13. Ziua mea

686 51 12
                                    

*Mâine e...*
...ziua mea.Nu îmi vine sa cred! O sa implinesc 16 ani! (știu ca nu e ziua lui Ginny atunci, dar asta e) .Abia aștept sa se facă dimineață. Sper ca Harry sa-si amintească. Asta cred ca m-ar face foarte fericită. Doar sa-si amintească,  atâta tot. La ora unsprezece mă duc la culcare tot și tot sperand ca ziua de mâine sa vina mai repede. Somnul mă cuprinde imediat ce pun capul pe perna și mă trezesc a doua zi dimineață foarte vesela. Mă schimb în roba de scoala, imi iau ghiozdanul și cobor jos cu un zâmbet larg pe fata.

-De ce esti asa de fericita?ma intreaba Neville.

-Nu in fiecare zi il enervezi pe Plesneala, chiar tu ai zis asta.

-Eu ma gandeam ca esti fericita ca e ziua ta,dar se pare ca am gresit.

-Ok, m-ai prins. Sunt foarte fericita și acum ca știi cauza nu mai trebuie sa mă ascund.

-Cred ca azi o sa fie una dintre cele mai ciudate zile. Nu mi-am serbat niciodată ziua de naștere pe timp de război.  De fapt, nu mi-am serbat niciodată ziua.

-De ce? Mă întreabă el.

-Stii, sa ai 6 frați nu e tocmai ușor.  Adica mereu am primit cadouri și un tort și desigur o cina cu familia (ăsta îi include și pe Harry și Hermione). Dar la școală niciodată. Dar lasă ăsta,  hai mai bine la masa ca mi-e foarte foame.

Ceea ce nu i-am spus lui Neville e ca astepta ziua ăsta cu nerăbdare pentru ca ar fi trebuit sa fie prima mea zi de naștere împreună cu Harry de când am fi fost împreună. Dar ăsta înseamnă ca n-a fost sa fie și dacă o sa scăpăm vii am putea sa avem zeci de zile de naștere împreună.

Jos m-am întâlnit cu Luna care mi-am urat și ea ,, La mulți ani'' și am mers la ore. Spre surprinderea mea, azi am scăpat fără nici o vânătaie. Și cred ca știu și de ce. Azi nu am nici Aparare Contra Magiei Negre,  nici Studiul Incuiatilor.  Chiar pare a fi o zi perfecta. În pauza de prânz după ce am mancat m-am plimbat cu Luna pe malul lacului  vorbind tot felul de banalități.
-Îți e dor el se vede, imi spune ea cu blândețe.

-Ai dreptate. Anul trecut am petrecut atât de mult timp împreună,  iar acum îmi lipsește enorm de mult.
Nimic nu se compara cu după amiezile petrecute împreună cu el.
Restul orelor au fost absolut normale. Pana când,  după ultima ora Luna m-a pus mana la ochi și a zis:
-Ai încredere în mine?
Eu am dat aprobator din cap. Am mers în jur de 15 minute pana când mi-am dat mana de la ochii jos și o gramada de copii au strigat surpriza!!O petrece surpriza!!! U pot sa cred ! Mereu am vrut ăsta.  Cum si-a dat seama? Trebuie sa-l întreb pe Neville dacă a învățat Legilimantia. După toate îmbrățișările am ieșit puțin pe balcon. Dar deodată apare un Patronus care....
Gata încă un capitol! Va mulțumesc mult pentru toate vizualizari le și voturile voastre! Acum vin dedicațiile : Atena_Horse CuteGirlGinnyPotter maria_elena211 . Vreau sa va rog sa cititi noua mea carte ,,The Camp of Magic" . Este tot cu HP. Merci anticipat.

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now