12. Amintiri

720 54 12
                                    

- Stiu ca tu, Lovegood si Poponeata ati distrus taboul. Dar nu am dovezi, inca. Te avertizez, fetito! Nici nu iti inchipui cu cine te joci! Doar nu am vrea ca parintii si fratii tai sa pateasca ceva! spune razand . Poti pleca.

Ies din birou furioasa. Nu pot sa cred ca e instare sa faca asa ceva! Dar pe cine pacalesc! E Plesneala! Cel care s-a purtat oribil cu Harry de cand a pus piciorul in Hogwarts. Cel care l-a blestemat pe George.Cel care l-a tradat pe Dumbledore. Si in acel moment imi apare in fata imaginea lui Harry plangand la inmormantarea lui Dumbledore. Nici nu-mi dau seama cand ajung pe malul lacului. Cred ca acest loc a devenit special pentru mine. Aici vin mereu de ori cate ori sunt suparata sau furioasa. Cred ca devenit un fel de loc special al meu. Doar al meu. Imi amintesc ca anul trecut veneam aici cu Harry si povesteam vrute si nevrute. Dar, cea mai frumoasa plimbare a noastra a fost cea dupa meciul de vajhat.

-De ce nu mi-ai spus niciodata ce simti,Harry? Poate eram de mult mai mult timp impreuna.

-Mi-a fost teama.

-De cine?

-Sincer sa fiu... de Ron. Stii e cel mai bun prieten al meu si nu as vrea ca asta sa se schimbe. Tu esti sora lui si el e foarte protector cu tine.

-E adevarat. Dar stii ca pentru tine ar putea face o exceptie. Esti prietenul lui si tine la tine ca la un frate.

- Da, dar mai stiu un lucru. Te iubesc , Ginny! Si nu o sa mai las pe nimeni si nimic sa ne desparta. Iti jur!
-Nici eu.

Dar din păcate lucrurile nu au continuat prea bine. Eu a trebuit sa invat pentru N.O.V-uri si timpul nistru a fost din ce in ce mai limitat.Rareori ne mai intalneam langa lac. Si totul a dus la despartirea noastra din iunie. Cred ca nimic nu m-ar face mai fericita decat intorcerea lui viu si nevatamat. Ar fi cel mai frumos lucru. Am trai fericiți. Mi-ar placea sa ne casatorim si sa avem copii. Sa fim o familie. Dar nu cred ca s-ar putea intampla una ca asta. Cu un razboi in fata si un viitor nesigur nu poti stii niciodată.

Cred ca niciodata pana acum nu mi-am dat seama cat de frumos este locul acesta. Cu lacul , pădurea si altele. Dar Hogwarts s-a schimbat. Nimic nu mai e ca inainte. Totul e intunecat si sinistru de la Dementori si Plesneala. Razboiul incepe sa-si puna amprenta asupra castelului si a oamenilor. Nimeni nu mai e fericit, toata lumea e speriata. Ieri o fetiță din anul patru a primit vestea ca parintii si fratele ei sunt morti. Biata de ea a fost foarte afectata.

Ma ridic si plec spre Turnul Cercetasilor. Drumul mi s-a parut foarte scurt si plictisitor. Ii spun parola Domnei Grase si intru pe gaura din portret. In loc ca toata lumea sa se duca la culcare, in Camera de Zi era o galagie de nedescris.

-Ce se intampla aici?il intreb eu pe Neville.

-Petrec. Ce crezi, ca furia lui Plesneala nu merita sarbatorita?

-Ma indoiesc. El stie ca noi am fost. Dar nu are dovezi deci nu are ce sa ne faca. Deci intr-un fel...

Dar nu reusesc sa termin fraza ca pe tablou intra McGonagall.

-Ce faceti aici? Doar nu petreceti?

Stai sa vezi ca am incurcat-o!

-Mai in liniste! Hai va las la petrecere! Dar daca o sa treziti tot castelul va trebui sa va dau detentie!

Nu pot sa cred! Chiar ne-a lasat in pace. Cred ca si ea e fericita. Pana la urma nu mai conteaza daca Plesneala ne banuieste.

-Deci, Ginny, ce vroiaia sa spui?

-Nimic. Totul e perfect. Sa ne distram. Doar o data in viata reusim sa-l enervam asa de mult pe Plesneala.

Sincera sa fiu chiar m-am distrat. Am luat Berezero si miniecleruri de la bucatarie. Ceea ce mi se pare ciudat e ca fostul spiridus de casa al lui Sirius, Kreacher, a fost foarte amabil cu noi. Se pare ca ii place ca stapanaul lui sa fie Harry. Pe la unu dimineata am mers in dormitor. Si mai am un motiv sa fiu fericita. Maine e...

Inca un capitol. Sper sa reusesc sa postez mai des pana plec in vacanta Stiu ca nu am mai dat dedicatii decii.... acest capitol va este dedicat tuturor mai ales lui CuteGirlGinnyPotter care m-a ajutat putin cu capitolul.Bye! Si am uitat sa va spun ca va multumesc de cresterea de 100 viz si 20 ( sau mai multe) de voturi. Si o sa incep sa dau din nou dedicatii.

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Место, где живут истории. Откройте их для себя