Poďakovanie aneb lady_glimmer otravuje

6.7K 426 101
                                    

Dnešný deň bol pre mňa v mnohom výnimočný - je tu veľa vecí, pre ktoré si ho budem pamätať. Jednou z nich však, samozrejme, je fakt, že dnes, v ten zvláštny sychravý utorok 31. marca 2015 som dokončila sériu, na ktorej som tak dlho pracovala. Neviem presne opísať ten pocit a ani sa o to nebudem snažiť, lebo pochopíte to, až keď ho zažijete.

Tento posledný "diel" však nechcem celý prekecať nezmyselnými žvástami - na to mám vyhradenú jeho druhú časť. (Pochopíte.)

Toto je tu na to, aby som vám poďakovala. Aby som vám každej jednej povedala, ako veľa to pre mňa všetko znamená, ako veľa som sa za ten čas, počas písania CR, zmenila a poučila aj vďaka vám. Spoznala som tu veľa nových a skvelých priateľov a to len vďaka tomuto príbehu. A každý deň získavam ďalších a ďalších. A verte či nie, každého jedného z vás, kto mi napíše komentár alebo správu alebo jednoducho má chuť si pokecať, beriem ako kamaráta.

Celý tento príbeh však samozrejme sprevádzali aj typické pochybnosti a stavy, keď som mala chuť to všetko skončiť. Našťastie, a opakujem, vďaka vám som to zavrhla a pokračovala. A dokončila.

Ďakovanie mi nikdy nešlo, bola to jednoducho vec, ktorú som vždy odbavila rýchlym "ďakujem" a koniec. Tu som sa ale naučila, že len to jedno malé slovíčko obsahuje toľko citov... A zároveň je také obyčajné.

Každej z vás patrí jedno OBROVSKÉ ĎAKUJEM a jednej z vás posielam pomyselnú mandarínku. ❤️

A teraz prichádza druhá časť .

Rozhodla som sa, že vám sem dám nejaké zaujímavosti - o príbehu, o tom, čo sa dialo počas jeho písania a tak. Budem sa snažiť vyberať naozaj zaujímavé veci. :D

Here we go:

1.) Veeeeeľmi dlho som uvažovala, či spolu napokon budú alebo nie.

2.) Liz mala byť absolútny opak toho, čo bola tu.

3.) Sydney mala byť nevyliečiteľne chorá.

4.) Až v polovici príbehu som si uvedomila, že sú obaja blonďaví.

5.) Mala som nachystanú aj shortstory s Jean, no zmizla.

6.) Mesto, v ktorom sa to malo odohrávať som vyberala tak, že som zatvorila oči a prstom chodila ponad mapu Severnej Ameriky.

7.) Najskôr to mala byť séria, pričom každý príbeh by bol o jednej zo sestier.

8.) Neskôr dokonca aj o ich dcérach.

9.) Colin sa mal volať - pokiaľ ma pamäť neklame - Hardwood (asi) a Liz si z neho mala preto stále robiť srandu.

10.) Celou tou "sesterskou tematikou" som sa nechala inšpirovať u rodiny mojej nevlastnej mamy, ktorá má štyri sestry a brata a tvoria nádhernú zábavnú rodinu.

11.) Richelle mala byť kuchárka. (Hah, avšak to ona v jednej z kapitol rozvarila zemiaky.)

12.) Chvíľu som premýšľala aj o shortstory z Colinovho pohľadu, ktorá by sa volala Elizabeth Clarke.

13.) Joe je vymyslený 'na motívy' jedného rodinného kamaráta, ktorý s mojou rodinou určitú dobu býval.

14.) Lizino druhé 'sfetovanie sa' nebolo plánované.

15.) Každá postava má svoj vlastný príbeh, bez ohľadu na to, či bola spomenutá raz alebo 18273628-krát.

16.) Tommyho matka zomrela a on odišiel do rodného Anglicka na jej pohreb - a akosi o tom zabudol povedať Ruth. No na jeho obranu; všetko sa to zbehlo príliš rýchlo (a má pekné vlasy).

17.) Ruth mala byť sviňa. (Ale taká, že #hardcore.)

18.) Olivia mala mať manžela aj deti a mala sa volať Linda.

- už mi nič nenapadá. Keby som si na niečo spomenula, pridám to sem a dám vám vedieť.

No... môžte ma spamovať otázkami, na každú odpoviem. (Budem sa snažiť.)

Ešte raz VEĽKÁ VĎAKA, že ste to s Colinom vydržali až sem a že sa vám celý príbeh tak páčil. Ste najlepší, zbožňujem Vás. ❤️

- toto je oficiálne poďakovanie napísané len pár okamihov ako som dopísala pôvodnú verziu príbehu. Moje pocity ohľadom tohto celého sa veľmi nezmenili - Colin má v mojom srdci stále špeciálne miesto a rovnako aj vy, vedľajšie postavy môjho príbehu. Ďakujem vám za všetko. Každý komentár a hlas si veľmi vážim a dúfam, že tento príbeh už nikto  v živote nebudem upravovať. :D majte sa krásne❤️‍

Colin Rowell ✔Where stories live. Discover now