18. Intalnirea A.D.

679 48 17
                                    

Ginny POV*
Toata viata mi-a fost frica sa ies din umbra fratilor mei si sa preiau conducerea. Acum e diferit. Ei nu mai sunt aici ca sa ma ajute,deci trebuie sa fiu matura si responsabila ca sa pot infrange raul. Cel puțin așa cred. Sunt pregătită oare? Da, da sunt. Nu , nu sunt. Pe cine păcălesc?  Sunt doar o fata. Ce as putea sa fac? As putea face lumea un loc mai bun? Acestea sunt gândurile care mă bântuiau în timp ce mă îndreptăm spre Camera Necesității, unde urma sa aibă loc prima întrunire A.D. de la plecarea lui Harry. Eram pregatita? Poate. Calificata. Nici pe departe. Dar am o deviza de care sunt sigura și aceea e de a nu subestima o fata. Nicioadata. Dacă imi inchizi usa..intru pe fereastra.
Pasii mei abia se mai aud, facand loc gandurilor mele. Tot nu-mi vine sa cred ca Madam Pomfrey m-a lasat sa plec atat de repede. Poate ca nu prea ii place de mine. Trebie sa recunosc ca in ultimul timp nu prea am mai trecut prin aripa spitalului. Linistita imi continui drumul,pana ajung la etajul sapte in dreptul tapiteriei cu troli. Inchid ochii si imi doresc un loc in care sa lutem sa ne antrenam fara sa ne auda sau sa ne gaseasca nimeni. A si niciun sustinator al fratilor Carrow sa nu poata intra in camera. Cand ii deschid, in fata mea se afla o usa. O deschid si vad o multime de elevi.
-Si eu care am crezut ca o sa ajung prima... Toti incep sa rada. Neville iese in fata si imi spune sa il urmez. Ne asezam impreuna cu Luna la o masa din mijloc.
-Ok, toata lumea! Am venit aici....

-Dar ce e nunta? Cine se marita?a intrebat Seamus Finnigan,unul dintre cercetasii din an cu Harry.

-Da,tu cu pumnul meu daca mai scoti vre-un sunet cat vorbim noi,ii spun eu enervata.
Se face o liniste mormantala.

-Multumesc,Ginny. Acum ca suntem cu totii atenti, motivul pentru care ne-am adunat astazi este acela de a face scoala un loc mai bun si de a scapa de Carrow. Ambii.

Toata lumea incepe sa aplaude. Dupa ce valul de aplauze furtunoase s-a oprit Neville a continuat.

- De cand a inceput anul am indurat prea multe. Ne-am saturat de ei,de acesti Devoratori ai Mortii. Vrem
sa dispara!

-Da!!!spun toti in cor.
Doamne! Parca am fi cei mai mari politicieni care incearca sa porneasca o revolutie! Imi vine sa rad doar la acest gand.

Doamne! Parca am fi cei mai mari politicieni care incearca sa porneasca o revolutie! Imi vine sa rad doar la acest gand

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Acum,ii dau cuvantul lui Ginny.

A innebunit! Ma uit la el cat de urat pot si incep sa vorbesc.

-Nu am pregatit niciun discurs, dar pot sa va spun un singur lucru. Eu cred in puterea noastra. Cred ca putem sa ii invingem pe Carrow.
Cred in noi! Atunci se aude un furtunos val de aplauze. Niciodata nu mi-am pus in practica talentul de orator dar asta e. Toate pot avea un inceput,nu? Cum ar fi....o revolutie???
Mii de scuze pentru intarzierea capitolului dar am avut o luna teribila. Abia asrept sa se termine. Promit ca in weekend o sa postez.

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now