20. Frustrarile

747 46 9
                                    

Ginny POV*
Apoi s-a intamplat imposibilul, ceva ce nu credeam ca se va intampla vreodată.

-Te rog, nu vreau sa ne batem!striga blondul.

-Atunci de ce m-ai adus aici si m-ai legat? Adica nu vad alt motiv decat cel de a ma rani si dupa cum observi stau cam prost cu psihicul in ultima perioada si ai putea sa ma lasi in pace pentru ca daca voi intra in depresie e numai vina ta si tu imi platesti spitalizarea.

- Tu nu poti sa doua minute fara sa fii sarcastica? Devii stresanta..

-Hei! Nu ma cunosti indeajuns de mult incat sa-mi spui cum si cum nu sunt.

Tacere. Neville sta cu bagheta atintita spre Draco,el nefacand nimic.

  - Stiu ca puneti ceva la cale. Voiam sa ma alatur.

-De ce am avea incredere in tine? Esti un tradator las. Era sa-l omori pe Harry. M-ai batjocorit toata viata mea si acum vrei sa te iert si sa fim cei mai buni prieteni? Nu cred ca merge chiar asa. Viata e facuta din alb si negru. Nu exista gri. Ori esti bun ori nu. E simplu. Depinde de ce parte vrei sa te afli.

-Ai dreptate. Am gresit,recunoscu Draco. Dar vreau sa ma schimb. Nu ai idee cat de greu e. Tata mereu m-a presat sa fiu ce nu sunt. Mereu m-a fortat sa fac ce nu-mi place, sa fac ce vrea el. Practic a vrut sa mai traiasca inca o data prin mine. Dar eu nu sunt asa. Simt ca acum mi-am gasit drumul. Cred ca pot face ceva bun cu viata mea pentru a-i ajuta pe ceilalti.

- Daca nu ai fi tu, te-as crede. Dar nu o fac,spun si ies afara din Camera Necesitatii.
    Alerg pe coridoarele pustii ale scolii. Simt cum o parte din mine il iarta si cealalta il condamna. Nu inteleg cum un singur om poate avea atatea sentimente contradictorii. E obositor si derutant. Degeaba vrei daca nu poti. Degeaba poti daca nu vrei. Asta sunt eu. Visele exista, visurile nu*.

Asta e deviza mea. Cand voiam sa fiu adolescenta nu mi-am inchipuit ca va fi atat de greu.Dar lumea te trezeste la realitate si iti arata ca nu ai timmp sa fii adolescenta, ci ca trebuie sa cresti,sa te maturizezi.

Pierd numarul pasilor, al coridoarelor si ma trezesc in fata tabloului Doamnei Grase.

-Rat de porc,spun parola.

Tabloul se deschide si eu urc mohorata spre dormitorul meu incercand din rasputeri sa iau cea mai buna decizie.

Autor POV*

In acea noapte ,Ginny a avut un somn fara vise. Dar ceva ascuns o chinuia. Ceva despre care nici macar ea nu stia. Pulsul ii crestea si se simtea fara vlaga. Cand se trezi a doua zi dimineata parea ca nici nu a dormit. Poate ca decizia ce trebuia sa o ia o distrugea atat pshihic cat fizic. Cand i-a venit o idee.

Rupe o foaie de hartie si scrie un mesaj. Alearga spre turnul bufnitelor,sperand ca biletul sa fie trimis destinatarului in aceasta dimineata. Destinatar care era desigur, Draco Malfoy. Biletul suna cam asa:

Azi, Camera Necesitatii, ora 19:00.

G.

Avea sa supuna la vot celor din A.D. intrarea lui Draco in membrii. Pentru Ginny A.D.-ul insemna un refugiu,o schimbare a toraniei ce parea nesfarsita. Ceea ce nu stia era faptul ca viata ei avea sa se schimbe radical in funcie de decizia luata. Trecut sau viitor. Aceasta este intrebarea. Putea sa ierte cum ierta si Harry sau putea sa fie ea insasi,o necrutatoare. Dar voia sa se schimbe ,sa insemne ceva pentru lume. Sa nu fie dar o simpla fata,ci sa fie speciala. Din acest motiv isi dadea atat de mult silinta la ore si vorbea doar filozofii,cand ea era de fapt doar o fata normala. Voia sa para speciala,dar nu era. La asta se tot gandea Ginny in timp ce merge spre Marea Sala pentru a servi micul dejun,nestiind ce ii va rezerva ziua.

Am vrut sa inchei capitolul fara sa fie dramatic,dar nu mi-a iesit. Pur si simplu nu ma pot abtine! Mai am un anunt de facut!!!! S-a implinit un an de cand am inceput cartea,din 6.04.2015. Nu pot sa cred ce repede a trecut timpul si sincera nu ma imaginam la aniversarea cartii de un an. Va iubesc pe toti pentru toata sustinerea!

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora