2.Nunta

1.7K 88 29
                                    

Adevarul e ca ma simt rau dupa tot ce s-a intamplat cu Harry. Oare ma uraste pentru ca din cauza mea s-a certat cu Ron? Sau inca ma iubeste? Pana la urma m-a sarutat si el. Cu ,,cadoul" asta al meu sper ca nu l-am suparat sau chiar mai rau sa-i incurc planurile. Am vrut doar sa-i ofer un moment de fericire cum a facut si el pentru mine anul trecut dupa meciul de vajhat. A fost cel mai frumos moment din viata mea pentru ca s-a inplinit cel mai mare vis al meu,dar totusi cel mai adanc ingropat in inima mea.
Hermione m-a scos din transa ,cand a intrat pe usa.
-Esti bine?ma intreba ea.
- Da,cred , am spus eu putin cam nesigura.
- Sa nu-ti faci griji din cauza lui Harry. Il cunosc si stiu ca te iubeste foarte mult. Vrea sa se termine totul si sa fim cu totii fericiti, dar te vrea mai ales pe tine in siguranta. Esti cea mai importanta persoana din viata lui, crede-ma.
- Sper sa fie asa cum spui, dar mai am o intrebare. De ce a intrat Ron in cameră la mine?
Hermione rosii, iar dupa cateva secunde spuse:
- Pai asta e putin vina mea . Scuze,Ginny!Cand ai fost secretoasa cu venirea lui Harry , eu banuiam ce vrei sa faci. Dupa zece minute Ron s-a ingrijorat ca ati patit ceva ,ca de obicei sa spui sau sa oferi ceva nu dureaza asa de mult. Am incercat sa-l opresc, dar sti cum devine cand e vorba de tine.
- Mult prea protectiv, am spus eu putin furioasa.
- Exact, dar ai omis ca e foarte incapatanat. Am incercat sa-l opresc, dar doar am amanat intrarea lui in camera si dupa stii ce s-a intamplat.
- Da,a intrat in camera si a stricat unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea.
-Bine,acum ca am lamurit totul,mama ta ne cheama la masa si stii ca nu putem intarzia, doar luam masa cu Flegma,pardon Fleur, si parintii ei, iar mama ta ne omoara daca nu ajungem la timp.
-Off! Daca trebuie!am zis eu putin suparata. Flegma e ultimul lucru care imi trebuie acum.Oricum o sa incerc sa ma impac cu ea pencru ca o sa fie pana la urma cumnata mea. In timp ce eram la etajul unu si voiam sa cobor la masa am alunecat pe una din baghetele false ale lui Fred si George, dar spre mirarea mea ,nu m-am lovit pe podea. Deschid ochii si il vad pe Harry in fata mea. -Harry, soptesc eu.
-Scuze,Ginny,spuse el in timp ce se fastacea. Voiam sa iti spun,continua el, ca imi pare rau in legatura cu ce s-a intamplat mai devreme. A fost o gresala , sper ca nu ti-ai facut iluzii.
-Nu,nu-ti face griji, sunt bine, am spus eu. Mergem la masa? El a aprobat timid din cap si am mers impreuna la masa.
Dupa masa mi-am facut un dus si am inceput sa ma aranjez. Putin machiaj, chiar nu ma dau in vand dupa ele, mi-am aranjat parul si mi-am pis rochia mea aurie si m-am dus jos s-o ajut pe Fleur. Dupa o ora de munca am intrat in cort. Toata lumea ne privea , dar privirea baiatului Incuiat in care era deghizat Harry era foarte atenta si plina de admiratie.
Toata seara am dansat, dar la un moment dat Viktor Krum ma invita la dans, iar eu accept. La sfarsitul melodiei ma intreaba daca am iubit. La aceasta intrebare ezit o clipa dar ii raspund ca nu. El mi-a spus ca varul Barny( Harry ) i-a spus ca am iubit. Aceast raspuns m- a facut sa-mi dau seama ca Harry inca tine la mine si acest gand m-a inveselit nespus. Dar n-am apucat sa ma bucur prea mult de el ca in cort a aparut patronusul lui Kingsley care ne anunta ca Devoratorii Mortii se indreapta spre noi. Abia a apucat să spuna tot ce avea de spus ca in cort au aparut Devoratorii. Mi-am scos repede bagheta si am aruncat vraji de impietrire la intamplare. Invitatii Dispareau unul cate unul, iar printre ei i-am vazut pe Harry,Ron si Hermione Disparand. Eu impreuna cu restul familiei ne-am dus in casa, care era mult mai vine securizata asa ca Devoratorii n-au putut sa intre. Tata i-a trimis un Patronus lui Ron ca sa-i spuna ca toata lumea e bine, iar dupa 10 minute Devoratorii au plecat vazand ca Harry nu e aici.Sper sa dea un semn de viata ca altfel innebunesc.
----------------------------------------------
Gata si capitolul 2. Sper ca va place si va rog exprimati-va parerea printr-un scurt comentariu, bun sau rau. Scuzati greselile de ortografie. Next-ul va aparea saptamana asta, nu stiu cand.va pup si sper ca citeste cineva cartea.:)

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum