9.Mesajele- Partea 2

833 57 8
                                    

*Atunci se aud vocile...*

Ginny

Dupa colt se ivesc Filch si Doamna Norris.

-A venit si timpul nostru....Vezi prietena mea de incredere , de acum totul se va schimba, totul este din ce in ce mai bine, da.... De acum in colo ii vom invata minte pe copiii astia nesuferiti. Mereu am spus ca Dumbledore era mult prea bland cu ei. De acum daca va mai indrazni vre-unul sa puna vre-o bomba cu balegar in biroul meu, va vedea el pedeapsa. Va fi ca pe vremea mea, abia astept sa folosesc din nou lanturile din biroul meu.......

Noi ascultam totul parca inmarmuriti din spatele unor armuri. Dupa cateva minute am plecat spre etajul intai. Pasii nostri mi se parea ca se aud foarte tare, iar inima imi batea mai tare ca o toba si nu puteam auzi nimic din cauza inimii care daca n-am mentionat imi ajungea pana in gat.

Deodata Neville cade , iar din podea apare un fel de sirena, care, dupa doua secunde incepe sa tipe:

-Intrusi, intrusi!

Eu stateam acolo ca o statuie si nu stiam ce sa fac. Niste pasi se aud venind spre noi cu repeziciune.

- Haide! striga Neville si ma trage de mana.

Plecam in graba de-acolo si alergam unde vedem cu ochiii. O,Doamne, e numai vina mea! Daca nu plecam din dormitor asta nu s-ar fi intamplat. Totul e un dezastru. Frica m-a cuprins in totalitate. Nu mai pot vedea nimic, nu mai pot auzi nimic. Nu ma mai simteam stapana pe situatie, ci din contra ma simteam deconectata, de parca tot ce ni se intampla era doar un vis. Un simplu vis. Tot ce reusesc sa-mi dau seama e ca am auzit o usa inchizandu-se in spatele meu si ca am fost ascunsa in spatele unui morman de robe.

Incet , incet, respiratia devine regulata, la fel si pulsul.Dar n-am apucat nici macar sa-mi trag sufletul, ca usa s-a deschis din nou, inauntru intrand Plesneala, urmat indeaproape de fratii Carrow si de Filch care tinea in mana un obiect ce parea a fi un tablou, acoperit de o panza alba.

-Severus, inca nu ne-ai spus de ce atat de important tabloul asta, spuse Alecto.

-Acesta, zise Plesneala aratand spre tablou, este un tabloul al lui Salazar Viperin, care este vrajit. Il voi pune pe coridorul principal, iar cu ajutorul lui pot vedea tot ce se intampla in scoala din biroul meu. L-am adus aici pentru ca aici e in siguranta. Maine il voi arata elevilor la cina si le voi spune ca e un nou tablou si nu trebuie sa se atinga de el.

-Excelent plan, Severus, replica Amicus.

Dupa asta, Filch lasa tabloul pe masa si plecara cu totii. Nu pot sa cred ce vrea Plesneala sa faca. Daca reuseste sa expuna tabloul, o sa poata vedea tot ce facem,dar..... Stai putin! Pot folosi asta in avantajul meu.

-Psss......Neville, Luna!

-Da , raspunsera ei in cor.

-Am o idee. In loc sa mergem sa pictam un perete, ce-ar fi daca am ajusta putin tabloul de pe masa?

-Esti geniala, Ginny, zau.

Asa ca ne-am apucat de treaba. Dupa aproximativ 10 minute, capodopera noastra era gata. Acum pe tabou scria cu litere mari si rosii de tipar ,,Armata lui Dumbledore exista. Se fac inscrieri". Am pus la loc panza pe tablou si am plecat spre Turnul Cercetasilor, iar pe la jumatatea drumului ne-am despartit de Luna, care s-a dus in Turnul Ochilor- de-Soim.

In scurt timp ajungem in Camera de Zi a Cercetasilor, unde ma despart de Neville si ma indrept spre dormitorul fetelor, pentru a ma putea bucura de ce;e cateva ore de somn care mi-au ramas si adorm imaginandu-mi expresia lui Plesneala de maine.

Stiu ca nu am mai postat de mult, dar am fost foarte ocupata. Sper ca va place capitolul. Merci foarteeeee mult pentru vizualizarile si voturile voastre. Vreau sa mai fac un anunt important. M-am gandit sa scriu o carte noua care sa se numeasca ,,The Camp Of Magic", iar protagonistele sa fie Ginny si Hermione si vor aparea desigur o parte din personajele din HP. as vrea sa-mi spuneti daca va place ideea, ca sa stiu daca sa incep sau nu cartea. Era sa uit de dedicatii : Camy_Pandacorn13 , CuteGirlGinnyPotter , RomioneHP ,HarryPotterforEvar . Mi-a fost foarte dor de voi! Love u!

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now