3.Inapoi la Hogwarts

1.4K 77 13
                                    

A trecut o luna de la nunta lui Bill si Fleur si in acelasi timp a venit plecarea mea la Hogwarts.Mama este foarte ingrijorata pentru Ron, Harry si Hermione pentru ca se astepta sa dea macar un semn de viata.De la nunta eu si mama nu am mai iesit din casa. Doar tata, Fred,George, Bill si Fleur ies afara ca sa mearga la munca, pentru ca ar fi prea ciudat sa dispara cu totii dintr-odata. Manualele le-am comandat de la ,,Califrafie si Pete", iar bagajul l-am facut de aseara. Am luat micul dejun, iar la ora 9:30 mama m-a chemat jos. Mi-am luat cufarul si bufnita lui Ron, Pidwidgeon pentru ca m-am gandit ca nu are rost sa o las acasa, ca tot nu o foloseste nimeni. Jos ma astepta mama, Bill si o brigada de la Minister.
Drumul a fost linistit, fara evenimente importante si iata-ma ajunsa la King's Cross. Inainte de a intra pe peronul 9 3/4 mai arunc o privire imprejur, sperand ca o sa-l vad pe Harry venind spre mine sa ma imbratiseze, dar nu s-a intamplat nimic. Am intrat pe peron si i-am cautat pe Neville ai pe Luna cei mai buni prieteni ai mei. Mi-am pus cufarul in tren , mi-am luat ramas bun de la mama si fratele meu si am urcat in tren.
Am căutat un compartiment liber, pentru ca nu aveam chef sa vorbesc sau sa dau explicații despre Harry,Ron sau Hermione. Din fericire ultimul compartiment al trenului era liber. M-am asezat pe scaun si am inceput sa ma gandesc la viata mea si mi-am spus un promis mie ca o sa tin vie amintirea lui Harry in inima mea si ca nu o sa las pe nimeni sa stea in calea fericirii noastre. O sa lupt pentru el pentru ca asa sunt eu si asa ar vrea si el sa fiu, o luptătoare. Cred ca in sfarsit constientizez ca anul va fi fara Harry, dar nu voi fii singura. Ii voi avea mereu pe Neville si pe Luna. Chiar cand ma gandeam la ei usa compartimentului s-a deschis si inauntru au intrat Luna si Neville.
- Te gandesti la el?ma intreba Luna.
-Da, raspund eu. In acel moment o lacrima mi s-a scurs usor si lin pe obraz. Cand am vrut s-o sterg o Luna m-a oprit.
-Te intelegem, nu te m-ai ascunde de noi. Suntem prietenii tai, ai incredere in noi!spuse ea.
- Bunica a spus ca Harry n-ar trebui sa se m-ai intoarca la Hogwarts. Ar fi fost o nebunie, mai ales ca Stim Noi Cine are la degetul mic ministerul.
-Aveti dreptate,am spus eu.
Dupa o ora de palavragit am ajuns in Hogsmade. Acolo m-am urcat intr-o trasura cu Neville, Luna si o fat de la Astropufi pe care nu o cunosteam. Cand am ajuns eram tare nerabdatoare sa vad castelul. Dar, cand am ajuns in Marea Sala, lumanarile erau toate stinse, iar atmosfera era foarte sumbra. Socul meu major a fost atunci cand l-am vazut pe Plesneala pe scaunul directorului. Era sa incremenesc acolo , dar am mers demna la masa Cercetasilor. N-aveam de gand sa-i dau satisfactie clovnului ala. Sortarea incepu, iar Jobenul spuse:
Eu sunt istetul Joben Magic,
Calitatile si defectele vi le voi vedea,
Si va voi sorta in casa voastră:
De bravi Cercetasi vreti sa fiti,
Curaj si devotament sa aveti,
Prin curaj si noblete
Sa uimit multe alese fete.
De aveti mintea pregatita
Pentru carte si stiinta,
Ochi de Soim veti fi.
De sunteti buni,
Harnici si altruisi
Buni Astropufi veti fi.
Nici la Viperini nu-i rau,
Acolo vei invata sa te exploatezi
Si vei invata sa stralucesti.
In orice casa veti fi,
Uniti trebuie sa fiti,
Un mare pericol se iveste din umbra,
Si fara a fi uniti,
Lumina nu va iesi la suprafata.
O batalie va veni,
Iar fara iubire izbanda
Nu va fi de partea binelui.
Nu uitati!
Luati aminte la sfatul batranului Joben
Si fiti uniti!
Cu acest indemn se incheie cantecul si toata lumea aplauda. Sortare incepu, dar eu nu mai eram atenta. Ma gandeam doar la cuvintele Jobenului.
Dupa cateva minute o voce glaciala, imi atrase atentia.
-Buna seara , elevi!spuse ,,domnul director'' Plesneala. Inainte de a manca, vreau sa va spun ca accesul oricarui elev in biroul meu este strict interzis, spuse el si se uita cu coada ochiului la mine. Si acum la masa.!
Dupa ce am mancat Plesneala a inceput din nou:
- Acum vi-o prezint pe doamna profesoara Alecto Carrow ce va preda Stidiu Despre Incuiati, iar fratele dumneaei domnul Amicus Carrow va preda Aparare Contra Magiei Negre.
Toata lumea aplauda incet, cu toate ca nimeni inafara de Viperini nu era incantat de idee, nici profesorii. Dupa ce Plesneala si-a terminat plicticosul discurs,am mers direct in dormitor, unde m-am bagat in pat si m-am gandit la Harry. El ma ajuta mereu. Voi tine in viata amintirea lui in scoala asta si il voi enerva cat de mult pe Plesneala. Promit! Si surad putin cand ma gandesc la Plesneala nervos. Oare Harry se gandeste si Harry la mine acum?
**
Ceea ca nu stia Ginny, e ca Harry s-a gandit la ea si se gandeste la ea chiar acum de la Casa Cumplita.
---------------------------------------------
Sper ca va place capitolul si imi pare rau ca v-am facut sa asteptati putin mai mult si in legatura cu cantecul jobenului stiu ca nu e foarte reusit( nu prea fac poezii frumoase pe moment) si va multumesc enorm pentru 180 vizualizari. Va spun sincer ca nu ma asteptam la atat de multe. Va pup!

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now