5.Detentie si planuri

1.2K 70 13
                                    

Ginny Pov*
Restul saptamanii trecu fara alte evenimente , cu exceptia orei de Studiu despre Incuiati, unde, Carrow fata vorbeste despre Incuiati ca despre niste gunoaie care dupa parerea ei ar trebuii eliminati sau inrobiti, dar am tacut, momentan. Azi e sambata si la 10:00 trebuie sa merg la detentie, cu toate ca n-am făcut nimic altceva decât sa mă apar, dar cu Plesneala ca director totul e posibil , doar el la omorât pe Dumbledore, nu? Oricum tocmai am terminat micul dejun și după multele încurajări ale Lunei și ale lui Neville plec spre biroul li Carrow. Doamne cât îl urăsc pe omul ăsta, dacă se poate numi om pentru ca este plin de răutate, de ura si cruzime. Am ajuns la birou și am ciocănit . S-a auzit un intra mai mult mormăit și am deschis ușa. Biroul lui arata foarte straniu, chiar mai straniu decât ca cel a lui Umbrige, care era roz și avea pe pereți tot felul de mate care se tot holba la tine când intrai , dar era semănători cu al lui Plesneala când era profesor. Întunecat , sumbru fără altceva pe el.
-A! Weasley, ai venit! O sa vezi ce înseamnă sa fii rebel și un trădător mizerabil de sânge! Pentru ca ăsta ești, nimic mai mult! Acum pentru ca sunt ocupat, tu o sa faci curat în tot biroul și după va venii Reacredinta și o sa-ti spună el ce trebuie sa faci.
-Bine, am spus eu putin ușurată. Am crezut ca o sa fie ceva mult mai rău.
Intr-o ora am terminat tot ce trebuia. Fix la momentul potrivit ca tocmai atunci a intrat Draco cu gorilele lui în spate.
-Nu ești gata Weasley?! Ce e? Nu- l mai ai pe iubitelul tău Potter sa-ti tina spatele? Cine știe, poate ca acum se ascunde printre scorbura ca un laș ce e!
-Unu, am terminat de curatat. Doi, Harry nu e un laș ca tine. Trei, el măcar lupta și nu se ascunde după mămică sau după tătic, ca tine. Și ce trebuie sa mai fac?
-Tu, trebuie doar sa suporți, nu sa faci ceva. C-Cru-cii- o!
Dar nu m-a lovit nici un blestem. Cred ca nu voia cu adevărat sa mă rănească, dar Crabbe i-o lua înainte și spuse:
-Crucio!
Blestemul mă lovi drept in piept și am simțit Cum mii de ace îmi străpung pieptul.
Cand mi-am revenit dupa cateva minute am fugit cat de repede am putut in Turnul Cercetașilor. Mi-am dat seama ca profesorul Carrow a inprumutat vechile obiceiuri ale lui Umbridge , printre care Detasamentul Inchizitorial din care faceau parte Draco, Crabbe si Goyle impreuna cu toti Viperinii care se bucurau de acest privilegiu si ca Blestemul Cruciatus nu mai este ilegal si mai nou este recomandat pe folosirea elevilor.
Cand am ajuns in camera de zi Neville ma astepta acolo.
-Te simti bine? Ce ti-a facut?ma intreba el.
-Da, cred. Intai m-a pus sa-i curat biroul.
-Ei, asta nu-i chiar asa de rau,ma intrerupe el.
- Nu mai lasat sa termin. Apoi l-a trimis pe Reacredinta sa foloseasca blestemul Cruciatus pe mine, dar n-a reusit s-o faca si i-a lasat lui Crabbe aceasta placere deosebita. Si Carrow si-a facut propriul Detasament Inchizitorial ca al lui Umbridge din care fac parte Viperinii, astia mai mari din anul sase, sapte. Mai e Stim Noi Cine care a preluat Ministerul, oamenii mor pe capete, Plesneala e director, Dumbledore e mort, fratii Carrow cu disciplina, Harry, Ron si Hermione care umbla pe nu stiu unde sa faca nu stiu ce. Si mai trebuie sa luam si sabia. Nimic nu e bine.
-Da, ai dreptate. Si cu sabia m-am gandit si ne trebuie o diversiune, ca sa nu fie in birou cand vrem s-o furam si ne mai trebuie parola de la intrare.
-Da si nu prea cred ca McGonagall e genul de om sa incalce vreo regula chiar si in cele mai rele timpuri. Si m-am mai gandit sa reinfiintam Armata lui Dumbledore. Daca s-a intors Detasamentul , asa trebuie sa se untoarca si A.D.-ul. Trebuie sa le dam oamenilor speranta si sa mentinem amintirea lui Harry si a binelui in scoala. Ce zici?
- E o idee super! Sa ne consultam si cu Luna in legatura cu sabia si A.D. Ar trebui sa fie de acord avand in vedere ca tatal ei il sustine pe Harry prin Zeflemistul.
- Da, oricum de acum totul a devenit serios. Razboiul a inceput.
---------------------------------------------
Gata si capitolul cinci. Credeti ca vor reusi Ginny, Neville si Luna sa fure sabia si sa reinfiinteze A.D.-ul? Asta veti afla in urmatoarele capitole. Vigilenta continua!

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now