Capitol special- Nunta

577 33 13
                                    

Privesc in zare si imi vine greu sa cred cum au trecut anii. Nu mai sunt demult pustoaica de la Hogwarts care lupta cu sistemul, totul parea sa fie prins intr-un trecut indepartat. Privelistea din fata Vizuinei chiar ma face nostalgica. Surad incet la acest gand isi imi intorc privirea spre oglinda. Rochia alba, lunga ma facea sa par o adevarata mireasa. Dantela din partea frontala o ii confera un aer de eleganta, in timp ce cocul ingrijit din cap era prins de voalul cel lung. Un ruj rosu imi scotea in evidenta buzele si parul, in acelasi timp.
O viata intreaga am asteptat ziua nuntii, cea mai speciala zi din viata unei fete. Totul avea sa fie perfect, m-am asigurat de asta. In ciuda fericirii mele, o stare cumplita de nervozitate ma acaparase. Mainile imi tremurau, respiratia imi e sacadata. Cu alte cuvinte, o atmosfera perfecta pentru nunta ta.
Tata trebuie sa soseasca in orice clipa ca sa ma conduca la altar. Cu fiecare secunda trecuta ma agit din ce in ce mai rau. Pana acum am intors capul de zeci de ori in speranta ca a venit tata.
  Totul s-a schimbat. Toti fratii mei sunt adulti, copilaria a trecut. Imi e teama ca ne vom desparti, ca vietile noastre se vor separa. Ron a ramas un idiot, inca nu a cerut-o pe Hermione. Nu stiu ce asteapta, dar cred ca o sa-i dau un branci pe furisi in seara asta.
In sfarsit usa se deschide si chipul tatei apare in cadrul acesteia.
-Hai, Ginny! E timpul.
Inclin din cap si, dupa ce arunc o ultima privire in oglinda, ma intorc cu spatele si pornesc. Ii prind bratul tatei si pornim amandoi. Muzica incepe si ma uit de jur in prejur. Cu totii au privirile atintite spre mine, dar eu caut doar una. Ii zaresc pe mama  si fratii mei in primul rand. Imi mut privirea inainte si zaresc o pereche de ochi verzi, ascunsi de niste ochelari rotunzi. Chipul i se lumineaza cand privirile ni se întâlnesc si pe moment ma trasneste realitatea. Chiar voi deveni sotia lui Harry Potter.
  Ajunsa in fata preotului si a lui Harry nimic nu pare sa poata strica acest moment minunat. Nimic nu il va strica. Il iubesc si ma iubeste. Asta e tot ce conteaza.
        Sfarsit.
Acesta este capitolul special. Sper ca v-a placut pentru ca il meritati!

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum