor ze haar pashokje sluit. Ik ga dan ook maar een pashokje binnen. Eerst de kleedjes, dat is het makkelijkste. Ik doe het kleedje met bloemetjes aan en wandel dan naar buiten, Shana staat er ook al. Ze heeft een zwart kleedje aan dat vanboven strak zit en wat losser aan de onderkant. "Het is echt een mooi kleedje dat moet je nemen." zeg ik tegen haar als ik haar bekijk. "Die bloemetjes staan je ook heel goed, neem die maar mee." zegt ze en knipoogt net voor ze weer in haar pashokje verdwijnt. Mijn volgende kleedje is oranje en zit erg los. Ik wandel naar buiten en weer staat Shana al klaar. Deze keer heeft ze een rood kleedje aan waarin de rug is uitgesneden. "Dit staat je ook prachtig, als we nog eens naar een flamencoshow gaan moet je dit aandoen." zeg ik haar. "Dit is nog een twijfelgeval." zegt ze. "Maar euhm, niet slecht bedoeld, maar die jurk zou ik terug hangen, je bent net een wortel en ik zie oranje niet zo graag." zegt ze maar ik zie dat ze zich schuldig voelt. "Oh das niet erg, ben blij dat je het zegt. Ik vond het ook al niet zo goed." zeg ik en we wandelen allebei terug naar ons pashokje. We lopen op het zelfde moment het pashokje uit. Shana heeft een zwarte jeans short aan en een bordeaux topje. Ik draag een donker roos zomerkleedje. "Wauw, het staat je geweldig! Die moet je nemen!" zegt Shana enthousiast. "Jij dat shortje en topje ook, zo'n leuke combinatie!" zeg ik en lachend gaan we op naar het volgende. Na nog een kwartier in de pashokjes hebben we besloten wat we meenemen en gaan we naar de kassa. Shana koopt het zwart kleedje, het rood kleedje, het zwart shortje en het bordeaux topje. Ik neem het kleedje met bloemetjes en het donkerroos zomer kleedje.

"Zullen we eerst iets gaan drinken? Ik heb het er warm van gekregen." stelt Shana voor. Ik knik. "Daar is een terrasje en er is nog plaats." wijs ik haar, ze knikt en we wandelen er naartoe. "Welk ga jij pakken?" vraagt Shana aan me terwijl we de kaart bekijken. "Ik denk Sex on the beach." antwoord ik. "Is goed, ik zal het wel binnen gaan bestellen, ik moet toch naar het toilet." zegt ze en wandelt naar binnen. Ondertussen neem ik even mijn gsm. 

Van Justin:
Niall wil morgen iets met Shana gaan doen, dus de jongens hebben voorgesteld dat iedereen morgen een dagje voor zichzelf heeft. Misschien kunnen wij ook iets gaan doen? xxx

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik het lees. Snel stuur ik terug dat ik er al naar uit kijk om samen met hem iets te doen. "Welk is er zo leuk?" vraagt Shana als ze zich neerzet. "Justin stuurde net een berichtje. Niall wil morgen iets met jou apart doen dus de jongens hadden voorgesteld dat iedereen morgen een dagje voor zichzelf heeft en Justin zei dat wij twee dan misschien ook iets konden doen." vertel ik aan Shana met nog steeds een grote glimlach. "Maar als ze er straks iets van zeggen reageer dan verrast, ik denk dat Niall het als verrassing voor je wou doen." zeg ik er snel achteraan. "Ik zal wel verrast reageren. Kijk onze drankjes komen er al aan." knipoogt Shana terug naar me. We drinken rustig ons drankje leeg terwijl we nog wat praten. Wanneer ze leeg zijn besluiten we om verder te gaan shoppen.

"Heb je nog iets speciaal nodig?" vraag ik aan Shana terwijl we langs de winkels lopen. "Ik zou graag nog wel een nieuwe bikini willen. Jij?" zegt ze. "Euhm ik zou misschien wel een paar nieuwe setjes lingerie willen. Ik heb niet echt iets sexy in mijn kast hangen en . ." zeg ik verlegen. "En je wil indruk maken op Justin?" vraagt Shana. Ik knik zachtjes. "Je moet hier niet verlegen om zijn hoor! Ik heb trouwens lang gewacht op een vriendin waar ik samen met kan gaan shoppen voor lingerie." zegt Shana enthousiast. "Kom daar is een lingerie winkel." zegt ze en trekt me mee de winkel binnen.

"Oke we zullen eerst allebei rustig alleen de winkel rondkijken en dan zien we elkaar aan de pashokjes? Dan zal ik keuren." zegt Shana. "Dat is goed." lach ik. "Ahja Eline, Justin houd van rood en zwart." knipoogt ze nog naar me en dan beginnen we allebei rond te kijken. "Na een half uurtje te hebben rondgekeken gaan Shana en ik naar de paskamers. "Hoeveel heb je er bij?" vraagt Shana aan me. "4 setjes, allemaal rood of zwart. Jij?" vraagt ik. "2 nieuwe bikini's en 1 nieuw setje." antwoordt ze net voor we de paskamers inlopen. Tijdens het passen is alles goed gekeurd dus nemen we alles mee. 

"Amai ik ben er wel moe van geworden." zegt Shana lachend. "Ja ik ook een beetje." antwoord ik. "Ik stel voor dat we naar het hotel gaan om onze spullen weg te zetten en om ons om te kleden voor de club vanavond? De jongens wachten op ons in de lobby stuurde ze net." Zegt Shana. "Oke dat is allemaal goed voor mij." lach ik naar haar. 


Shana's POV

Wanneer we terug het hotel inwandelen zien we de jongens al zitten. "Jullie hebben precies goed geshopt." merkt Louis op als hij onze zakken ziet. "Zoals altijd." lach ik terwijl ik op Niall zijn schoot ga zitten. "Jij hebt precies ook veel gevonden." lacht Harry naar Eline als ze op een van de zetels gaat zitten. "Ja ze, maar ben er wel moe van." lacht ze terug. "Jullie willen toch nog gaan feesten vanavond?" vraagt Zayn. "Ja tuurlijk." zegt Eline enthousiast. "Ik stel voor dat we ons gaan omkleden, iets komen eten hier in het restaurant en dan vertrekken naar de clubs?" stelt Niall voor. "Goed idee." lach ik naar hem. "Ik heb alleen maar goede ideeën." knipoogt hij en plant zijn lippen op de mijne. 

"Welke jurk moet ik aandoen?" vraagt Eline als ze voor de spiegel staat. "Doe een van je nieuwe aan, die donker roze." lach ik naar haar. "Oke dankje. Misschien kan jij die zwarte aandoen die je vandaag hebt gekocht. Die was echt mooi." zegt Eline tegen me. We trekken onze kleedjes aan en werken ons haar en make-up nog een beetje bij. "Klaar?" vraag ik aan Eline. "Klaar." lacht ze en we lopen arm in arm de kamer uit. "Niall stuurde dat ze allemaal in het restaurant van het hotel zitten." zeg ik tegen Eline en ze knikt.

"Hier zijn ze eindelijk se." lacht Louis als we aankomen in het restaurant. "Je ziet er geweldig uit." zegt Niall als ik naast hem ga zitten. Ik plant snel een kusje op zijn kaak. Eline zet zich ook neer en de garçon brengt de menukaarten. Na enkele minuten vertrekt de garçon terug met onze bestelling. "Niall heeft nog een verrassing." zegt Harry dan plots. Ik kijk met opgetrokken wenkbrauwen naar Niall. Hij lacht even maar zegt niets. "Ga je nu blijven zwijgen?" vraag ik aan hem en hij trekt plagend zijn schouders op. "We zijn is gaan horen of er toevallig nog een kamer vrij is." zegt Louis dan. "We dachten dat jullie misschien wel wat privacy zouden willen." zegt Liam en Niall haalt een kamersleutel uit zijn zak. "Zie je het zitten om je spullen te verhuizen naar een andere kamer?" vraagt hij zachtjes aan me. "Om terug zo als vannacht wakker te worden? Direct." lach ik naar hem en geef hem een kus. Ondertussen komt de garçon eraan met onze drankjes. "Dat biedt jullie natuurlijk ook mogelijkheden." fluister ik zachtjes naar Justin en hij grinnikt even. 

"Je vindt het toch niet erg dat je nu alleen op de kamer ligt?" vraag ik aan Eline met een klein schuldgevoel. "Nee natuurlijk niet." knipoogt ze naar me terug. Ik denk dat ze zelf beseft dat het nu meer mogelijkheden voor haar en Justin biedt. Na een tijdje brengt de garçon ook onze gerechten en kunnen we genieten van het heerlijke eten. 

*

"Zullen we hier nog eerst iets drinken voor we vertrekken?" stelt Justin voor. Iedereen gaat akkoord. "Bestel voor mij maar een vodka redbull, ik ga even naar toilet." zeg ik en sta recht. "Wacht ik ga even mee, ik moet ook. Voor mij het zelfde." lach ik naar de jongens terwijl ik ook rechtsta. Samen lopen Shana en ik naar de toiletten. "Je vindt het toch niet erg eh?" vraagt Shana nog is aan me. "Nee natuurlijk niet. Nu kan Justin misschien vaker langskomen." knipoogt ze naar me. Nadat we klaar zijn lopen we terug naar binnen en staan onze drankjes al klaar. 

"Klaar om te vertrekken?" vraagt Harry als iedereen zijn drankje op is. We staan allemaal recht en vertrekken richting de clubs. 

It started all with sex lessonsWhere stories live. Discover now